Libnet.ro
UNICEF

00:07

Carti cu lipici. Care sunt cele mai furate volume din librarii

Antena3 Antena3,
Carti cu lipici. Care sunt cele mai furate volume din librarii

Carti cu lipici. Care sunt cele mai furate volume din librarii. continuă pe Antena3

Harta partiilor de schi: care sunt cele mai lungi partii din Romania

Partieee. in Romania se poate schia pe 146 de km de partii, in 20 de judete. Asa ca pregatiti-va schiurile pentru cele 164 de partii omologate. Aflati care sunt cele mai lungi partii din tara.

Studiu: Romania, ferita de amenintari teroriste. Care sunt cele mai periculoase tari

Un studiu realizat de Institutul pentru Economie si Pace precizeaza ca Romania este una dintre cele mai ferite tari din Europa, in fata pericolului terorist, in timp ce Bulgaria si Ucraina conduc topul tarilor cu grad ridicat de pericol .

Business Report: Semne bune anul are. Zona euro incheie 2015 intr-o nota pozitiva; Vrei o casa? Care sunt cele mai accesibile oferte bancare; Unde va fi deschis cel mai mare Mega Image din Romania

Frank Timis cere despagubiri uriase statului african Burkina Faso. Pan African Minerals, o unitate a conglomeratului minier detinut de milionarul. Inca un an de agonie pentru imprumutatii care nu-si mai pot plati ratele. Anul 2015 a fost unul extrem de greu pentru multi dintre cei care.

Care au fost cele mai furate carti din librarii in 2015

O inedita analiza a Mediafax face referire la cele mai furate carti din magazinele romanesti, in decursul anului 2015. Printre victime se afla doua volume care au legatura cu Palatul Cotroceni,. Este vorba despre volumele Cronica de Cotroceni, de Adriana Saftoiu si Pas cu pas, de Klaus Iohannis. De unde poate veni ideea ca hotii au si ei preferintele lor fine.

Care sunt cele mai periculoase zone din Gorj in timpul sarbatorilor de iarna

Inspectoratul de Politie al Judetului IPJ) Gorj a intocmit o lista cu zonele cele mai periculoase in perioada sarbatorilor de iarna, unde se inregistreaza cele mai multe infractiuni.

iti tremura manile? Care sunt cele mai intalnite cauze

Ti se intampla si tie sa iti tremure mainile aparent fara motiv? Desi treci deseori usor cu vederea acesta neplacere, bine este sa stii care sunt factorii care favorizeaza aparitia tremorului.

Care sunt cele mai mari dependente ale romanilor si cum pot scapa de vicii - sfaturile specialistilor

Specialistii sustin ca romanii sunt dependenti de cafea, tigari si alcool. Pentru a putea scapa de aceste vicii avem nevoie de tratament medical, dar si psihologic.

Cele mai economice masini Diesel: In ce conditii sunt economice masinile cu cel mai mic consum?

Motorizarile Diesel pentru autoturisme au devenit deosebit de populare in Europa, jumatate dintre masinile vandute utilizand drept combustibil, motorina. Dintre acestea care sunt cele mai economice?.

SARBATORI FERICITE! Cele mai utile MESAJE DE CRACIUN 2015 pe care poti sa le trimiti

SARBATORI FERICITE! Google sarbatoreste CRACIUNUL 2015 cu un doodle special. Prilej numai bun pentru a va aminti care sunt cele mai bune MESAJE DE CRACIUN in 2015. Va doresc ca s.

Topul celor mai furate carti din librarii in anul 2015

Volumele Cronica de Cotroceni, de Adriana Saftoiu, Pas cu pas, de Klaus Iohannis, si cele din seria Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey, de E. James, se numara printre cele mai furate carti din librarii in anul 2015.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )