Libnet.ro
UNICEF

10:30

Casa Alba recunoaste ca starea lui Donald Trump a fost mai grava decat s-a dezvaluit

Antena3 Antena3,
Casa Alba recunoaste ca starea lui Donald Trump a fost mai grava decat s-a dezvaluit

Starea de sanatate a presedintelui SUA, Donald Trump, infectat cu noul coronavirus, a fost vineri mai grava decat oficialii de la Washington au dezvaluit public. continuă pe Antena3

Curg scenariile la Casa Alba daca starea lui Donald Trump se inrautateste. S-a intamplat doar de trei ori

In cazul in care presedintele Donald Trump dezvolta forme severe ale infectiei cu coronavirus si nu isi mai poate indeplini prerogativele, poate fi aplicat ce de-al 25-lea Amendament constitutional, indica analistii scenei politice americane.

Casa Alba recunoaste ca a mintit in privinta starii de vineri a lui Trump: Avea febra, iar nivelul de oxigen scadea rapid. Eram cu adevarat ingrijorati

Seful de cabinet de la Casa Alba, Mark Meadows, a dezvaluit ca starea de sanatate a lui Trump a fost vineri mult mai rea decat au recunoscut oficialii guvernamentali, adaugand ca doctorii au recomandat presedintelui sa mearga la spital dupa ce au vazut ca are febra si nivelul de oxigen din sange scade rapid, transmite Reuters.

COVID-19 la Casa Alba. Ce spune medicul personal al presedintelui american despre starea lui Donald Trump si a sotiei sale, testati pozitiv cu coronavirus

Presedintele SUA, Donald Trump, si Prima Doamna, Melania Trump, sunt bine si se afla sub supravegherea vigilenta a echipei medicale de la Casa Alba, a anuntat Sean Conley, medicul persoanal al liderului.

Noi detalii despre starea lui Donald Trump, dupa ce a fost internat in spital. Presedintele SUA e tratat cu Remdesivir: Sunt bine, cred! Va multumesc tuturor

Presedintele SUA se simte foarte bine si a inceput tratamentul cu Remdesivir, a anuntat medicul sau. Vestea vine in contextul in care vineri, la nici 24 de ore de la momentul cand confirma ca a fost.

Cum se simte Donald Trump dupa ce a fost confirmat cu coronavirus

Donald Trump este bine si va ramane izolat la Casa Alba pentru moment, a declarat medicul presedintelui american.

DUPA CE DONALD TRUMP A FOST TESTAT POZITIV CU COVID-19 Dolarul si yenul s-au apreciat

Dolarul american s-a apreciat, iar yenul japonez, o valoare de refugiu, a inregistrat astazi cel mai puternic salt din ultima luna, dupa ce presedintele SUA, Donald Trump, a anuntat ca a fost testat pozitiv cu Covid-19, cu o luna inaintea alegerilor prezidentiale din 3 noiembrie.

Ce se va intampla cu Donald Trump in carantina la Casa Alba. Va face asta fara intrerupere

Medicul prezidential de la Casa Alba, Sean P. Conley, a dat primele informatii despre starea de sanatate a lui Donald Trump, dupa ce acesta din urma a anuntat pe Twitter ca este infectat cu COVID-19.

Donald Trump ar putea fi externat luni

Medicii Sean Conley si Brian Garibaldi au declarat, duminica, la Walter Reed National Military Medical Center, ca starea presedintelui SUA, Donald Trump, se imbunatateste si ca liderul de la Casa Alba ar putea fi externat luni. Trump a avut doua episoade trecatoare de scadere a saturatiei de oxigen si a inceput tratamentul cu dexametazona, a precizat Conley, potrivit News. ro.

Donald Trump, bolnav de Covid-19: Presedintele SUA ar putea iesi din spital luni (medic)

Starea de sanatate a presedintelui american Donald Trump, diagnosticat cu Covid-19, continua sa se amelioreze si ar putea iesi din spital de luni, a informat duminica echipa de medici care il ingrijeste pe liderul de la Casa Alba, transmite AFP.

VIDEO Donald Trump, spitalizat in urma infectarii cu COVID-19. Care e starea presedintelui

Presedintele Donald Trump va fi transportat, vineri, la Centrul Medical Militar National Walter Reed pentru a fi tratat pentru Covid-19, a declarat secretarul de presa de la Casa Alba.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )