Libnet.ro
UNICEF

21:45

Care sunt cele mai populare masini electrice in Europa

Playtech Playtech,
Care sunt cele mai populare masini electrice in Europa

Conform celui mai recent clasament de masini electrice pentru piata din Europa, Tesla a inceput sa nu mai fie o prioritate. in schimb, europenii prefera Renault, Nissan sau Volkswagen. Jato Dynamics a publicat cel mai recent studiu al sau pentru piata auto din Europa. Raportul ne ajuta sa ne formam o imagine clara despre preferintele []. continuă pe Playtech

URARI SI MESAJE DE FLORII 2018. Care sunt cele mai populare nume de flori

Potrivit statisticilor Directiei pentru Evidenta Persoanelor cele mai des intalnite nume feminine sunt Viorica peste 146. 000 de persoane), Florentina peste 128.

Care sunt cele mai atractive locuri de munca pentru tinerii din Romania?

Cele mai atractive locuri de munca pentru tinerii romani cu varste cuprinse intre 18 si 24 de ani, sunt cele de programator, designer de jocuri, blogger si vlogger, potrivit unui studiu realizat de compania de cercetare de piata online YouGov, la.

Cele mai rezistente masini: ce modele poti avea si in Romania

Fiabilitatea este una dintre caracteristicile pe care orice cumparator le cauta atunci cand vrea sa-si achizitioneze un automobil. Un studiu arata ce marci de masini au durata cea mai lunga de viata. inainte de toate, trebuie mentionat faptul ca fiabilitatea este totalitatea calitatilor unei masini care determina capacitatea acesteia de a functiona fara defectiuni intr-un [].

Rochii de nunta 2018 - cele mai populare trenduri

Un festival special are loc la inceputul acestei luni, pe plan international - 2018 Bridal Fashion W.

Reduceri eMAG televizoare. Cele mai tari oferte la cele cu diagonala mare

Magazinul online eMAG anunta oferte foarte avantajoase la mai multe categorii de electronice si electrocasnice. Iata care sunt cele mai avantajoase reduceri eMAG televizoare.

Tarile balcanice, cele mai vulnerabile la stirile false. Cat de rezistenta este Romania in fata acestui fenomen

Tarile din Balcani sunt cele mai vulnerabile din Europa in fata fenomenului fake news stiri false, in trad. Aceasta este concluzia unui studiu publicat la sfarsitul acestei saptamani de Institutul pentru o Societate Deschisa din Sofia, fondat de miliardarul american de origine ungara George Soros.

Piata de publicitate online din Romania a atins 20 de milioane de euro in primul semestru din 2017. Care sunt sectoarele cu cele mai mari cresteri

Trendurile investitiilor in media confirma continutul video ca fiind lider in preferinte, iar dispozitivele mobile sunt cele mai utilizate pentru vizualizarea continutului, se arata intr-un studiu derulat de IAB Romania cu sprijinul PwC Romania.

Negocierea contractului colectiv de munca, primul test pentru Damen. in Santierul Mangalia sunt cele mai mici salarii din industria navala

Reprezentantii Sindicatului Liber Navalistul saluta decizia Adunarii Generale a Actionarilor prin care s-a majorat participatia detinuta de statul roman la Santierul Naval DMHI Mangalia. Totodata, olandezii de la Damen au anuntat ca vor concesiona gratuit 2% din actiuni statului pentru ca acesta sa devina majoritar.

Top 10 cele mai cautate masini plug-in in Europa in 2018

Inmatricularile de autovehicule plug-in noi pentru pasageri in Europa au urcat cu 39% in februarie pana la 22. 417 unitati. Dupa primele doua luni, au ajuns pe sosele peste 46. 800 de masini electrice si hibride reincarcabile la priza.

Doliu in lumea muzicii populare. Una dintre cele mai iubite artiste a incetat din viata chiar de ziua ei

Doliu in lumea muzicii populare. Una dintre cele mai iubite artiste a incetat din viata. Artista Viorica Batan a murit chiar de ziua ei, de Florii, pe patul de spital, potrivit informatiilor din presa. Acum.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )