Libnet.ro
UNICEF

21:46

Care sunt cele mai periculoase sosele din Romania, cu accidente grave

Playtech Playtech,
Care sunt cele mai periculoase sosele din Romania, cu accidente grave

Un numar de 80 de oameni au murit in Suceava de la inceputul lunii ianuarie pana la mijlocul lui decembrie in accidente rutiere. De cele mai multe ori accidentele au loc din cauza soferilor, care se urca la volan sub influenta alcoolului si pierd contolul automobilului. Suceava a ajuns un fel de punct negru pe [] . continuă pe Playtech

Alerta meteo: Ce se intampla cu VREMEA in aceasta saptamana! Vezi care sunt cele mai afectate judete!

Meteorologii de la Adminstratia Nationala de Meteorologie au anuntat ca vremea rea se extindeTemperatura aerului va avea valori mai ridicate decat cele normale ale intervalului in regiunile intracarpatice.

Alerta meteo: Va fi prapad in Romania! Care sunt cele mai afectate judete!

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o nou informare meteo de vreme severa, valabila pentru urmatoarele 24 de ore, valabila in intervalul 17 decembrie, ora 12 18 decembrie, ora 12, informeaza.

Care au fost cele mai cautate orase din lume pentru turisti in 2018

Care au fost cele mai cautate orase din lume pentru turisti in 2018 au fost anuntate odata cu publicarea unui studiu anual care la ultimele trei editii a indicat acelasi castigator: Bangkok, noteaza.

Dezastru la una dintre cele mai mari multinationale din lume. Concediaza 100.000 de persoane si iese din 13 piete, inclusiv Romania

Compania daneza de curatenie ISS, care este una dintre cele mai mari companii din lume pe acest segment, planuieste sa concedieze circa 100. 000 de persoane adica o cincime din forta globala de munca .

Unde au fost cele mai grave accidente din Romania

Un numar de 80 de oameni au murit in Suceava de la inceputul lunii ianuarie pana la mijlocul lui decembrie in accidente rutiere. De cele mai multe ori accidentele au loc din cauza soferilor, care se urca la volan sub influenta alcoolului si pierd contolul automobilului. Suceava a ajuns un fel de punct negru pe [] .

Cele mai bantuite locuri din Romania. Paduri, conace si castele unde se vorbeste intens despre fenomene paranormale

Ca peste tot in lume, si in Romania exista mai multe locuri despre care se spune ca sunt bantuite. Legende despre aceste locuri sunt pastrate si transmise de generatii.

Bancul zilei: Cele mai bune sfaturi din lume pentru cum sa-ti aranjezi telefonul

Unei femei i s-a ivit ocazia sa verifice telefonul sotului sau. in lista de contacte, ea a gasit trei numere care i-au trezit suspiciuni, inregistrate ca cea mai blanda atingere, lacrimi dragute si stapana visurilor mele. Femeia deodata s-a intristat, dupa care s-a infuriat foarte tare si fiind intr-o criza de gelozie s-a apucat sa apeleze pe rand aceste numere, pentru a afla cine sunt persoanele inregistrate cu aceste nume suspecte.

Mai multe scoli din Romania au fost inchise din cauza vremii. Parinti ar putea primi liber de la locul de munca

Parintii ar putea sa aiba liber in zilele in care scolile in care invata copiii lor sunt inchise, in cazul unor situatii extreme, potrivit unui proiect de lege ce ar urma sa fie depus in.

Vin noi coduri de la meteorologi. Sunt vizate mai multe judete din Muntenia

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata, noi avertizari nowcasting Cod galben de precipitatii mixte, polei si vant puternic, valabile in trei judete din zona.

Cele mai populare parole din 2018 iti arata ca nu ne pasa de securitate

La fiecare final de an, cei de la SplashData publica un raport referitor la cele mai populare parole. in mod previzibil, schimbarile din top, de la an la an, sunt insignifiante. Indiferent cat de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2626 seconds )