Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care sunt cele mai mari pacate in fata lui Dumnezeu

Antena3 Antena3,
Care sunt cele mai mari pacate in fata lui Dumnezeu

Ne consideram crestini, il iubim pe Dumnezeu, dar gresim adesea fata de El si, adesea, nici nu ne dam seama ca o facem. Fara doar si poate, toti cunoastem care sunt cele mai mari pacate in fata lui. continuă pe Antena3

Care sunt cele mai mari pacate in fata lui Dumnezeu

Toti cunoastem care sunt cele mai mari pacate in fata lui Dumnezeu, cu toate acestea exista unele pe care nu le constientizam si in care persistam. Pacate strigatoare la cer Sunt in numar de cinci s.

Care sunt cele mai vechi cuvinte spuse de om. Acestea erau folosite inca din Epoca de piatra

Epoca de piatra este perioada preistoriei in care oamenii foloseau mai ales uneltele de piatra. Epoca de piatra a durat aproximativ 3,4 milioane de ani, sfarsindu-se intre 8700 i. d. Hr. si 2000 i.

Povestea unei dintre cele mai mari comori a Romaniei si pentru ce este ea cunoscuta in toata lumea - GALERIE FOTO

Manastirea Voronet este exemplul clar de arhitectura crestina moldoveneasca. Una dintre cele mai frumoase manastiri din Nordul Moldovei, Voronet surprinde nu numai prin arhitectura ci si prin pictura.

Fintech OS, pe scena Finovate: startup-ul desprins din Softelligence isi anunta cei mai mari clienti

Fintech OS a ajuns sa gestioneze peste 10 miliarde de tranzactii pe luna, in 12 piete la nivel global, si isi anunta cei mai mari clienti odata cu participarea la cel mai important eveniment de fintech din lume, Finovate, unde sute de companii isi.

Care sunt cele mai urmarite emisiuni de divertisment si ce televiziune a avut cea mai buna performanta

Show-uri precum Romanii au talent, Ma insoara mama, Ferma vedetelor, iUmor si Asia Express au debutat in luna februarie, iar schimbarile care au marcat grilele de primavara ale posturilor TV s-au simtit si in audientele generale.

Salonul Imobiliar Bucuresti: Preturile apartamentelor vechi mai pierd din avant. Care sunt cele mai cautate zone

Avansul preturilor apartamentelor vechi incepe sa-si reduca ritmul, pe fondul cresterii accelerate a ofertei de locuinte noi si al aparitiei a tot mai multe proiecte de ansambluri rezidentiale mari, integrate, au anuntat luni organizatorii Salonului Imobiliar Bucuresti.

ANRE, in control la Transgaz, E.ON, ENGIE si OMV

Tara noastra a importat, saptamana trecuta, pana la o treime din consumul zilnic de gaze pentru a trece cu bine perioada geroasa, acestea fiind cele mai mari importuri zilnice de gaze din ultimii cinci ani, potrivit unor surse din sectorul energetic, citate de Agerpres.

Care sunt cele mai scumpe supermasini prezente in Salonul Auto de la Geneva si care e Masina Anului 2018 INFOGRAFIE

Incepand de joi, masini parca desprinse din visurile automobilistilor vor putea fi vazute la Salonul Auto de la Geneva, organizat la centrul Palexpo si deschis publicului intre 8 si 18 martie 2018.

Business report:Europa: Vremea rece a majorat preturile la gazele natural cu pana la 400%; Programul Prima Casa: 5% din fonduri s-au epuizat in primele doua saptamani;Saptamana cu cele mai mari importuri de gaze din ultimii cinci ani

Firmele de asigurari au insistat pentru tarife RCA mai mari, dar motivul invocat este nejustificat. Firmele de asigurari care vand. In februarie s-au vandut mai mult de 50. 000 de imobile. Numarul ipotecilor a fost aproape la jumatate. Luna trecuta, la.

Statul devine un angajator tot mai apetisant: dincolo de confortul unui loc caldut, si salariile sunt tot mai mari

Ce i-ar mai putea motiva pe romani sa isi caute o slujba la privat, cand statul ofera conditii infinit mai avantajoase salariatilor. Daca, in trecut, mediul privat mai putea compensa cu salarii mai mari confortul de la stat, cel putin pe functii de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )