Libnet.ro
UNICEF

22:45

Care sunt primele semne ca ai fost infectat cu noul COVID-19? La ce simptome trebuie sa fii atent si ce trebuie sa urmaresti

B1 B1,
Care sunt primele semne ca ai fost infectat cu noul COVID-19? La ce simptome trebuie sa fii atent si ce trebuie sa urmaresti

Noul virus COVID-19 continua sa fie de neoprit si se manifesta diferit de la o persoana la altain functie de organismal fiecaruia. Lumea este tot mai speriata si cauta sa-si ia toate masurile pentru. continuă pe B1

Ce se intampla cu tabletele pentru noul an scolar, promise de Guvern. Monica Anisie: incepem livrarea. Care sunt primele judete vizate

238 de scoli se incadreaza in scenariul rosu, potrivit caruia, cursurile se vor desfasura online. Numarul ar putea creste in saptamanile urmatoare, in contextul in care specialistii se asteapta la.

Marius Tuca, veste teribila in miez de noapte. A fost infectat cu COVID-19

Cunoscutul jurnalist Marius Tuca, moderator al show-ului de la Aleph News, a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Informatia a fost transmisa joi seara, chiar pe site-ul noii televiziuni, cu precizarea ca barbatul nu prezinta simptomele specifice bolii. Tuca se afla internat pentru 24 de ore. Mai multe detalii despre starea de sanatate a jurnalistului, in .

Care sunt cele mai inteligente rase de caini. Surprizele din top

Conform cercetatorilor, cainii sunt capabili sa inteleaga 250 de cuvinte si gesturi, sa numere pana la cinci, dar si sa efectueze operatii simple de matematica. Care sunt cele mai inteligente rase de caini De altfel, oamenii de stiinta canadieni au facut si un top al celor cinci cele mai inteligente rase de caini. Iata care .

Suedia ar putea fi prima tara no cash: Unii tineri habar nu au cum arata banii reali. Care sunt riscurile?

Suedia ar putea fi prima tara care trece la nivelul urmator, cel al unei lumi fara bancnote si monede, in conditiile in care pandemia de coronavirus a facut ca platile cash sa fie pe cale de disparitie in foarte multe state, arata o analiza Bloomberg. Cum ar arata insa aceasta lume si care sunt totusi riscurile unui viitor inevitabil?.

Cum se face vinul de casa. Care sunt etapele si regulile pe care trebuie sa le respecti

Vinul, fie ca este rosu sau alb, ramane bautura preferata a multor oameni. Vinul se transforma treptat din must intr-o bautura cu o aroma atat de gustoasa. Dar care sunt regulile si etapele pe care.

Oamenii de stiinta avertizeaza. Milioane de copii, in pericol. Care sunt diferentele intre simptomele date de gripa si cele de COVID-19

Vesti proaste inainte de inceperea scolii. Medicul Andreea Moldovan vine cu informatii noi, potrivit unui studiu american realizat pe copii. Din pacate, se pare ca odata cu declansarea gripei sezoniere, probabilitatea de a deosebi simptomele cauzate de aceasta si de COVID-19 este destul de mica sau aproape imposibila. Simptomele COVID-19 se identifica cu cele ale .

Este oficial. Care sunt cele 24 de scoli din Bucuresti care vor ramane inchise. Elevii vor invata exclusiv online

Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta a decis joi, pe parcursul unei sedinte care s-a desfasurat la Prefectura Capitalei, ca 24 de scoli din Bucuresti vor ramane inchise, potrivit scenariului rosu prevazut de Ministerul Sanatatii. Motivul pentru care cele 24 de scoli raman inchise Potrivit scenariului galben, alte 595 de scoli se vor deschide si .

Care sunt prevederile noului Cod Silvic. Principalele modificari aduse legii

Zilele trecute, presedintele Romaniei a semnat decretul prin care intra in vigoare Noul Cod Silvic. Una dintre schimbarile importante este faptul ca furtul de arbori va intra sub incidenta penala, iar.

Care sunt diferentele dintre lampile led si UV?

Inca de la aparitia manichiurii cu gel, a fost combatuta o anumita situatia daunatoare pentru corpul uman, si anume, faptul ca lampile UV erau razpunzatoare de aparitia unor leziuni pe maini si piele, care in viitor duceau la aparitia unei boli foarte grave.

Parintii din Romania pot cere zile libere platite, pentru a sta cu copiii: care sunt conditiile

In contextul in care multi copii din Romania vor incepe astazi scoala online, parintii au dreptul sa stea cu ei acasa si sa fie platiti pentru asta, in anumite conditii. Legislatia.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )