Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Trump ar putea fi externat luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Donald Trump ar putea fi externat luni

Medicii Sean Conley si Brian Garibaldi au declarat, duminica, la Walter Reed National Military Medical Center, ca starea presedintelui SUA, Donald Trump, se imbunatateste si ca liderul de la Casa Alba ar putea fi externat luni. Trump a avut doua episoade trecatoare de scadere a saturatiei de oxigen si a inceput tratamentul cu dexametazona, a precizat Conley, potrivit News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Trump ar putea fi externat luni, conform medicilor. Liderul SUA a inceput tratamentul cu dexametazona si a primit oxigen suplimentar o ora

Medicii Sean Conley si Brian Garibaldi au declarat, duminica, la Walter Reed National Military Medical Center, ca starea presedintelui SUA, Donald Trump, se imbunatateste si ca liderul de la Casa Alba ar putea fi externat luni. Trump a avut doua episoade trecatoare de scadere a saturatiei de oxigen si a inceput tratamentul cu dexametazona, a precizat Conley.

Presedintele SUA ar putea fi externat chiar luni. Cum se mai simte Donald Trump, potrivit medicului sau

Presedintele american Donald Trump ar putea fi externat din spital chiar luni, pe masura ce continua sa se recupereze din COVID-19, sustin doctorii sai, potrivit Sky News. Donald Trump, presedintele SUA, ar.

in ce stare se afla, de fapt, Donald Trump. Rasturnare de situatie: vestea terifianta venita din SUA

Dr. Sean P. Conley, medicul lui Donald Trump, a anuntat intr-o declaratie de presa pe care a tinut-o in fata Centrului Medical Militar Walter Reed din Bethesda, Maryland, ca presedintele SUA se simte bine, chiar daca a avut un pic de febra si stare de oboseala. UPDATE 22:00 Chiar daca medicul lui Donald Trump .

COVID-19 la Casa Alba. Ce spune medicul personal al presedintelui american despre starea lui Donald Trump si a sotiei sale, testati pozitiv cu coronavirus

Presedintele SUA, Donald Trump, si Prima Doamna, Melania Trump, sunt bine si se afla sub supravegherea vigilenta a echipei medicale de la Casa Alba, a anuntat Sean Conley, medicul persoanal al liderului.

Medicul presedintelui american informeaza ca Donald Trump nu este inca in afara oricarui pericol

Medicul presedintelui Donald Trump, Sean Conley, a informat in noaptea de sambata ca liderul american a facut progrese substantiale in recuperarea dupa infectarea cu noul coronavirus, continua sa nu aiba febra si nu are nevoie de oxigen suplimentar.

Cu ce este tratat Donald Trump pentru COVID-19

Medicul presedintelui Donald Trump, Sean Conley, a informat in noaptea de sambata ca liderul american a facut progrese substantiale in recuperarea dupa infectarea cu noul coronavirus, continua sa nu aiba febra si nu are nevoie de oxigen suplimentar. Duminica, echipa de doctori va continua supravegherea medicala intre dozele de Remdesivir.

VIDEO Donald Trump nu este pe oxigen si nu mai are febra - anunta medicul sau

Presedintele american Donald Trump, diagnosticat cu Covid-19, nu primeste in acest moment oxigen suplimentar si nu mai are febra de 24 de ore, a informat sambata medicul Casei Albe, Sean Conley, dand asigurari ca liderul SUA se simte foarte bine, relateaza AFP.

Donald Trump, bolnav de Covid-19: Presedintele SUA ar putea iesi din spital luni (medic)

Starea de sanatate a presedintelui american Donald Trump, diagnosticat cu Covid-19, continua sa se amelioreze si ar putea iesi din spital de luni, a informat duminica echipa de medici care il ingrijeste pe liderul de la Casa Alba, transmite AFP.

MEDICII, DESPRE STAREA DE SANATATE A LUI DONALD TRUMP: Presedintele se simte foarte bine

Medicii de la spitalul militar Walter Reed, unde a fost internat, vineri, presedintele Donald Trump, diagnosticat cu COVID, au anuntat astazi ca seful Casei Albe se simte foarte bine si nu are nevoie de oxigen, avand o saturatie de 96 la suta.

Starea de sanatate a lui Donald Trump, infectat cu SARS-CoV-2. Cum se simte presedintele internat in spital (VIDEO)

Medicii de la Spitalul Militar Walter Reed, acolo unde este internat presedintele SUA, infectat cu noul coronavirus. Starea de sanatatea a lui Donald Trump este una buna, presedintele nefiind conectat la aparatele.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )