Libnet.ro
UNICEF

13:31

Care-s provocarile guvernului Orban, cel care promite sa repare dezastrul PSD

Playtech Playtech,
Care-s provocarile guvernului Orban, cel care promite sa repare dezastrul PSD

Liberalii s-au cuplat la robinetul puterii dupa multi ani in care au stat pe tusa. Guvernul Orban a trecut, iar Viorica Dancila e istorie. Noul Guvern va administra tara pana la alegerile. continuă pe Playtech

Ciolos, dupa investirea Guvernului Orban: Dificultatea cu care s-a constituit fragila majoritate de azi arata ca solutia pentru o perspectiva clara oferita tarii raman anticipatele

Liderul Plus Dacian Ciolos a reactionat imediat dupa votul de investitura dat in Parlament Guvernului PNL, spunand ca doar daca acesta va guverna bine si cu succes pana la alegerile parlamentare Romania va castiga pe termen lung. El mai spune ca dificultatea cu care s-a constituit fragila majoritate de azi arata ca solutia pentru o perspectiva clara oferita tarii raman anticipatele.

Serban Nicolae, apel catre pesedisti inaintea votului la investirea Guvernului Orban

Senatorul PSD Serban Nicolae face un apel catre colegii sai de partid sa nu voteze pentru investirea Guvernului Orban, spunand ca tradarea celor care ne-au incredintat reprezentarea lor si guvernarea tarii ramane cel mai abject stigmat pe fruntea oricui.

Soarta Guvernului Orban atarna de voturile tradatorilor din Pro Romania si PSD

Soarta Guvernului Orban atarna de voturile tradatorilor din Pro Romania si PSD. Surse din PNL spun ca cel putin opt parlamentari Pro Romania vor fi astazi in plen alaturi de cativa parlamentari PSD, in.

Gabriela Firea, mesaj dupa investirea Guvernului Orban: Cine tradeaza va fi tradat

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, transmite un mesaj cu ocazia investirii Guvernului Orban. Firea vorbeste despre tradare, folosind un citat din Marin Preda. ZiuaDecontului CineRadeLaUrma.

Klaus Iohannis a prezidat prima sedinta a Guvernului Orban: Chiar daca mandatul este previzibil unul scurt, eu sunt convins ca va fi unul puternic si de succes (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a prezidat, luni seara, prima sedinta a guvernului Orban. Dupa ceremonia de depunere a juramantului, de la Palatul Cotroceni, Executivul liberal s-a reunit la Palatul Victoria intr-o.

Iohannis a semnat decretul pentru numirea Guvernului Orban

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru numirea Guvernului Orban. Ceremonia de d.

Barna: Toti parlamentarii USR vor vota pentru investirea Guvernului Orban

Toti parlamentarii USR vor vota pentru investirea Guvernului Orban, a declarat liderul USR, Dan Barna, inaintea votului din Parlament pentru investirea Cabinetului PNL.

Plenul Parlamentului se reuneste astazi pentru investirea Guvernului Orban

Plenul Parlamentului se reuneste, luni, pentru votul de investire a Guvernului Orban. Executivul pro.

EurActiv: Siegfried Muresan va fi propunerea de comisar european a Guvernului Orban (surse)

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan va fi noua propunere de comisar european pentru Transporturi a Guvernului proaspat numit si condus de Ludovic Orban, au declarat surse din cadrul partidului pentru EurActiv Romania. Propunerea ar urma sa fie trimisa oficial marti, cel mai tarziu miercuri, catre Comisia Europeana.

A inceput votul privind investirea Guvernului Orban. UDMR il ameninta pe Orban cu motiunea de cenzura. S-a incheiat votul la Senat. incep sa voteze deputatii LIVE TEXT si VIDEO

Plenul reunit al Parlamentului se reuneste, luni, pentru votul de investitura a Guvernului propus de premierul desemnat Ludovic Orban. Conform Constitutiei si regulamentului sedintelor comune ale.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )