Libnet.ro
UNICEF

22:15

Care sunt cele mai frecvente simptome ale tulpinii britanice de COVID. Concluzia cercetatorilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Care sunt cele mai frecvente simptome ale tulpinii britanice de COVID. Concluzia cercetatorilor

Un studiu al Oficiului pentru Statistici Nationale ONS) din Londra arata care sunt cele mai frecvente simptome ale noii variante de coronavirus, noteaza BBC. continuă pe Ziarul Bursa

Timis, singurul judet in scenariul rosu. Care sunt cele mai sigure zone

Timis este in continuare judetul aflat in scenariul rosu, cu o rata de infectare de 3. 36 la mie. in scenariul galbense afla Cluj - 2. 71, Ilfov - 2. 7, Maramures - 2. 57, Brasov - 2. 15, Bucuresti - 2.

Cele mai frecvente intrebari si raspunsuri despre vaccinul anti-COVID: Exista riscul ca vaccinul sa determine aparitia unui cancer? Vaccinul este eficient si pentru tulpina noua? La cat timp dupa vaccinare esti protejat?

Ministerul Sanatatii lanseaza o brosura cu informatii utile cu privire la vaccinarea impotriva COVID-19, pentru a veni in sprijinul medicilor de familie si al medicilor curanti. Brosura include raspunsuri la peste 30 de intrebari primite din partea medicilor, inclusiv cu privire la eficienta vaccinului, siguranta vaccinarii pentru persoanele cu boli cronice, autoimune sau cancer si contraindicatiile la vaccinare pentru pacientii cu diverse patologii.

VIDEO Inventiile care iti fac azi viata mai buna: cele mai bune idei ale secolului XXI

Lumea pe care o stii azi ar fi fost cu totul altfel in lipsa unor idei geniale. Iata un top al celor mai importante inventii ale secolului XXI. Lumea pe care o stii azi e rezultatul unor idei.

Science Biggest News: Cele mai importante stiri ale anului 2020 (I)

O selectie a celor mai importante noutati stiintifice de anul trecut ea prezinta ce ne-au oferit mai bun cercetatorii, pierderile pe care le-am suferit si avertizarile de rigoare pentru cazurile in care stiinta este trecuta cu vederea.

Cele mai scumpe rochii de mireasa regale

Nuntile regale sunt intotdeauna pline de fast. Asa cum este de asteptat, nici rochiile de mireasa nu se lasa mai prejos. Sunt creatii unicat ale unor designeri celebri si au trene care mai de care mai spectaculoase. Iata aici cele mai scumpe rochii de mireasa regale.

Raluca Turcan: Cele mai mari pensii speciale sunt in magistratura

Cele mai mari pensii speciale sunt in magistratura, a declarat miercuri seara, la TVR, ministrul Muncii, Raluca Turcan, care a precizat ca se incearca gasirea unei variante de miscorare a lor, care sa aiba si avizul Curtii Constitutionale.

Pandemia a generat cele mai flexibile oferte din istorie. Avantajele early booking in 2021

Ofertele pentru vara 2021 au aparut inca din luna octombrie, companiile lansand deja oferte pentruearly booking Bulgaria,early booking Greciasiearly booking Turcia. Dar care sunt beneficiile lor si de ce ar trebui sa-ti cumperi o vacanta early booking?.

Editiadedimineata.ro: Cele mai populare 50 de salamuri din Europa. Suntem si noi aici!

Stiu la ce v-ati gandit, suntem si noi pe aici, dar sa o luam usurel. Portalul culinar tasteatlas. com ne propune un top cu cele mai populare 50 de salamuri din Europa. Bine, salam si carnati, sa fim mai precisi. Nu este un top in sistem clasament, in sensul ca un salam este mai gustos sau preferat altuia dupa anumite criterii. Este o listare a celor mai minunate minunatii, recunoscute, in acest domeniu.

Motorola lanseaza in Romania telefonul Moto G9 Power care dispune de una dintre cele mai mari baterii din piata

Motorola a anuntat ca lanseaza pe plan local modelul Moto G9 Power care are una dintre cele mai mari baterii din piata, cu capacitate de 6. 000 mAh. Compania promite ca telefonul cu ecran de 6,8 inchi va avea o autonomie de 60 de ore intre incarcari. Pretul este de 900 de lei.

Cele mai scumpe cirese de pe piata. Pretul ireal platit pentru 500 grame. iti iei masina cu suma asta

Cele mai scumpe cirese din lume s-au vandut in Japonia. Suma este colosala si cu ea se poate cumpara o masina. Cat si de ce au costat atat de mult aceste fructe? Cele mai scumpe cirese de pe piata. Pretul ireal platit pentru 500 grame S-a pus un pret fenomenal de mare pentru jumatate de .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )