Libnet.ro
UNICEF

14:16

Care sunt cele mai trasnite jucarii sexuale vandute in Romania

Antena3 Antena3,
Care sunt cele mai trasnite jucarii sexuale vandute in Romania

In magazine on-line de tip sex-shop cele mai exotice si mai scumpe produse compercializate sunt masinile de sex, potrivit Adevarul. ro. Sub forma de valiza portabila, canapea sau fotoliu, masinile. continuă pe Antena3

Cele mai trasnite jucarii sexuale vandute online in Romania. Cum functioneaza masinile de sex sub forma de canapele

In magazine online de tip sex-shop cele mai exotice si mai scumpe produse compercializate sunt masinile de sex. Sub forma de valiza portabila, canapea sau fotoliu, masinile de sex considerate ultimele inovatii in materie de jucarii sexuale. Pretul unei masini poate ajunge si la 3. 000 de lei.

Zece aeroporturi din lume care au cele mai spectaculoase peisaje la aterizare

Calatorind catre anumite destinatii din intreaga lume puteti observa imagini uimitoare daca aveti un loc la geam in avion. Care sunt zece cele mai spectaculoase peisaje din lume la apropierea de un aeroport aflati dintr-un sondaj realizat de compania.

Cofondatorul companiei Apple, averizare socanta: Pericolele cibernetice sunt cele mai grave amenintari de la bomba atomica incoace

De la bomba atomica incoace, amenintarile cibernetice reprezinta cel mai grav pericol cu care se confrunta omenirea, anuntul fiind facut de Steve Wozniak, cofondator al companiei Apple, intr-un.

Cele mai frumoase insule din lume, care par decupate din paradis: doua dintre ele sunt aproape de Romania

Cele mai frumoase insule din lume, potrivit TripAdvisor , se afla in colturi diferite ale lumii, insa doua dintre ele aproape de Romania. Deci, cel mai probabil ai fost aici, iar daca nu, acum ai un motiv si mai bun. Curios sa afli care sunt insulele.

Cele mai murdare lucruri din locuinta. Care sunt obiectele le folosim zilnic fara sa banuim ca sunt pline de bacterii

Medicii alergologi au facut o lista a obiectelor din locuinta care sunt foarte murdare, pe care le folosim zilnic si care ne pot cauza probleme de sanatate grave daca nu le manuim cu atentie.

Care sunt criticile localnicilor cu privire la cele mai importante atractii turistice din tarile lor: Manneken Pis si casacada Niagara, pe lista neagra

De la cascada Niagara, in SUA, pana la statuia Manneken Pis din Bruxelles, in Belgia, unele dintre cele mai cunoscute atractii turistice din lume au fost criticate chiar de localnici, cu ocazia unui sondaj realizat de platforma de socializare Reddit.

Cele mai frumoase circuite turistice din Romania: trasee care iti ofera prilejul sa descoperi altfel tara in care traiesti FOTO VIDEO

Circuitele turistice reprezinta un mod eficient de a-ti organiza un concediu, dar si un prilej de a descoperi altfel tara in care traiesti. Fie ca este vorba despre turul cetatilor medievale din Romania sau al bisericilor de lemn din Maramures, incluse in patrimonial cultural UNESCO, sau despre un tur al tarii de 10 zile, iata cateva dintre cele mai frumoase circuite turistice pe care le puteti alege anul acesta.

FOTO Cercetatorii viitorului din toata lumea si-au etalat cele mai nastrusnice inventii la Cluj. Medalii pentru proiectele care au impresionat

Peste 250 de liceeni din 26 de tari si-au prezentat la Cluj cele mai inovative proiecte de cercetare in cadrul International Conference of Young Scientists, ajunsa la a 23-a editie.

Cele mai populare puncte turistice europene vizate de teroristi: ce grad de risc au destinatiile preferate si de romani

Ministerul Afacerilor Externe din Marea Britanie FCO) a facut o lista cu cele mai populare destinatii turistice din Europa vizate de teroristi, notand, totodata, si nivelul de risc la care este supus fiecare stat, conform Adevarul.

Cele mai populare puncte turistice europene vizate de teroristi: ce grad de risc au destinatiile preferate si de romani FOTO

Ministerul Afacerilor Externe din Marea Britanie FCO) a facut o lista cu cele mai populare destinatii turistice din Europa vizate de teroristi, notand, totodata, si nivelul de risc la care este supus fiecare stat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )