Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai rezistente masini: ce modele poti avea si in Romania

Playtech Playtech,
Cele mai rezistente masini: ce modele poti avea si in Romania

Fiabilitatea este una dintre caracteristicile pe care orice cumparator le cauta atunci cand vrea sa-si achizitioneze un automobil. Un studiu arata ce marci de masini au durata cea mai lunga de viata. inainte de toate, trebuie mentionat faptul ca fiabilitatea este totalitatea calitatilor unei masini care determina capacitatea acesteia de a functiona fara defectiuni intr-un []. continuă pe Playtech

Care sunt cele mai populare masini electrice in Europa

Conform celui mai recent clasament de masini electrice pentru piata din Europa, Tesla a inceput sa nu mai fie o prioritate. in schimb, europenii prefera Renault, Nissan sau Volkswagen. Jato Dynamics a publicat cel mai recent studiu al sau pentru piata auto din Europa. Raportul ne ajuta sa ne formam o imagine clara despre preferintele [].

Romania ramane tara cu cele mai multe nasteri inregistrate in randul mamelor adolescente

Romania ramane tara cu cele mai multe nasteri inregistrate in randul mamelor adolescente, unde aproape 14% din bebelusi sunt nascuti de mame care au mai putin de 20 de ani. Romania se numara in topul clasamentului celor mai tinere mame care au pentru.

STUDIU Rata medie a redeventelor platite de companii in Romania, una din cele mai mari din Europa

Rata medie efectiva a redeventelor si a altor impozite similare platite de companiile care activeaza in Romania se situeaza printre cele mai mari din Europa, potrivit studiului Deloitte O imagine de ansamblu asupra redeventelor si impozitelor similare. Sectorul upstream de petrol si gaze in Europa.

Care sunt cele mai atractive locuri de munca pentru tinerii din Romania?

Cele mai atractive locuri de munca pentru tinerii romani cu varste cuprinse intre 18 si 24 de ani, sunt cele de programator, designer de jocuri, blogger si vlogger, potrivit unui studiu realizat de compania de cercetare de piata online YouGov, la.

Piata de publicitate online din Romania a atins 20 de milioane de euro in primul semestru din 2017. Care sunt sectoarele cu cele mai mari cresteri

Trendurile investitiilor in media confirma continutul video ca fiind lider in preferinte, iar dispozitivele mobile sunt cele mai utilizate pentru vizualizarea continutului, se arata intr-un studiu derulat de IAB Romania cu sprijinul PwC Romania.

Tarile balcanice, cele mai vulnerabile la stirile false. Cat de rezistenta este Romania in fata acestui fenomen

Tarile din Balcani sunt cele mai vulnerabile din Europa in fata fenomenului fake news stiri false, in trad. Aceasta este concluzia unui studiu publicat la sfarsitul acestei saptamani de Institutul pentru o Societate Deschisa din Sofia, fondat de miliardarul american de origine ungara George Soros.

MedLife a finalizat una dintre cele mai mari tranzactii din domeniul medical din Romania, cumparand integral divizia de servicii medicale Polisano

Conform comunicatului de presa remis catre Redactie, MedLife anunta finalizarea tranzactiei de cumparare a pachetului de 100% de actiuni a diviziei de servicii medicale Polisano, companie din top 10 cei mai mari operatori de servicii medicale din Romania, ca urmare a aprobarii acesteia de catre Consiliul Concurentei.

Piata asigurarilor a crescut cu 3,5% pana la 9,7 miliarde de lei in 2017: City Insurance, Allianz-Tiriac Asigurari si Euroins au cele mai mari venituri

Piata asigurarilor din Romania a continuat si anul trecut tendinta de crestere, primele brute subscrise de societatile de asigurare atingand valoarea de 9,7 miliarde lei, cu 3,5% mai mult comparativ cu anul precedent, a anuntat luni Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF). Aproximativ 89% a fost realizat de 10 societati de asigurare din cele 31 de societati active in 2017, City Insurance, Allianz-Tiriac Asigurari si Euroins avand cele mai mari venituri.

Reduceri eMAG televizoare. Cele mai tari oferte la cele cu diagonala mare

Magazinul online eMAG anunta oferte foarte avantajoase la mai multe categorii de electronice si electrocasnice. Iata care sunt cele mai avantajoase reduceri eMAG televizoare.

Filmul pe care Christopher Nolan, regizorul Dunkirk, il considera unul dintre cele mai bune facute vreodata VIDEO

Christopher Nolan 47 de ani), regizorul apreciatului film de razboi Dunkirk 2017), nominalizat si castigator la Oscar 2018, spune despre un film indian ca este unul dintre cele mai bune filme realizate vreodata.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )