Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care sunt criteriile pentru ca un elev sa primeasca unul dintre cele 250.000 de dispozitive conectate la internet si cum se procedeaza

Hotnews Hotnews,
 Care sunt criteriile pentru ca un elev sa primeasca unul dintre cele 250.000 de dispozitive conectate la internet si cum se procedeaza

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a semnat ordinul prin care se aproba necesarul de 250. 000 de dispozitive electronice conectate la internet ce vor fi distribuite elevilor din Romania prin programul Scoala de Acasa. continuă pe Hotnews

Ce elevi vor primi tabletele din partea Guvernului. Care sunt criteriile

Ordinul prin care se aproba necesarul de 250,000 de dispozitive electronice conectate la internet a fost semnat de Ministrul Educatiei, Monica Anisie. Dispozitivele vor fi distribuite elevilor din Romania prin programul Scoala de Acasa. Care sunt criteriile prin care elevii vor primi tablete din partea Guvernului Ordinul a fost deja distribuit catre inspectoratele scolare judetene .

Care suntcriteriilepentru ca un elev sa primeasca unul dintre cele 250.000 de dispozitive conectate la internet

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a semnat ordinul prin care se aproba necesarul de 250. 000 de dispozitive electronice conectate la internet ce vor fi distribuite elevilor din Romania prin programul Scoala de Acasa.

EXCLUSIV Cati bani ia Anna Lesko pentru participarea la Ferma! Are unul dintre cele mai mari onorarii de la emisiunea PRO TV-ului

Dupa o perioada de patru luni in care a nu a avut niciun concert, frumoasa basarabeanca revine pe micile ecrane, in calitate de concurenta a mega show-ului de la Pro TV, unde incaseaza o suma frumusica de bani! Dupa o pauza de 4 luni, Anna Lesko revine pe micile ecrane Au trecut aproape 20 de .

Romania are unul dintre cele mai mari procentaje de tineri care inca locuiesc cu parintii. La ce varsta pleaca de acasa alti europeni

Tinerii din Romania prefera sa locuiasca cu parintii. Potrivit datelor publicate de Oficiul European de Statistica Eurostat), tara noastra are unul dintre cele mai mari procente de tineri care inca nu au.

Crima pe un santier din judetul Cluj. Un muncitor vietnamez a fost ucis de unul dintre colegii sai

Crima cu sange rece pe un santier din Apahida, judetul Cluj. Un cetatean vietnamez, care era muncitor pe respectivul santier, a fost ucis de unul dintre colegii sai, de aceeasi nationalitate, in cursul zilei.

Alerta meteo ANM. Vin ploile in jumatate din Romania. Care sunt zonele afectate

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie au emis trei avertizari cod portocaliu si cod galben de ploi valabile pentru mai multe judete din tara. Sunt anuntate ploi torentiale in jumatate din tara noastra. Care vor fi zonele afectate, vedeti un pic mai jos. Alerte meteo ANM. Ploua in jumatate din Romania. Ce sunt vor fi afectate .

Horoscop zodii 2020. Care sunt marile probleme: ce slabiciuni au leii si fecioarele

Fiecare are o parte sensibila, iar astrologii au dezvaluit care sunt slabiciunile nativilor. Horoscop zodii 2020. Iata ce te face vulnerabil! Horoscop BERBEC Esti cel mai nerabdator din intreg zodiacul, iar cei din jur vor profita de acest punct slab cu fiecare ocazie. Acesta este motivul pentru care astrologii iti recomanda sa te impacientezi mai .

Care sunt cele mai proaste masini din lume. Cum se situeaza automobilele Dacia

Cele mai fiabile si cele mai proaste masini, in anul 2020. Modelele Dacia au avut rezultate surprinzatoare. Clubul ADAC a publicat statisticile. Cele mai proaste masini din lume, potrivit ADAC. Dacia a impresionat Clubul german ADAC, asociatie a automobilistilor renumita pentru implicarea in testarea si protejarea drepturilor proprietarilor de masini, a publicat statisticile pentru acest .

Medic din spital Covid: Pe cand voi va pregatiti pentru distractie,eu vad doua familii care se pregatesc pentru inmormantare

Un medic din Timisoara, transferat inSpitalul Judetean de Urgenta Ploiesti, transmite un mesaj dur pentru cei care sunt pregatiti pentru distractie. Doctorul atrage atentia ca oamenii sa respecte.

A saptea zi de proteste in Minsk Marturia unui tanar retinut: Unul dintre politisti ne-a spus ca daca aveau ordin sa ne arda de vii, o faceau Lukasenko a discutat cu Putin despre situatia din Belarus (VIDEO)

Mii de bielorusi au iesit din nou pe strazi sambata, pentru a saptea zi consecutiv, dupa ce Comisia Electorala Centrala l-a anuntat castigator al alegerilor pe Alexandr Lukasenko, presedinte inca din 19.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )