Libnet.ro
UNICEF

14:30

Care sunt cele mai murdare locuri din casa? Sigur nu le stiti pe toate

Antena3 Antena3,
Care sunt cele mai murdare locuri din casa? Sigur nu le stiti pe toate

Sunt locuri din casa care sunt cele mai murdare si care trebuie curatate des si cu mare atentie pentru ca pot fi un adevarat pericol pentru sanatate. Potrivit Societatii pentru Microbiologie Generala. continuă pe Antena3

In ce croaziere vor calatori romanii in 2018? Care sunt cele mai cautate

Turistii romani sunt din ce in ce mai atrasi de croaziere. Cele mai dorite croaziere sunt cele in Marea Mediterana, Tarile Nordice Fiorduri) si Baltice cu Sankt Petersburg, insa in ultimele sase a exista o cerere ridicata pentru croaziere in Insulele.

Firmele din afara UE sunt cele mai speriate de GDPR (regulament de protectia datelor)

Cu mai putin de patru luni inainte de intrarea in vigoare, pe 25 mai 2018, a noului Regulament General de Protectie a Datelor GDPR), doar 33% dintre firme declara ca au in derulare un plan de aliniere la noua legislatie, arata un studiu EY. Cele mai ingrijorate se arata cele din afara spatiului UE, o parte dintre acestea fiind si ele obligate sa adopte noul regulament.

Care sunt cele mai ascultate matinale de la radio: Kiss FM si Radio ZU domina audientele in Bucuresti si in tara

Razi cu Sergiu si Andrei si Morning ZU si-au disputat primele locuri in topul audientelor inregistrate de matinalele de la radio, potrivit ultimul val de masurare care a acoperit perioada august-decembrie 2017.

Review George Butunoiu: Unul dintre cele mai placute locuri in care am fost vara asta

Gastronomika e unul locurile si localurile) cu farmec si cu poezie ale Bucurestiului vechi, cu atmosfera din alte vremuri, cu gradina cu vita de vie si cu pisici, si toate acestea in aproape de centrul Bucurestiului, pe la Piata Gemeni, unde cu greu.

Simona Halep a recunoscut! Care sunt cele trei decizii care i-au schimbat viata: A fost poate cel mai mai important lucru pe care l-am facut ca sa pot sa ajung atat de sus

Simona Halep a vorbit despre cele trei decizii importante pe care le-a luat de-a lungul vietii si care i-au schimbat viata radical. intr-un interviu acordat Andreei Esca, Simona Halep a recunoscut ca.

Povestea Vikingului de Romania. Cum a ajuns un ardelean sa joace intr-unul dintre cele mai populare seriale din lume

Serialul Vikingii, unul dintre cele mai populare seriale cu tenta istorica din lume in acest moment, a avut in distributie si un roman: pe Catalin Coman. El a facut figuratie in anul 2016 in seria ajunsa la sezonul al cincilea.

Atrocitatile suferite de femei in lagarele sovietice. Cele mai cumplite marturii din iadul prizonierelor din Gulag

Marturii emotionante ale unor supravietuitorilor lagarelor de munca fortata din Uniunea Sovietica dezvaluie suferintele si umilintele extreme la care au fost supuse sute de mii de femei, la mijlocul secolului trecut. Printer victimele Gulagului s-au aflat si numeroase romance.

Reduceri eMAG laptopuri. Cele mai bune preturi la modele de ultima generatie

Cel mai mare magazin online, eMAG. ro, anunta oferte la mai multe categorii de electronice. Iata care sunt cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG laptopuri pe care le poti gasi astazi.

Cele mai romantice parfumuri. Idei perfecte pentru Valentines Day.

De-a lungul ultimului secol au fost lansate parfumuri care au devenit best-sellere si un reper de eleganta. Iata care sunt considerate cele mai romantice, idei perfecte pentru pentru cadourile de Valentines Day.

Cele mai importante lucruri pe care un sofer fara experienta trebuie sa le inteleaga

Soferii fara experienta sunt mult mai expusi greselilor, indiferent ca ne referim la situatiile cu care se intalnesc pe drum, sau la modul in care percep autoturismul ca bun.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2467 seconds )