Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cele mai bogate licee de la tara. Scolile care fac profit si au domenii boieresti in administrare

Adevărul Adevărul,
Cele mai bogate licee de la tara. Scolile care fac profit si au domenii boieresti in administrare

Doua licee de la tara din judetul Botosani sunt printre cele mai bogate scoli din Romania. Au profit anual de cateva milioane de lei si administreaza adevarate domenii. Un caz special, unic in Romania, este liceul din comuna Pomarla, cu peste 3. 000 de hectare de padure in proprietate. continuă pe Adevărul

Cehia se mentine pe locul 3 in topul tarilor europene cu cele mai multe infectari cu COVID-19. Ce tara conduce clasamentul contagierilor

Potrivit celor mai recente date, Cehia se situeaza din nou pe locul 3 in topul tarilor europene cu cele mai multe contagieri cu COVID-19, avand o rata cumulata in ultimele doua saptamani de 876 de cazuri la.

Criptomonede 2021 care sunt cele mai puternice si cu cat au crescut in ultimele 12 luni

Criptomonedasaucriptovaluta provine din englezesculCryptoCurrency. Reprezinta un tip de moneda digitala, virtuala, o moneda surogat, nebancara, folosita ca mijloc de plata. Criptomonedele nu sunt monede electronice. Iata care sunt cele mai puternice criptomonede din 2021 si cat au crescut in ultimul an. Top criptomonede 2021. Cat au crescut in ultimul an Anul trecut este unul care .

Cele mai mari mituri despre ingrijirea dintilor de care trebuie sa te feresti

Exista o multime de mituri legate de ceea ce trebuie sa facem pentru a ne mentine sanatatea dintilor si a gingiilor. Cate dintre ele se aplica insa cu succes in viata reala? Medicul stomatolog Adrian Mina ne dezvaluie adevarul din spatele a sase din cele ai des intalnite mituri.

Topul masinilor fiabile in 2021. Acestea sunt cele mai bune marci pentru toti romanii

A fost facut topul masinilor fiabile in 2021. Care sunt cele mai bune marci pentru toti romanii, cititi in articolul de mai jos. Topul celor mai fiabile masini. Nu te pacalesti daca alegi una dintre ele pentru 2021 Mai multe companii private si institutii publice acreditate la nivel international au facut topul celor mai fiabile .

Toti cei care au cont si card bancar trebuie sa afle urgent: una dintre cele mai mari banci a facut anuntul

2021 a venit cu schimbari semnificative in sistemul bancar. Una dintre cele mai mari banci a anuntat ce inseamna asta pentru clienti ca sa fii pregatit. Pe fondul schimbarilor necesare de.

Calendar ortodox martie 2021. Cele mai importante sarbatori crestine din aceasta luna

In calendarul ortodox din luna martie a anului 2021 sunt doua sarbatori importante, de care crestinii ortodocsi trebuie sa tina cont. Este vorba despre o sarbatoare de cruce neagra si de una de cruce rosie. Calendar ortodox martie 2021 Luna martie a anului 2021 are 31 de zile. in calendarul crestin ortodox al lunii martie .

Irlanda adopta cele mai dure restrictii anti-COVID de la izbucnirea pandemiei, din cauza inmultirii numarului de persoane infectate cu noua tulpina COVID-19

Irlanda a adoptat, miercuri, un set de noi restrictii, considerate cele mai dure de la izbucnirea pandemiei si care echivaleaza cu o carantina totala. in ultima perioada, numarul de persoane infecatate.

Topul judetelor dupa noua raportare a cazurilor de COVID-19. Cele mai multe imbolnaviri, in Bucuresti, Timis si Iasi

In ultimele 24 de ore, cele mai multe cazuri de coronavirus - 944 - au fost raportate, in continuare, in Bucuresti, in timp ce Timis si Iasi deschid topul judetelor cu cele mai multe noi imbolnaviri.

Cui sunt interzise bananele, cele mai gustoase fructe. La ce trebuie sa fim atenti cand le cumparam

Recomandate cardiacilor datorita continutului bogat in potasiu, bananele, cele mai gustoase fructe exotice, sunt interzise cu desavarsire persoanelor care sufera de afectiuni renale.

Care-s cele mai bune masti care te protejeaza in pandemie

Se face aproape un an de cand in Romania a fost descoperit primul caz de infectare cu coronavius, iar masca a ajuns sa fie, poate, cel mai cumparat accesoriu. Iata care sunt cele mai bune.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )