Libnet.ro
UNICEF

13:00

Care sunt cele mai urmarite emisiuni de divertisment si ce televiziune a avut cea mai buna performanta

Adevărul Adevărul,
Care sunt cele mai urmarite emisiuni de divertisment si ce televiziune a avut cea mai buna performanta

Show-uri precum Romanii au talent, Ma insoara mama, Ferma vedetelor, iUmor si Asia Express au debutat in luna februarie, iar schimbarile care au marcat grilele de primavara ale posturilor TV s-au simtit si in audientele generale. continuă pe Adevărul

Care sunt cele mai mari pacate in fata lui Dumnezeu

Toti cunoastem care sunt cele mai mari pacate in fata lui Dumnezeu, cu toate acestea exista unele pe care nu le constientizam si in care persistam. Pacate strigatoare la cer Sunt in numar de cinci s.

Care sunt cele mai mari pacate in fata lui Dumnezeu

Ne consideram crestini, il iubim pe Dumnezeu, dar gresim adesea fata de El si, adesea, nici nu ne dam seama ca o facem. Fara doar si poate, toti cunoastem care sunt cele mai mari pacate in fata lui.

Care sunt cele mai vechi cuvinte spuse de om. Acestea erau folosite inca din Epoca de piatra

Epoca de piatra este perioada preistoriei in care oamenii foloseau mai ales uneltele de piatra. Epoca de piatra a durat aproximativ 3,4 milioane de ani, sfarsindu-se intre 8700 i. d. Hr. si 2000 i.

Care sunt cele mai scumpe supermasini prezente in Salonul Auto de la Geneva si care e Masina Anului 2018 INFOGRAFIE

Incepand de joi, masini parca desprinse din visurile automobilistilor vor putea fi vazute la Salonul Auto de la Geneva, organizat la centrul Palexpo si deschis publicului intre 8 si 18 martie 2018.

Salonul Imobiliar Bucuresti: Preturile apartamentelor vechi mai pierd din avant. Care sunt cele mai cautate zone

Avansul preturilor apartamentelor vechi incepe sa-si reduca ritmul, pe fondul cresterii accelerate a ofertei de locuinte noi si al aparitiei a tot mai multe proiecte de ansambluri rezidentiale mari, integrate, au anuntat luni organizatorii Salonului Imobiliar Bucuresti.

S-A AFLAT! De ce sunt interesati ROMANII pe Facebook

In conditiile in care unul din doi romani sta pe Facebook, reteaua de socializare a capatat o imensa valoare pentru piata de business si comerciala. Care sunt cele mai urmarite pagini in functie de.

Judetul in care au fost vandute cele mai multe terenuri agricole in februarie

Judetele in care au fost vandute cele mai multe terenuri agricole in a doua luna din 2018 sunt Dambovita 1. 061, Timis 924 si Arad 733, potrivit datelor Agentiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliara.

ANOFM: peste 23.000 de locuri de munca, vacante la nivel national. in judetul Ialomita, cele mai putine oferte

Peste 23. 000 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti, in timp ce in judetul Ialomita, angajatorii pun la dispozitia someilordor 124 de posturi.

Peste 23.000 de locuri de munca vacante la nivel national, cele mai multe in Bucuresti si in judetele Prahova, Arad si Timis

Peste 23. 000 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti si in judetele Prahova, Arad si Timis.

Care sunt factorii care determina pretul pentru serviciile SEO?

In prezent, unul dintre cele mai importante obiective pentru orice antreprenor online este sa obtina.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2417 seconds )