Libnet.ro
UNICEF

01:05

Orban: PNL l-a invitat pe presedintele Iohannis la mitingurile pe care le va organiza la Iasi si Bucuresti (VIDEO)

B1 B1,
Orban: PNL l-a invitat pe presedintele Iohannis la mitingurile pe care le va organiza la Iasi si Bucuresti (VIDEO)

Ludovic Orban a declarat, luni, ca liberalii i-au trimis invitatie presedintelui Klaus Iohannis de a participala mitingurile pe care liberalii le vororganiza la Iasi si Bucuresti. Noi ne dorim sa. continuă pe B1

Orban (PNL): Brasovul are atat un candidat liberal care sa-i promoveze proiectele de interes major la Bruxelles, cat si pe mine, care ii pot determina pe ceilalti eurodeputati sa o faca

Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat duminica, la Brasov, ca judetul are atat un candidat liberal care ii va promova proiectele de inters major, in Parlamentul european, cat si pe el insusi, care.

Presedintele Iohannis, la ultima resedinta a domnitorului A. I. Cuza: Consider ca aceasta intalnire e una de suflet

Presedintele Iohannis a depus, sambata dimineata, o coroana de flori la placa comemorativa dedicata lui Alexandru Ioan Cuza, amplasata in Florenta, langa resedinta in care domnitorul si-a petrecut.

Presedintele Iohannis a participat la Florenta, la Conferinta The State of The Union

Presedintele Klaus Iohannis a participat, ieri, in calitate de invitat de onoare, la Conferinta The State of The Union, organizata de Institutul Universitar European de la Florenta si a avut o intrevedere cu premierul Giuseppe Conte.

LUDOVIC ORBAN: PNL isi va lansa, pe 13 mai, programul politic pentru alegeri

PNL isi va lansa pe 13 mai, in cadrul unui eveniment care va avea loc la Bucuresti, programul politic pentru alegerile europarlamentare.

Orban (PNL): Dragnea n-are curajul sa scoata capul in lume. Se ascunde ca un sobolan in Kiseleff, unde joaca Angry Birds (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, sustine ca Liviu Dragnea nu are curaj sa mai iasa in lume si sta ascuns in sediul PSD din Kiseleff. De peste doua luni, cu echipa PNL mergem fara frica in fiecare.

Ludovic Orban: PNL sustine adoptarea revizuirii Constitutiei ca urmare a publicarii motivarii CCR pe initiativa cetateneasca Fara penali (VIDEO)

Liberalii au decis luni, in sedinta Biroului Executiv sa sustina adoptarea revizuirii Constitutiei conform propunerilor din initiativa cetateneasca Fara penali in functii publice. PNL a.

Simina Tanasescu a fost numita de presedintele Iohannis judecator la Curtea Constitutionala

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul privind numirea in functia de judecator la Curtea Constitutionala a Siminei Tanasescu pentru un mandat de 9 ani, incepand cu data de 9 iunie 2019.

Presedintele Iohannis o numeste pe Elena Tanasescu, fosta sa consiliera, judecator la Curtea Constitutionala. Acum un an, Tanasescu era implicata intr-un scandal

Klaus Iohannis a numit-o luni peElena-Simina Tanasescu judecator la Curtea Constitutionala pentru un mandat de noua ani, se arata intr-un comunicat de presa al Administratiei.

Presedintele Iohannis, din nou in razboi cu Guvernul Dancila

Klaus Iohannis se plange ca lucreaza greu cu partidele de la putere. Aflat la Florenta, la o dezbatere pe tema viitorului Uniunii Europene, Iohannis nu a ratat ocazia de a vorbi despre scandalurile din.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )