Libnet.ro
UNICEF

15:30

Carmen Avram: Cred ca nu este nimic mai periculos si mai umilitor pentru o fiinta umana decat dictatura

Antena3 Antena3,
Carmen Avram: Cred ca nu este nimic mai periculos si mai umilitor pentru o fiinta umana decat dictatura

In urma cu 30 de ani, in Decembrie 1989, la Timisoara au izbucnit evenimentele care au dus la caderea comunismului din Romania. Eurodeputata Carmen Avram a avut un discurs luni, in plenul Parlamentului European, la Comemorarea a 30 de ani de la Revolutie. Personal, ca om care a trait o jumatate din viata intr-un regim opresiv, cred ca nu este nimic mai periculos si mai umilitor pentru o fiinta umana decat dictatura, a opinat Carmen Avram. continuă pe Antena3

Carmen Avram, dupa decapitarea lui Vanatoru: Nu stiu ce samanta de om s-a aclimatizat in Romania, dar bine nu e. Sper sa nu faca si rod

Europarlamentarul Carmen Avram a avut si ea o reactie dupa demiterea cercetatorului Costel Vanatoru de la conducerea Bancii de Resurse Genetice Vegetale pentru Legumicultura, Floricultura, Plante Aromatice si Medicinale Buzau.

Un fost concurent de la Chefi la Cutite da cartile pe fata: Nu stie sa tina o echipa. Cine este cel mai bun jurat de la Antena 1

Un fost concurent de la Chefi la Cutite face dezvaluiri din culisele show-ului culinar difuzat de postul de televiziune Antena 1. A vrut sa intre in echipa lui chef Florin Dumitrescu, dar a ajuns la chef Catalin Scarlatescu. Alfred Ionut Olteanu, alias Alpha, ne-a povestit cum sunt cei doi maestri bucatari in spatele camerelor, dar .

Romania este cel mai mare exportator de viori din UE

Satele membre ale Uniunii Europene au exportat anul trecut 105. 000 viori, in valoare de 23,3 milioane de euro, iar Romania este cel mai mare exportator de viori al UE in restul lumii, arata datele publicate vineri de Oficiul European de Statistica, scrie euractiv. ro.

Romania este cel mai mare exportator de viori din UE

Statele membre ale Uniunii Europene au exportat anul trecut 105. 000 viori, in valoare de 23,3 milioane de euro, iar Romania este cel mai mare exportator de viori al UE in restul lumii, arata datele publicate de Oficiul European de Statistica Eurostat).

il cheama Teba si este cel mai bun caine de urma din Politia Romana. Recent, a prins un temut criminal din Satu Mare

I se spune Teba si este de departe cel mai bun caine de urma din Politia Romana.

Ronaldinho, dupa ce Messi a castigat al saselea Balon de aur: Nu este cel mai bun din istorie

Brazilianul Ronaldinho considera ca argentinianul Lionel Messi, alaturi de care a evoluat la FC Barcelona, poate fi considerat cel mai bun fotbalist al epocii sale, insa nu si cel mai bun din istorie, informeaza EFE.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )