Libnet.ro
UNICEF

01:05

Editiadedimineata.ro: Cele mai populare 50 de salamuri din Europa. Suntem si noi aici!

Hotnews Hotnews,
 Editiadedimineata.ro: Cele mai populare 50 de salamuri din Europa. Suntem si noi aici!

Stiu la ce v-ati gandit, suntem si noi pe aici, dar sa o luam usurel. Portalul culinar tasteatlas. com ne propune un top cu cele mai populare 50 de salamuri din Europa. Bine, salam si carnati, sa fim mai precisi. Nu este un top in sistem clasament, in sensul ca un salam este mai gustos sau preferat altuia dupa anumite criterii. Este o listare a celor mai minunate minunatii, recunoscute, in acest domeniu. continuă pe Hotnews

Traficul pe cele mai mari cinci aeroporturi din Romania a scazut cu pana la 70% din cauza pandemiei

Cele mai mari cinci aeroporturi din Romania - Otopeni, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi si Sibiu - au raportat un trafic de pasageri cu pana la 70% mai mic anul trecut fata de 2019, scrie Mediafax.

STUDIU DELOITTE: Criza generata de COVID-19 va accelera consolidarea sectorului bancar in Europa Centrala si de Est, iar Romania este printre tarile din regiune cu cele mai multe tranzactii in domeniu

Criza generata de COVID-19 va accelera consolidarea sectorului bancar din Europa Centrala si de Est ECE) in urmatorii ani, in conditiile in care bancile mici risca sa nu treaca cu bine peste provocarile legate de profitabilitate si de capital, conform celei mai recente editii a studiului Deloitte CEE Banking M and A,.

Cele mai scumpe cirese de pe piata. Pretul ireal platit pentru 500 grame. iti iei masina cu suma asta

Cele mai scumpe cirese din lume s-au vandut in Japonia. Suma este colosala si cu ea se poate cumpara o masina. Cat si de ce au costat atat de mult aceste fructe? Cele mai scumpe cirese de pe piata. Pretul ireal platit pentru 500 grame S-a pus un pret fenomenal de mare pentru jumatate de .

Cele mai scumpe rochii de mireasa regale

Nuntile regale sunt intotdeauna pline de fast. Asa cum este de asteptat, nici rochiile de mireasa nu se lasa mai prejos. Sunt creatii unicat ale unor designeri celebri si au trene care mai de care mai spectaculoase. Iata aici cele mai scumpe rochii de mireasa regale.

BNR: Impactul Brexit-ului asupra economiei romanesti este unul dintre cele mai mici din UE

Iesirea Marii Britanii din blocul comunitar va avea un impact redus asupra economiei Romaniei, fiind printre cele mai mici din UE, iar accesul firmelor si al populatiei la finantare nu va fi afectat, a declarat, astazi, Florian Neagu, director adjunct, Directia de Stabilitate Financiara din cadrul Bancii Nationale a Romaniei BNR).

Bucuresti si Timis raporteaza cele mai multe cazuri noi de coronavirus. Situatia pe judete

Inca 2. 901de romani au fost depistati pozitiv cu coronavirus, numarul total al infectarilor de la debutul epidemiei ajungand la 721. in ultimele 24 de ore, cele mai multe contaminari au fost raportate.

Care sunt cele mai frecvente simptome ale tulpinii britanice de COVID. Concluzia cercetatorilor

Un studiu al Oficiului pentru Statistici Nationale ONS) din Londra arata care sunt cele mai frecvente simptome ale noii variante de coronavirus, noteaza BBC.

Raluca Turcan: Cele mai mari pensii speciale sunt in magistratura

Cele mai mari pensii speciale sunt in magistratura, a declarat miercuri seara, la TVR, ministrul Muncii, Raluca Turcan, care a precizat ca se incearca gasirea unei variante de miscorare a lor, care sa aiba si avizul Curtii Constitutionale.

5 cele mai bune filme cu Florin Piersic. Haiducii lui Saptecai, serisa care i-a adus un succes de zile mari (VIDEO)

Florin Piersic este unul dintre cei mai cunoscuti si mai ales indragiti actori din Romania. Scena teatrului, dar si camerele de filmat l-au adus adesea in fata publicului, unde a cucerit inimile tuturor celor.

Motorola lanseaza in Romania telefonul Moto G9 Power care dispune de una dintre cele mai mari baterii din piata

Motorola a anuntat ca lanseaza pe plan local modelul Moto G9 Power care are una dintre cele mai mari baterii din piata, cu capacitate de 6. 000 mAh. Compania promite ca telefonul cu ecran de 6,8 inchi va avea o autonomie de 60 de ore intre incarcari. Pretul este de 900 de lei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )