Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care sunt persoanele cu cel mai mare risc de adormire la volan

Adevărul Adevărul,
Care sunt persoanele cu cel mai mare risc de adormire la volan

Circa 20% dintre accidentele rutiere sunt produse pe fondul somnolentei si al adormirii la volan. Grav este ca multe persoane nu se stiu cu afectiuni ale somnului, dar ca simptome se numara starea de oboseala generala, cronica, desi abia s-au trezit. Studiile au aratat ca exista anumite persoane mult mai predispuse sa adoarma la volan. continuă pe Adevărul

Wall Street a inchis cu cel mai mare declin din ultimele 10 luni, dupa ce britanicii au votat pentru Brexit

Actiunile de pe Wall Street au incheiat tranzactiile de vineri cu cel mai mare declin din ultimele 10 luni, dupa ce britanicii au votat la referendumul de joi pentru iesirea tarii lor din Uniunea Europeana, transmite MarketWatch, potrivit News. ro.

Tara de evazionisti. Romania a avut anul trecut cel mai mare grad de necolectare a TVA din UE, de 39,6%. Paguba la buget - de 8,3 miliarde de euro

Romania a inregistrat anul trecut cel mai mare nivel al diferentei dintre suma de TVA care ar trebui colectata si suma colectata efectiv din Europa Centrala si de Est, de 39,6%, care inseamna o paguba anuala de 8,3 miliarde euro la buget, respectiv de 5,2% din Produsul Intern Brut, a declarat joi Daniel Anghel, liderul echipei de Impozite si Taxe Indirecte in cadrul PwC Europa Centrala si de Est.

BREXIT:Wall Street a inchis cu cel mai mare declin din ultimele 10 luni, dupa ce britanicii au votat pentru iesirea din UE

Actiunile de pe Wall Street au incheiat tranzactiile de vineri cu cel mai mare declin din ultimele 10 luni, dupa ce britanicii au votat la referendumul de joi pentru iesirea tarii lor din Uniunea Europeana, transmite MarketWatch.

MS: Informarile de la SRI, la cel mai inalt nivel de clasificare, doar ministrul Sanatatii are acces la ele

Informarile ministrului Nicolae Banicioiu de catre SRI despre Hexi Pharma nu pot fi confirmate sau infirmate de catre Ministerul Sanatatii, pe motiv ca astfel de date sunt la cel mai inalt nivel de clasificare si numai ministru are acces la.

RCS RDS, Orange, Telekom sau Vodafone? Cel mai bun net pe mobil la cartele PrePay

Foarte multi romani folosesc in ziua de azi cartelele PrePay, dar care retea ofera cel mai bun internet? Cele mai importante patru retele din Romania incearca in ziua de azi sa atraga clientii cu oferte din ce in ce mai avantajoase,astfel ca, pentru utilizatorul de rand, gasirea cele mai potrivite oferte PrePayeste o misiune extrem [].

Faze tari: Gradina zoologica unde oamenii sunt tinuti in cusca! Nicaieri in lume nu se mai petrece asta; Asa arata cel mai mare fund din lume! Nimeni nu a crezut ca este real; Explicatia RATB pentru faptul ca pasagerii se coc la peste 40 de grade Celsius

Daca vezi cum mananca bruneta asta o shaorma, ti se face pofta instant. O shaorma cu de toate este o bomba. Muscat de penis in timp ce livra colete. Ghinionul unui britanic, dupa ce s-a intalnit cu un caine extrem de periculos. Un barbat din Marea Britanie, in varsta de 40 de ani a dat peste.

Matei, cel mai bogat iubit al Madalinei Ghenea de pana acum! Iata comparatia cu fostii!

Matei Stratan este cel mai bogat iubit al Madalinei Ghenea de pana acum. Comparativ cu fostii ei parteneri, romanul se lauda cu o avere impresionanta, chiar mai mare decat a lui Leonardo diCaprio. Iata cifrele.

Raftul cu Afaceri: cinci business-uri de vara in care iti poti recupera banii in cel mai scurt timp

O vara caniculara poate fi profitabila pentru unele tipuri de afaceri, cererea pentru anumite servicii si produse fiind mult mai mare pe masura ce gradele termometrului urca. Iti prezentam in slide-urile urmatoare cinci afaceri de vara in.

Teorie: Parlamentul britanic nu isi va asuma Brexitul. Care sunt indiciile?

Denumita de presa internationala cel mai complex divort al omenirii, iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana a fost votata de 52% din britanicii prezenti la urne. Pe langa reactii la cald, valuri de panica si soc, raman o serie de.

Ne-am lamurit: Opera este browserul care consuma cel mai putin

In urma cu cateva zile, detaliam un raport al celor de la Microsoft prin care aflam ca Microsoft Edge este cel mai eficient browser, acum ni se confirma faptul ca Opera se mandreste cu aceasta performanta. Era inevitabil, dupa publicarea studiului realizat de Microsoft, prin care se laudau performantele Microsoft Edge, anumite companii sa conteste [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )