Libnet.ro
UNICEF

13:15

Care sunt principalele pericole externe pentru economia Romaniei

Adevărul Adevărul,
Care sunt principalele pericole externe pentru economia Romaniei

Viata politica de la noi seamana din ce in ce mai mult cu o telenovela. Si, ca orice telenovela buna, politica interna romaneasca capteaza toata atentia publicului. insa, ar fi periculos sa ignoram ca exista evenimente internationale care ne-ar putea afecta puternic, daca nu le luam in calcul si nu suntem pregatiti, scrie fostul ministru de Finante Ioana Petrescu pe blogul sau de pe adevarul. ro. continuă pe Adevărul

Programul de guvernare PNL, capitolul Comunicatii: infiintarea unei Autoritati pentru Digitalizarea Romaniei si licitatie 5G cu respectarea conditiilor Memorandumului cu SUA

Viitorul Guvern PNL vrea sa infiinteze o Autoritate pentru Digitalizarea Romaniei ADR), in subordinea Guvernului si a Prim Ministrului, cu rolul de a realiza si de a asigura implementarea Strategiilor si a Politicilor publice in domeniul digitalizarii. Aceste competente sunt in prezent in sarcina Ministerului Comunicatiilor, care va fi insa comasat cu Ministerul Transporturilor in noua formula guvernamentala. O alta masura din programul noului Guvern este lansarea licitatiei pentru licentele 5G, respectand conditiile memorandumului cu SUA pentru combaterea riscurilor de securitate cibernetica generate de furnizorii 5G.

Ce spune Barna despre dedicatia cu lautari: Cei care sunt impotriva ii vor da simbolistica hiperbolica

Luderul USR, Dan Barna, intampinat la o intalnire electorala din judetul Arad de o formatie de muzica populara care a rescris pentru el melodia Canta cucu-n Bucovina, spune ca a fost gestul unei filiale de a-si exprima increderea si ospitalitatea, iar cei care sunt impotriva ii vor da simbolistica hiperbolica.

ALERTA METEO: Rasturnare de situatie, vremea se schimba RADICAL! Vezi care sunt cele mai afectate judete!

Vremea se raceste joi in partea de est a Romaniei, unde se vor semnala temperaturi apropiate mediei acestei perioade.

Ce aptitudini vor cauta angajatorii pentru joburile viitorului si care sunt domeniile care vor domina piata muncii

77% dintre romani cred ca IT-ul va fi cel mai cautat domeniu in viitor, iar aptitudinile care vor conta cel mai mult pentru angajatori vor fi creativitatea, adaptabilitatea si capacitatea de a lucra bine in echipa, arata un studiu eJobs.

Centrala de apartament versus termoficare. Care sunt avantajele unei centrale termice?

Motivele pentru care tot mai multi romani renunta la serviciile furnizorilor de apa calda si incalzire in sistem centralizat sunt costurile mari si starea precara a instalatiilor, predispuse la avarii.

Orasul din care Uber ar putea fi dat afara. Care sunt cauzele

Uber s-a tot confruntat cu probleme si cu legi care fie au facut-o sa-si abandoneze planurile, fie i-au facut pe reprezentantii companiei sa-si regandeasca total afacerile. intre timp,.

Romania, saraca tara bogata: care sunt orasele instarite si cat castigam fata de Europa

Un nou studiu ajuns online in ultimele zile confirma situatia foarte grava financiara in care se afla majoritatea romanilor, mai ales daca faci o comparatie cu alte tari.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3198 seconds )