Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care sunt cele mai importante proiecte pentru Zalau. Cetatenii, invitati sa aleaga intre parcul industrial, centura ocolitoare sau linia de tramvai

Adevărul Adevărul,
Care sunt cele mai importante proiecte pentru Zalau. Cetatenii, invitati sa aleaga intre parcul industrial, centura ocolitoare sau linia de tramvai

Cetatenii si actorii locali sunt invitati sa ierarhizeze 10 proiecte pe care le considera esentiale pentru dezvoltarea Zalaului, in valoare de peste 1 miliard de euro. continuă pe Adevărul

Colliers: Cele mai importante predictii pentru 2019 pe piata imobiliara din Romania

Compania de consultanta imobiliara Colliers International estimeaza ca in 2019 vor fi livrati peste 350. 000 de mp de birouri, iar valoarea totala a tranzactiilor ar putea trece de un miliard de euro. Pe segmentul de industrial si logistica, sunt.

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai hotarate zodii. Nimic nu le sta in cale

Acestea sunt cele mai incapatanate, determinate, curajoase si hotarate dintre toate. Taur -Cand are o misiune importanta si cand stie ca are multe de.

Judetul Cluj, promovat la unul dintre cele mai importante targuri de turism din lume

Consiliul Judetean Cluj, prin Centrul National de Informare si Promovare Turistica, continua actiunile de promovare a judetului pe plan international prin prezenta la Targul de Turism International FITUR de la Madrid, care va avea loc la finalul lunii.

HOROSCOP. Aceste 5 zodii sunt cele mai afectate de eclipa totala de luna plina sangerie a lupilor

Eclipsa totala de Luna plina sangerie in Leu vine Luni 21 ianuarie, iar unii o pot vedea Duminica 20 ianuarie, depinde in ce parte a globului se afla. Eclipsa este vizibila in Europa, Asia, Africa si America de Nord si.

Topul pensiilor pe judete: unde sunt cele mai mari si unde cele mai mici

In Romania exista putin peste 3,56 milioane de pensionari care au iesit la pensie la limita de varsta, veniturile medii ale acestora fiind de 1. 340 lei. Diferentele dintre veniturile acestora sunt insa majore, ajungand si la aproape 800 de lei intr-o zona mai bogata, fata de una mai saraca.

Cele mai periculoase substante care dau dependenta: ce efecte au asupra creierului

Alcoolul, heroina si cocaina se numara printre cele mai periculoase substante care creeaza dependenta. Asta reiese dintr-un studiu realizat de cercetatorii Colegiului Imperial din Londra care au comparat efectul mai multor substante in functie efectele pe care le au asupra creierului. Iata care sunt cele mai periculoase substante care creeaza dependenta, potrivit autorilor studiului: Alcoolul [] .

Top bancuri scolare. Care sunt cele zece porunci ale elevului

Pe seama elevilor si a profesorilor s-au facut nenumarate glume. Astazi va propunem o selectie cu cele zece dintre cele mai amuzante bancuri scolare.

Aceste 5 zodii sunt CELE MAI AFECTATE de ECLIPSA TOTALA DE LUNA PLINA SANGERIE A LUPILOR!

Eclipsa totala de Luna plina sangerie in Leu vine Luni 21 ianuarie, iar unii o pot vedea Duminica 20 ianuarie, depinde in ce parte a globului se afla. Eclipsa este vizibila in Europa, Asia, Africa si America de Nord si.

Cele mai bune carti de afaceri care i-au inspirat pe romani in 2018

Best-seller-ul international Tata bogat, tata sarac scris de Robert T. Kiyosak i a fost vedeta cartilor de afaceri, avand in 2018 cele mai mari vanzari pe elefant. ro in acest segment. Cartea care promite sa ofere un sprijin valoros pentru educatia.

Top 10 cele mai impresionante hoteluri din Europa

Anul acesta, Conde Nast Traveller a prezentat 78 de hoteluri pentru 2019 Gold List, o parte dintre acestea situandu-se in Europa. Hotelurile, pe care revista le considera cele mai impresionante din Europa, variaza de la o ferma din mediul rural din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )