Libnet.ro
UNICEF

11:45

Care sunt cele mai curate si cele mai apreciate spitale din Romania? Aflati la Adevarul Live de la ora 13.00

Adevărul Adevărul,
Care sunt cele mai curate si cele mai apreciate spitale din Romania? Aflati la Adevarul Live de la ora 13.00

Peste o cincime din pacientii internati in spitalele publice din Romania sunt nemultumiti sau foarte nemultumiti de curatenia din spitale. Totusi, 8 pacienti din 10 sunt multumiti sau foarte multumiti de activitatea si implicarea medicului care i-a ingrijit. Discutam despre rezultatele celui mai recent raport al Observatorului Roman de Sanatate cu presedintele asociatiei, Vlad Mixich, la Adevarul Live de la ora 13. continuă pe Adevărul

Care sunt cele mai mari pacate in fata lui Dumnezeu

Ne consideram crestini, il iubim pe Dumnezeu, dar gresim adesea fata de El si, adesea, nici nu ne dam seama ca o facem. Fara doar si poate, toti cunoastem care sunt cele mai mari pacate in fata lui.

Romanii au prins gustul croazierelor. Care sunt cele mai cautate destinatii si ce tarife au

Romanii au prins gustul croazierelor, astfel ca de la an la an tot mai multi turisti pleaca in acest gen de vacante. Cele mai cautate croaziere raman cele care au ca si itinerariu Marea Mediterana, unde preturile incep de la 400 de euro/persoana sau.

VIDEO Donald Trump ne arata care sunt cele mai violente jocuri video

Ignorand complet toate studiile care nu au gasit vreo corelatie intre violenta din jocuri video si tendintele agresive din lumea reala, Donald Trump a prezentat un colaj video cu cele mai violente jocuri. in urma celui mai recent atentat dintr-o scoala americana, presedintele Statelor Unite s-a straduit, mai mult decat de obicei, sa ne convinga [].

Ti-ai fi imaginat? Care sunt cele mai vechi cuvinte din limba romana

Dupa ce a studiat aproximativ 200 de cuvinte comune in toate limbile europene si asiatice, cercetatorii i au tras concluzia ca aproximativ 23 de cuvinte au radacini comune. Cele mai vechi 20 de cuvinte.

Care sunt cele mai vechi cuvinte spuse de om. Acestea erau folosite inca din Epoca de piatra

Epoca de piatra este perioada preistoriei in care oamenii foloseau mai ales uneltele de piatra. Epoca de piatra a durat aproximativ 3,4 milioane de ani, sfarsindu-se intre 8700 i. d. Hr. si 2000 i.

Yahoo mail: Iata care sunt cele mai folosite 10 parole

Yahoo a fost tinta unui atac al unui grup de hackeri, acestia furand datele personale a 453. 000 de utilizatori. Un programator care a observat furtul de date a facut o analiza a parolelor celor peste 400. 000 de.

Care sunt cele mai urmarite talk show-uri si cati tineri sunt interesati de ele

Romania TV si Antena 3 isi disputa topul celor mai vizionate talk-show-uri si in luna februarie. Potrivit Pagina de Media, audientele celor doua posturi au scazut fata de luna precedenta si, in continuare, emisiunile de acest tip nu reusesc sa atraga in fata micilor ecrane un public tanar numeros.

Care sunt cele mai urmarite emisiuni de divertisment si ce televiziune a avut cea mai buna performanta

Show-uri precum Romanii au talent, Ma insoara mama, Ferma vedetelor, iUmor si Asia Express au debutat in luna februarie, iar schimbarile care au marcat grilele de primavara ale posturilor TV s-au simtit si in audientele generale.

Care sunt cele mai scumpe supermasini prezente in Salonul Auto de la Geneva si care e Masina Anului 2018 INFOGRAFIE

Incepand de joi, masini parca desprinse din visurile automobilistilor vor putea fi vazute la Salonul Auto de la Geneva, organizat la centrul Palexpo si deschis publicului intre 8 si 18 martie 2018.

inscrierea in invatamantul primar, cele mai frecvente intrebari. Ce trebuie neaparat sa stiti despre completarea on-line a cererii

Inscrierea elevilor in clasa pregatitoare debuteaza, conform calendarului, joi, 8 martie 2018. Care sunt cele mai frecvente intrebari pe care si le pun parintii, dar si raspunsurile corecte.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )