Libnet.ro
UNICEF

14:15

Potec: inotul in bazin e unul dintre cele mai sigure sporturi. Nu inteleg de ce nu-si poate relua activitatea

Adevărul Adevărul,
Potec: inotul in bazin e unul dintre cele mai sigure sporturi. Nu inteleg de ce nu-si poate relua activitatea

Camelia Potec, presedinte al Federatiei Romane de Natatie si Pentatlon Modern, este dezamagita de faptul ca desi s-a dovedit ca prin apa nu se transmite virusul, inotul nu se numara printre sporturile care au primit unda verde pentru a relua activitatea. continuă pe Adevărul

Aurul ar putea fi unul dintre cele mai bune plasamente de criza

In general, in vremuri de criza, metalele pretioase, asa cum este si aurul, sunt plasamente de refug.

Mon Cabaret Noir,de Razvan Mazilu, unul dintre cele mai de succes spectacole din stagiunea Teatrelli, poate fi vazut online gratuit duminica seara

Mon Cabaret Noir,de Razvan Mazilu un spectacol total, cu teatru, coregrafie, muzica si foarte multa culoare este programat pentruduminica, 3 mai, in cadrul serieiTeatrelli onlinesi poate fi vizionat gratuit de publicul larg pewww. teatrelli. com, in intervalul orar18.

Cum si-a aplatizat Australia curba coronavirusului. Doar 16 cazuri noi raportate intr-o zi

Cand vine vorba de coronavirus, sudul Australiei ar trebui sa fie considerat printre cele mai sigure locuri din lume. Sau cel putin acesta a fost mesajul unuia dintre expertii responsabili de sanatatea publica in aceasta tara, care a inceput lentul proces de ridicare a restrictiilor, relateaza CNN.

Comisarul-sef Costel Chirica, unul dintre cei mai buni judiciaristi, numit inspector-sef la IPJ Calarasi

IPJ Calarasi are o noua conducere. Comisarul sef de politie Costel Chirica, unul dintre cei mai buni anchetatori pe linie judiciara din judetul Calarasi, a fost numit inspector-sef pentru urmatoarele 6 luni, dupa ce comisarul-sef Marian Iorgaactualul inspector sef) a fost imputernicit sa conduca IPJ Prahova.

Exista riscul sa te infectezi cu noul coronavirus la piscina? Iata ce spune profesorul Alexandru Rafila

Inotul este unul dintre cele mai sanatoase sporturi, iar venirea sezonului cald ar fi adus, in mod nornal, sute de oameni la piscina. in contextul pandemiei insa, este normal ca oamenii sa se gandesca la.

Numarul deceselor provocate de COVID-19 a trecut de 800 in Romania. Tanar de 30 de ani, printre cele mai recente victime

Bilantul deceselor in randul persoanelor cu coronavirus a ajuns la 801 luni dimineata, dupa ce Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca alti 11 romani au murit. Printre cele mai recente victime se afla si un barbat de 30 de ani din Bihor, care suferea si de obezitate.

Taika Waititi, castigator al unui Oscar pentru Jojo Rabbit, va realiza unul dintre urmatoarele filme Star Wars

Regizorul neozeelandez Taika Waititi, care a castigat anul acesta Oscarul pentru cel mai bun scenariu pentru Jojo Rabbit, va scrie si va realiza un nou film din universul Star Wars, a anuntat luni Disney, relateaza AFP.

Pandemia de coronavirus a dus la scaderea ratei criminalitatii in una dintre cele mai violente tari din lume

Pandemia de coronavirus a dus la scaderea ratei criminalitatii in El Salvador, una dintre cele mai violente tari din lume, informeaza BBC.

Care sunt cele mai populare 10 tipuri de cabine foto pentru evenimentul tau

Ultimii 2 ani ne-au aratat ca peste 80% din evenimentele cu specific de petrecere au o cabina foto. In functie de tipul evenimentului, de locatia unde el va avea loc sau de tema acestuia, ai la dispozitie o varietate de cabine foto din care poti alege. Mai mult, poti alege cabina foto care sa se integreze perfect in decor dar si in specificul evenimentului.

Cele mai bune bancuri cu scotieni. Ce doreste un scotian care a scapat dintr-un naufragiu

Glumele despre scotieni, dar mai ales despre zgarcenia care se spune ca ii caracterizeaza, starnesc intotdeauna zambete. in cele ce urmeaza, va vom prezenta o selectie de astfel de bancuri, care circula pe internet.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )