Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cele mai frumoase circuite turistice din Romania: trasee care iti ofera prilejul sa descoperi altfel tara in care traiesti FOTO VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase circuite turistice din Romania: trasee care iti ofera prilejul sa descoperi altfel tara in care traiesti FOTO VIDEO

Circuitele turistice reprezinta un mod eficient de a-ti organiza un concediu, dar si un prilej de a descoperi altfel tara in care traiesti. Fie ca este vorba despre turul cetatilor medievale din Romania sau al bisericilor de lemn din Maramures, incluse in patrimonial cultural UNESCO, sau despre un tur al tarii de 10 zile, iata cateva dintre cele mai frumoase circuite turistice pe care le puteti alege anul acesta. continuă pe Adevărul

Care sunt criticile localnicilor cu privire la cele mai importante atractii turistice din tarile lor: Manneken Pis si casacada Niagara, pe lista neagra

De la cascada Niagara, in SUA, pana la statuia Manneken Pis din Bruxelles, in Belgia, unele dintre cele mai cunoscute atractii turistice din lume au fost criticate chiar de localnici, cu ocazia unui sondaj realizat de platforma de socializare Reddit.

Cele mai populare puncte turistice europene vizate de teroristi: ce grad de risc au destinatiile preferate si de romani

Ministerul Afacerilor Externe din Marea Britanie FCO) a facut o lista cu cele mai populare destinatii turistice din Europa vizate de teroristi, notand, totodata, si nivelul de risc la care este supus fiecare stat, conform Adevarul.

Cele mai populare puncte turistice europene vizate de teroristi: ce grad de risc au destinatiile preferate si de romani FOTO

Ministerul Afacerilor Externe din Marea Britanie FCO) a facut o lista cu cele mai populare destinatii turistice din Europa vizate de teroristi, notand, totodata, si nivelul de risc la care este supus fiecare stat.

Eurostat: Romania au inregistrat in 2015 cele mai scazute deficite bugetare din UE

Romania se afla alaturi de Lituania si Cehia in ceea ce priveste cele mai scazute deficite bugetare din Uniunea Europeana, inregistrate anul trecut.

Preotul care a gasit ajutor pentru 600 de copii sarmani. Cum se deruleaza una dintre cele mai impresionante campanii sociale concepute in Romania

Aproape 600 de copii saraci si-au gasit cate un inger pazitor, in urma campaniei umanitare organizate de parintele Maternitatii Cuza-Voda din Iasi.

Morgan Stanley a facut cele mai mari disponibilizari din ultimii trei ani

Morgan Stanley, una dintre cele mai importante institutii financiare din SUA, incepe sa simta presiunea masurilor de reducere de costuri, informeaza Bloomberg.

Romania, pe locul sase in topul statelor cu cele mai multe plangeri la Curtea Europeana pentru Drepturile Omului

Romania ocupa locul al saselea intr-un top al statelor cu cele mai multe plangeri la Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO). Astfel, in 2015, numarul de plangeri individuale indreptate impotriva Romaniei si aflate pe rolul CEDO in diverse etape judiciare s-a ridicat la 3. 350, dintr-un total de 66. 450, potrivit raportului pe 2015 privind starea justitiei publicat miercuri de Consiliul Superior al Magistraturii CSM).

Cele mai mari sase ajutoare de stat au fost acordate, exclusiv, companiilor straine

Cele mai mari sase ajutoare de stat peste 100 milioane de lei/proiect) au fost directionate catre o singura industrie industria constructoare de masini), beneficiarii fiind exclusiv companii cu capital privat strain, potrivit unei analize a Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania AOAR), privind ajutorele de stat din perioada 2007-2015.

Cele mai tari bancuri cu parinti si copii. De ce tatal ii interzice lui Goguta sa se mai joace cu Shakespeare

Relatia dintre parinti si copii a constituit dintotdeauna subiectul a numeroase glume. Iata cateva dintre cele mai reusite bancuri cu aceste doua personaje.

Perle de jurnalisti: Realitatea TV si B1 TV, cele mai multe greseli de limba romana, in luna martie

Posturile de televiziune Realitatea TV si B1 TV au inregistrat cele mai multe greseli de limba romana in luna martie - 22, respectiv, 18 -, potrivit raportului de monitorizare efectuat de Institutul de Lingvistica Iorgu Iordan - Al. Rosetti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )