Libnet.ro
UNICEF

06:00

Studiu: Romania, ferita de amenintari teroriste. Care sunt cele mai periculoase tari

România Liberă România Liberă,
Studiu: Romania, ferita de amenintari teroriste. Care sunt cele mai periculoase tari

Un studiu realizat de Institutul pentru Economie si Pace precizeaza ca Romania este una dintre cele mai ferite tari din Europa, in fata pericolului terorist, in timp ce Bulgaria si Ucraina conduc topul tarilor cu grad ridicat de pericol . continuă pe România Liberă

Harta partiilor de schi: care sunt cele mai lungi partii din Romania

Partieee. in Romania se poate schia pe 146 de km de partii, in 20 de judete. Asa ca pregatiti-va schiurile pentru cele 164 de partii omologate. Aflati care sunt cele mai lungi partii din tara.

Business Report: Semne bune anul are. Zona euro incheie 2015 intr-o nota pozitiva; Vrei o casa? Care sunt cele mai accesibile oferte bancare; Unde va fi deschis cel mai mare Mega Image din Romania

Frank Timis cere despagubiri uriase statului african Burkina Faso. Pan African Minerals, o unitate a conglomeratului minier detinut de milionarul. Inca un an de agonie pentru imprumutatii care nu-si mai pot plati ratele. Anul 2015 a fost unul extrem de greu pentru multi dintre cei care.

Studiu: Care sunt tarile fata de care romanii au cea mai mare simpatie si antipatie

Un studiu realizat de o structura privata de cercetari sociale si marketing, INSCOP Research, arata ca Spania, Italia si Marea Britanie sunt cele mai simpatizate tari de catre romani, iar la polul opus se afla Ucraina, Ungaria si Rusia.

Cosul de Craciun: Care sunt retailerii cu cele mai mici preturi in perioada sarbatorilor

Reducerea TVA la alimente din aceasta vara se cunoaste si in valoarea cosului de Craciun, pretul acestuia fiind in prezent cu aproape 11% mai mic decat in iarna anului 2014, potrivit calculelor Wall-Street. ro. Cititi in slide-urile urmatoare care sunt.

iti tremura manile? Care sunt cele mai intalnite cauze

Ti se intampla si tie sa iti tremure mainile aparent fara motiv? Desi treci deseori usor cu vederea acesta neplacere, bine este sa stii care sunt factorii care favorizeaza aparitia tremorului.

Posibile amenintari teroriste in Beijing. Masuri de siguranta sporite

Politia din Beijing a sporit azi masurile de securitate intr-o zona comerciala frecventate de cetateni straini, dupa ce mai multe ambasade si-au avertizat cetatenii cu privire la posibile amenintari vizand occidentalii, relateaza Associated Press in pagina online, dupa cum relateaza Mediafax.

Care sunt avantajele de care beneficiaza femeile care iau anticonceptionale?

Se stie ca pilulele contraceptive au fost inventate pentru a intrerupe sarcinile nedorite, insa exista si alte beneficii pe care femeile le pot avea luand aceste pastile. Conform unei studiu efectuat recent, cercetatorii au descoperit ca mai mult de jumatate dintre femeile care iau pilulele contraceptive o fac din motive diferite de cel al evitarii sarcinii nedorite.

Care sunt cele mai periculoase zone din Gorj in timpul sarbatorilor de iarna

Inspectoratul de Politie al Judetului IPJ) Gorj a intocmit o lista cu zonele cele mai periculoase in perioada sarbatorilor de iarna, unde se inregistreaza cele mai multe infractiuni.

Care sunt cele mai mari dependente ale romanilor si cum pot scapa de vicii - sfaturile specialistilor

Specialistii sustin ca romanii sunt dependenti de cafea, tigari si alcool. Pentru a putea scapa de aceste vicii avem nevoie de tratament medical, dar si psihologic.

Gradatia de merit in invatamant, sesiunea 2016: Profesorii cu rezultate deosebite in pregatirea elevilor trebuie sa depuna dosarele in luna martie. Care sunt criteriile si calendarul acordarii gradatiei de merit

Criteriile pentru acordarea gradatiei de merit in sesiunea 2016, dar si noua formula de calcul a numarului maxim de gradatii au fost publicate de Ministerul Educatiei. Profesorii care au rezultate deosebite in pregatirea elevilor isi pot depune la scoala dosarele pentru gradatie in perioada 1-18 martie 2016, iar rezultatele finale vor fi afisate de catre inspectoratele scolar in luna mai. Gradatia de merit se acorda pe o perioada de 5 ani, incepand cu data de 1 septembrie 2016. Vezi in articol metodologia privind acordarea gradatiei de merit personalului didactic din invatamantul preuniversitar de stat, sesiunea 2016, precum si calendarul concursului pentru acordarea gradatiilor de merit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )