Libnet.ro
UNICEF

14:45

Ti-ai fi imaginat? Care sunt cele mai vechi cuvinte din limba romana

Antena3 Antena3,
Ti-ai fi imaginat? Care sunt cele mai vechi cuvinte din limba romana

Dupa ce a studiat aproximativ 200 de cuvinte comune in toate limbile europene si asiatice, cercetatorii i au tras concluzia ca aproximativ 23 de cuvinte au radacini comune. Cele mai vechi 20 de cuvinte. continuă pe Antena3

Care sunt cele mai vechi cuvinte spuse de om. Acestea erau folosite inca din Epoca de piatra

Epoca de piatra este perioada preistoriei in care oamenii foloseau mai ales uneltele de piatra. Epoca de piatra a durat aproximativ 3,4 milioane de ani, sfarsindu-se intre 8700 i. d. Hr. si 2000 i.

Care sunt cele mai mari pacate in fata lui Dumnezeu

Toti cunoastem care sunt cele mai mari pacate in fata lui Dumnezeu, cu toate acestea exista unele pe care nu le constientizam si in care persistam. Pacate strigatoare la cer Sunt in numar de cinci s.

Care sunt cele mai mari pacate in fata lui Dumnezeu

Ne consideram crestini, il iubim pe Dumnezeu, dar gresim adesea fata de El si, adesea, nici nu ne dam seama ca o facem. Fara doar si poate, toti cunoastem care sunt cele mai mari pacate in fata lui.

Care sunt cele mai urmarite talk show-uri si cati tineri sunt interesati de ele

Romania TV si Antena 3 isi disputa topul celor mai vizionate talk-show-uri si in luna februarie. Potrivit Pagina de Media, audientele celor doua posturi au scazut fata de luna precedenta si, in continuare, emisiunile de acest tip nu reusesc sa atraga in fata micilor ecrane un public tanar numeros.

Care sunt cele mai urmarite emisiuni de divertisment si ce televiziune a avut cea mai buna performanta

Show-uri precum Romanii au talent, Ma insoara mama, Ferma vedetelor, iUmor si Asia Express au debutat in luna februarie, iar schimbarile care au marcat grilele de primavara ale posturilor TV s-au simtit si in audientele generale.

Salonul Imobiliar Bucuresti: Preturile apartamentelor vechi mai pierd din avant. Care sunt cele mai cautate zone

Avansul preturilor apartamentelor vechi incepe sa-si reduca ritmul, pe fondul cresterii accelerate a ofertei de locuinte noi si al aparitiei a tot mai multe proiecte de ansambluri rezidentiale mari, integrate, au anuntat luni organizatorii Salonului Imobiliar Bucuresti.

inscrierea in invatamantul primar, cele mai frecvente intrebari. Ce trebuie neaparat sa stiti despre completarea on-line a cererii

Inscrierea elevilor in clasa pregatitoare debuteaza, conform calendarului, joi, 8 martie 2018. Care sunt cele mai frecvente intrebari pe care si le pun parintii, dar si raspunsurile corecte.

Care sunt cele mai scumpe supermasini prezente in Salonul Auto de la Geneva si care e Masina Anului 2018 INFOGRAFIE

Incepand de joi, masini parca desprinse din visurile automobilistilor vor putea fi vazute la Salonul Auto de la Geneva, organizat la centrul Palexpo si deschis publicului intre 8 si 18 martie 2018.

Cele mai puternice plante vindecatoare ale stramosilor nostri. Ierburile cu care dacii tratau durerile de dinti si ulcerul

Numeroase plante medicinale au pastrat denumiri dacice, sustin istoricii, adaugand ca inca din cele mai vechi timpuri erau recunoscute pentru proprietatile lor vindecatoare.

Cine sunt cele noua femei din Romania cautate in toata lumea de Interpol - FOTO

Acestea sunt cele mai cautate femei de nationalitate romana pe site-ul Interpolului. Ele sunt acuzate de la trafic droguri, la proxenetism sau trafic de minori. Sandu Alina 42 ani) cautata pentru constituirea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )