Libnet.ro
UNICEF

10:45

Care sunt dispozitivele inteligente cel mai des atacate de hackeri

Hotnews Hotnews,
 Care sunt dispozitivele inteligente cel mai des atacate de hackeri

Din dorinta de a eficientiza cat mai mult activitatile casnice, un numar tot mai mare de oameni apeleaza la diverse solutii si produse care implica o conexiune la Internet. Dispozitivele din categoria smart home devin din ce in ce mai populare, piata de dispozitive inteligente fiind intr-o permanenta crestere. Se estimeaza ca pana in anul 2025 aproximativ 64 miliarde de gadget-uri smart home vor fi conectate la Internet. Iata care dintre aceste dispozitive sunt cel mai des tintite de hackeri. continuă pe Hotnews

ROBOR, la cel mai scazut nivel din ultimele 4 luni

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in l.

CEL MAI SCAZUT NIVEL DIN ULTIMII 27 ANI: China - crestere economica de 6,2%, in trimestrul al doilea

Produsul Intern Brut al Chinei a inregistrat, in trimestrul al doilea, un avans de 6,2%, cel mai scazut nivel din ultimii 27 de ani, in conditiile in care cererea atat acasa cat si peste hotare a scazut din cauza disputelor comerciale cu SUA, informeaza AFP si Reuters.

ANM a emis mai multe avertizari cod galben. Care sunt judetele avertizate si ce fenomene meteo se asteapta

Meterologii vin cu vesti proaste la sfarsit de saptamana. ANM a emis mai multe avertizari cod galben de vreme rea. Asta inseamna ca vremea va fi capricioasa in mai multe regiuni din tara. ANM a emis un cod galben de vreme rea, valabil pana luni seara, 15 iulie, la ora 21. Potrivit meteorologilor, sunt asteptatecantitati .

ILIE NASTASE, DUPA VICTORIA SIMONEI HALEP LA WIMBLEDON: Este cel mai istoric rezultat al tenisului romanesc

Fostul juctator de tenis, Ilie Nastase, a declarat, astazi, la un post de televiziune, ca victoria obtinuta de Simona Halep in finala turneului de la Wimbledon reprezinta cel mai istoric rezultat al tenisului romanesc.

Dacian Ciolos: Negocierile cu USR se vor incheia in cel mai scurt timp

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a anuntat sambata, in cadrul unei conferinte de presa, ca negocierile pentru constituirea unei aliante politice cu USR se vor incheia in cel mai scurt timp si a dat asigurari c?.

Liceele cu cele mai multe medii de 10 la admitere. in top 3, un singur colegiu din Bucuresti

Colegiul National Fratii Buzesti din Craiova, Colegiul National Ion C. Bratianu din Pitesti si Colegiul National Sf. Sava din Bucuresti sunt liceele cu cei mai multi elevi cu media de admitere 10. in total, 188 de absolventi de clasa a VIII-a au intrat cu media 10 la liceu. Potrivit calculelor HotNews, la 86 de colegii nationale si licee teoretice cea mai mare medie de admitere a fost 10.

Be EU. Care sunt prioritatile Romaniei pe plan european

Europarlamentarii Corina Cretu si Dragos Tudorache au explicat care sunt prioritatile Romaniei in noua legislatura europeana, sambata, la Be EU cu Sabina Iosub. Privim cu optimism spre viitor,.

Beizadeaua Victoras Micula, EROU in manele: Pentru cel mai vanat om din Romania (VIDEO)

Beizadeaua Victoras Micula a devenit erou in manele. Dani, manelistul care-si zice si Printul Banatului,canta de zor despre anchetele penale care il vizeaza pe tanarul magnat.

FOTO Rusia: Cea mai neobisnuita plaja din lume este un ghetar. La soare, la 32 de grade, in cel mai mare oras construit pe permafrost

Temperatura a urcat duminica pana la 32 de grade in Iakutsk, unul dintre cele mai reci orase din lume si cel mai mare oras construit pe permafrost, motiv pentru care siberienii s-au racorit direct pe gheata, relateaza Siberian Times.

DIETA norvegiana. Cel mai sanatos regim alimentar care te ajuta sa slabesti in timp record

Dieta norvegiana, cunoscuta si ca dieta nordica, este una dintre cele mai sanatoase din lume, bazandu-se pe cereale integrale pline de fibre, vitamine, minerale si antioxidanti), fructe de padure.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )