Libnet.ro
UNICEF

12:15

Carmen Dan: Printre migrantii din Romania se afla si persoane ce prezinta risc la adresa securitatii nationale

B1 B1,
Carmen Dan: Printre migrantii din Romania se afla si persoane ce prezinta risc la adresa securitatii nationale

Ministrul de Interne, Carmen Dan a declarat intr-un interviu ca printe migrantii ce au intrat ilegal in Romania se afla si persoane care presupun riscuri la adresa securitatii nationale,. continuă pe B1

VIDEO Carmen Dan: Printre migrantii prinsi in Romania se afla si persoane cu risc la adresa securitatii nationale

Sefa MAI, Carmen Dan, a declarat, intr-un interviu pentru Agerpres, ca printre migrantii care au intrat in Romania se afla si persoane cu risc la adresa securitatii nationale, precizand, insa, ca acestea nu sunt in numar ingrijorator si se afla in regim inchis.

Ministrul de Interne afirma ca printre migrantii care au intrat in Romania exista si persoane care presupun riscuri la adresa securitatii nationale, dar acestea sunt cazate in centre cu regim inchis

Ministrul de Interne, Carmen Dan, afirma ca intre migrantii care au intrat ilegal in Romania se numara si persoane care presupun riscuri la adresa securitatii nationale, dar numarul lor nu este deloc ingrijorator.

Ministrul Carmen Dan a facut o vizita inopinata la Brigada Politiei Rutiere. Ce a discutat cu angajatii MAI

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a avut vineri o vizita neanuntata la Brigada Politiei Rutiere din Bucuresti.

Carmen Dan: Deseori, pregatirea fizica saptamanala a politistilor e facuta doar pe hartie

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, afirma, intr-un interviu acordat Agerpres, ca pregatirea fizica pe care politistii trebuie sa o efectueze saptamanal este facuta, de multe ori,.

Carmen Dan: De multe ori, pregatirea fizica saptamanala a polistilor este facuta doar pe hartie

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, afirma, intr-un interviu acordat Agerpres, ca pregatirea fizica pe care politistii trebuie sa o efectueze saptamanal este facuta, de multe ori, doar pe hartie, desi acest lucru nu ar trebui trecut la si altele.

Carmen Dan l-a pus pe fostul sau asociat adjunct la Politia Teleorman: il recomanda prietenia cu doamna ministru

Functii impartite pe prietenii in MAI. Ministra Carmen Dan tocmai l-a numit pe fostul sau asociat adjunct la Politia Teleorman. Colegii din Politia Locala se asteptau la ascensiunea lui Tudorel.

Presedintele Federatiei de Aikido: Mirel Palada este o rusine pentru Aikido-ul din Romania

Dan Corneliu Ionescu, presedintele Federatiei Romane de Aikido si si al European Aikido Confederation, afirma ca gestul lui Mirel Palada, care l-a lovit pe senatorul Mihai Gotiu, miercuri seara, la B1 TV, este o rusine pentru Aikido-ul din Romania.

Sportiva adolescenta Kovesi.Iata cum arata acum 15 ani cea mai puternica femeie din Romania (FOTO)

Laura Codruta Kovesi, procurorul sef DNA, asociata cu cea mai puternica femeie din Romania, a avut o adolescenta demna de laude, relateaza stirilekanald. ro. Pana sa intre la facultate, Kovesi,.

Sportiva adolescenta Kovesi. Iata cum arata acum 15 ani cea mai puternica femeie din Romania (FOTO)

Laura Codruta Kovesi, procurorul sef DNA, asociata cu cea mai puternica femeie din Romania, a avut o adolescenta demna de laude, relateaza stirilekanald. ro. Pana sa intre la facultate, Kovesi,.

FOTO Acvila Arlie a plecat din Romania, dar au venit in tara sase pasari flamingo

Acvila Arlie a plecat, in 12 septembrie, din Romania. Cu toate acestea, la o zi de la plecarea sa, in judetul Ialomita au fost observate sase pasari flamingo, informeaza Societatea Ornitologica Romana.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2337 seconds )