Libnet.ro
UNICEF

06:00

Care sunt cele mai comune nume de familie din Romania

Adevărul Adevărul,
Care sunt cele mai comune nume de familie din Romania

Multe dintre numele de familie sunt legate de zona geografica din care au provenit stramosii nostri Munteanu, Olteanu, Vranceanu, Moldoveanu etc. ) dar si de meseriile pe care le-au avut acestiaFieraru, Gradinaru, Moraru, Cojocaru, Oieru, Tunaru etc. continuă pe Adevărul

Noi focare de COVID-19 au izbucnit in Romania, la o saptamana de la relaxarea restrictiilor. Care sunt cele mai afectate zone

A trecut mai bine de o saptamana de cand autoritatile din Romania au renuntat la starea de urgenta, pe careau inlocuit-o cu starea de alerta, insotita de masuri de relaxare a restrictiilor, in sp.

Aproape 100.000 de decese provocate de coronavirus in SUA. Care sunt cele mai afectate state

SUA au inregistrat 1. 127 de decese in ultimele 24 de ore din cauza coronavirusului, conform datelor furnizate de universitatea Johns Hopkins.

Buzaul a inregistrat 160 de infectari cu coronavirus. Cele mai noi cazuri provin din Ramnicu Sarat

Luni au fost confirmate in judetul Buzau inca trei cazuri de infectare cu COVID-19, astfel ca numarul total de imbolnaviri la nivelul judetului a ajuns la 160. Directia de Sanatate Publica a transmis Institutiei Prefectului ca doua dintre cazuri sunt inregistrate intr-o familie din Ramnicu Sarat.

Horoscopul verii 2020: care vor fi cele mai norocoase zodii in urmatoarele 3 luni

Inceputul sezonului estival aduce dragoste si succes in cariera pentru trei dintre zodii, care vor avea parte de o vara de vis. Care sunt privilegiatii zodiacului in aceasta vara si ce ii asteapta?.

VIDEO De ce lovesc in sud-estul Romaniei cele mai puternice furtuni. Cand incepe sezonul tornadelor

Incepe sezonul tornadelor in Romania, iar cele mai expuse zone sunt judetele Calarasi, Ialomita si Constanta. Declaratia ii apartine lui Bogdan Antonescu, cercetator stiintific, expert fenomene meteo extreme, care a vorbit la DIGI 24 despre furtunile care fac prapad in sud-estul Romaniei.

Cele mai bune bancuri cu preoti. Cum se descurca un american, un evreu si un roman la poarta Raiului

Printre cele mai amuzante bancuri care circula pe Internet se numara si cele in care protagonisti sunt preotii. Va prezentam 10 bancuri foarte amuzante despre acestia.

Cele mai tari 45 de minute din istoria sportului! Jesse Owens, la foc continuu, cu 85 de ani in urma

Oh! Jesse se auzea cu mult inainte ca Dr. Hook sa scrie celebrul hit al anilor 80. Mai ales in ziua in care Jesse Owens deranja recorduri mondiale cam la fiecare noua minute! Era o zi de sambata. Era 25 mai 1935 si toata lumea avea sa afle povestea celor mai tari 45 de minute din istoria sportului.

Cele mai banoase institutii din Romania cauta sefi. Cine vrea sa prinda jackpot-ul de la ASF, de 14.000 de euro pe luna

Parlamentul a demarat marti procedurile pentru a alege sefii unora dintre cel mai bine platite institutii din Romania. Salariile de mii de euro pe luna si controlul asupra celor mai importante piete din Romania au atras atentia unor persoane controversate precum Daniel Zamfir si Iulian Iancu.

Are sau nu Lady Di o fiica secreta? Cum a evoluat unul dintre cele mai mari scandaluri regale

Secrete din laboratorul Reginei Elisabeta a II-a ies la iveala. Revista americana Globe investigheaza de mai mult timp trecutul unei fete pe nume Sarah, care seamana izbitor de mult cu Printesa Diana.

Cum sa faci cele mai bune crutoane: 4 retete savuroase

Sunt delicioase in nenumarate preparate, sunt foarte satioase comparativ cu painea proaspata si sunt usor de preparat. in plus, eviti risipa alimentara folosind painea veche pe care, cel mai probabil, ai fi aruncat-o.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )