Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cele mai scumpe destinatii de Revelion din Romania. 2.000 de euro ca sa petreci noaptea dintre ani la poalele muntelui

Adevărul Adevărul,
Cele mai scumpe destinatii de Revelion din Romania. 2.000 de euro ca sa petreci noaptea dintre ani la poalele muntelui

Pachetele pentru petrecerea de sfarsit de an in hoteluri din cele mai cunoscute zone turistice de iarna din Romania au ajuns la preturi exorbitante. continuă pe Adevărul

Digi24: Cele mai frumoase targuri de Craciun din Europa. Capitala care a detronat Viena

Viena este, pe buna dreptate, numita capitala targurilor de Craciun. Mai mult de 20 de evenimente dedicate Craciunului au loc in fiecare an in capitala austriaca.

Cele mai uimitoare descoperiri stiintifice din ultimul deceniu

Ultimul deceniu a fost o perioada extrem de favorabila cercetatorilor, care au realizat o serie de descoperiri stiintifice care vor ramane in istorie. in fiecare zi, oamenii de stiinta.

Avertismentul unuia dintre cei mai cunoscuti medici din Romania: Pe ambalajul petardelor ar trebui sa scrie ca pot produce mutilari. Utilizarea acestor pocnitori de mizerie ar trebui interzisa pentru publicul larg

Pe ambalajul petardelor ar trebui sa apara avertismentul ca pot produce mutilari, la fel cum ambalajele pachetelor de tigari sunt marcate cu avertismente in legatura cu riscurile pentru sanatate la care se expun fumatorii, afirma medicul Dan Grigorescu, seful Sectiei de Chirurgie Plastica si Reconstructiva de la Spitalul Judetean din Brasov si unul dintre cei mai cunoscuti chirurgi plasticieni din Romania. Medicul brasovean face de asemenea apel ca utilizarea acestor pocnitori de mizerie sa fie interzisa pentru publicul larg. Un barbat din Iasi a murit dupa ce si-a bagat o petarda aprinsa in gura. De ce a recurs la acest gest.

Cele mai frumoase Mesaje, SMS-uri si felicitari virtuale de Sfantul Stefan. Cum ii poti surprinde placut pe sarbatoriti

In a treia zi de Craciun, crestinii ortodocsi si greco-catolici il praznuiesc pe Sfantul Stefan, primul martir ucis pentru credinta sa in Iisus Hristos. in Romania, peste 400. 000 de romani isi celebreaza, duminica, onomastica de sarbatoarea Sfantului Apostol, intaiul Mucenic si Arhidiacon Stefan. La multi ani de Sfantul Stefan tuturor sarbatoritilor! Iata cele mai frumoase .

Eurosport iese din grila a doi importanti cablisti din Romania

Postul Eurosport, unul dintre cele mai vechi canale receptionat pe cablul din Romania, nu va mai putea fi urmarit de o parte a publicului amator de sport de la 1 ianuarie 2020.

Sarbatori fericite: Mesaje, SMS-uri si felicitari pentru Craciun 2019. Cele mai frumoase urari sunt aici!

Ne aflam in perioada Craciunului, perioada in care romanii trimit cele mai multe mesaje de Craciun prin SMS pentru a ura Sarbatori fericite celor dragi. Sms-ul de Craciun a devenit deja un obicei pentru fiecare: fie in seara de Ajun, fie chiar in ziua Craciunului stam si scriem mesaje de Craciun, semn ca nu i-am .

Cartile Olgai Tokarczuk, printre cele mai vandute titluri publicate de Polirom in 2019

Cele mai cumparate carti editate de Polirom in 2019 au fost: Sapiens. Scurta istorie a omenirii si 21 de lectii pentru secolul XXI, de Yuval Noah Harari, Arsa de vie, de Souad impreuna cu Marie-Therese Cuny, Eu sint Malala, de Malala Yousafzai si Christina Lamb, Jurnalul fericirii, de N. Steinhardt, Ratacitorii si Calatoria Oamenilor Cartii, scrise de Olga Tokarczuk, laureata Premiului Nobel pentru Literatura pe 2018.

Doua titluri de Radu Paraschivescu, printre cele mai vandute carti la Humanitas in 2019

Adevarul. ro prezinta topurile de vanzari ale celor mai importante edituri. Printre cele mai vandute carti ale editurii Humanitas, in 2019, se numara Orasul fetelor de Elizabeth Gilbert, si doua titluri de Radu Paraschivescu: Orice om ii e teama. Un partid, doi ani si trei premieri si in lume nu-s mai multe multe Romanii planetei noastre i-ar lipsi).

The Witcher a devenit unul dintre cele mai bine cotate seriale Netflix pe IMDb: de ce-l iubesc cinefilii si-l detesta criticii

The Witcher a devenit unul dintre cele mai bine cotate seriale Netflix pe platforma IMDb la doar o saptamana de la lansare. Cu toate acestea, criticii au intampinat noua productie fantasy cu recenzii preponderent negative.

Preturile petrolului au atins cele mai ridicate niveluri din ultimele trei luni

Preturile petrolului au atins joi cele mai ridicate niveluri din ultimele peste trei luni, sustinute de sperantele unui sfarsit al razboiului comercial dintre Statele Unite si China si de un raport privind un nivel mai scazut al stocurilor de titei in Statele Unite, transmite Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )