Libnet.ro
UNICEF

09:00

Carnagiu pe soselele din ROMANIA! Accident GRAV, in urma cu putin timp! A fost activat planul ROSU de interventie

B1 B1,
Carnagiu pe soselele din ROMANIA! Accident GRAV, in urma cu putin timp! A fost activat planul ROSU de interventie

Un accident cumplit a avut loc duminica in judetul Ialomita pe DN 2, la iesirea din Urziceni. in incident au fost implicater doua autoturisme, iar in urma impactului au rezultat sunt 6 victime,. continuă pe B1

Avioane de vanatoare britanice, trimise din Romania pentru interceptarea unui bombardier rus, deasupra Marii Negre

Avioane de vanatoare britanice au fost trimise de la o baza aeriana din Romania pentru interceptarea unui bombardier rus, in apropierea spatiului aerian NATO, deasupra Marii Negre, anunta Fortele Aeriene.

Accident grav in Timis. O ambulanta s-a lovit frontal cu o masina: cinci victime

O masina Dacia Logan si o ambulanta au fost implicate, vineri, intr-un accident rutier care a avut loc pe DN 6, drumul care leaga Timisoara de Lugoj. in urma accidentului, cinci persoane au fost ranite, iar.

ACCIDENT GRAV pe Autostrada Soarelui: Victima preluata de elicopterul SMURD. Circulatia este BLOCATA (FOTO)

Un numar de patru persoane au fost ranite, dintre care una se afla incarcerata, in urma unui accident produs intre o masina si o autoutilitara pe A2, la kilometrul 56, pe sensul catre Capitala. Persoana.

Accident grav pe Litoral!Un sofer baut a lovit doi turisti pe o trecere de pietoni si a fugit - VIDEO

Un barbat din Bucuresti, aflat sub influenta alcoolului, s-a urcat la volan si a accidentat doi turisti pe o trecere de pietoni din Navodari, apoi si-a continuat drumul. Dupa accident, soferul a parasit.

Accident grav in Ialomita. Primele imagini de la fata locului - VIDEO

Doua persoane au murit si patru au fost ranite dupa ce doua masini s-au ciocnit pe DN 2 E85), la iesirea din Urziceni, judetul Ialomita. Din primele informatii sunt sase victime, din care doua.

Dezvaluire incredibila. Cel putin 300 de magistrati din Romania au dosare penale

Dezvaluire exploziva publicata de jurnalistii de la Lumea Justitiei. Procurorul Marius Iacob, cel care s-a inscris in cursa pentru sefia DNA, i-ar fi spus Ministrului Justitiei ca 300 de magistrati din.

Care sunt cele mai cautate meserii din Romania

Soferia este cea mai cautata meserie, arata cel mai recent studiu din industria HORECA. Nevoia mare de oameni in acest domeniu a fost constanta in ultimul an si jumatate, avand in vedere ca a generat,.

Evolutia bursei din Romania: Ultimele date privind cotatiile de pe bursa

Evolutia la bursa a DIGI, in mare parte, este corelata cu evolutia generala a bursei. in ultimele 12 luni indicele BET a pierdut aproximativ 4% din valoare. insa fata de 25 Aprilie 2018 este in scadere.

25 de copii din Romania, blocati pe un aeroport din Londra, dupa ce un zbor Ryanair a fost anulat

Un grup de 25 de copii romani a ramas blocat pe aeroportul Stansted din Londra, dupa ce compania Ryanairaanulat zborul care trebuia sa-i aduca pe micuti acasa. Copiiiau dormit.

Veniturile Medicover si Synevo din Romania au crescut in prima jumatate a anului cu 17,2% pana la 42,2 mil. euro

Medicover, companie internationala de servicii de sanatate si diagnostic listata la Bursa din Suedia Nasdaq Stockholm, a prezentat astazi raportul interimar pentru prima jumatate a anului 2018. Medicover a raportat o crestere a veniturilor de.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )