Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noi detalii despre starea lui Donald Trump, dupa ce a fost internat in spital. Presedintele SUA e tratat cu Remdesivir: Sunt bine, cred! Va multumesc tuturor

B1 B1,
Noi detalii despre starea lui Donald Trump, dupa ce a fost internat in spital. Presedintele SUA e tratat cu Remdesivir: Sunt bine, cred! Va multumesc tuturor

Presedintele SUA se simte foarte bine si a inceput tratamentul cu Remdesivir, a anuntat medicul sau. Vestea vine in contextul in care vineri, la nici 24 de ore de la momentul cand confirma ca a fost. continuă pe B1

COVID-19 la Casa Alba. Ce spune medicul personal al presedintelui american despre starea lui Donald Trump si a sotiei sale, testati pozitiv cu coronavirus

Presedintele SUA, Donald Trump, si Prima Doamna, Melania Trump, sunt bine si se afla sub supravegherea vigilenta a echipei medicale de la Casa Alba, a anuntat Sean Conley, medicul persoanal al liderului.

Curg scenariile la Casa Alba daca starea lui Donald Trump se inrautateste. S-a intamplat doar de trei ori

In cazul in care presedintele Donald Trump dezvolta forme severe ale infectiei cu coronavirus si nu isi mai poate indeplini prerogativele, poate fi aplicat ce de-al 25-lea Amendament constitutional, indica analistii scenei politice americane.

Ce mesaj i-a transmis Iohannis lui Donald Trump dupa ce a aflat ca presedintele SUA este infectat cu COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis un mesaj de insanatosire lui Donald Trump si sotiei acestuia, Melania, dupa ce au anuntat ca au COVID-19.

Cum arata noile Dacia Sandero si Sandero Stepway. Cele mai noi detalii despre modele producatorului roman

Dacia este pe cale sa dea lovitura pe piata auto din Romania, dupa ce companiaa prezentat cea de-a treia generatie a modelelor Logan, Sandero si Sandero Stepway. Cu dimensiuni exterioare comparabile cu.

Cum se simte Donald Trump dupa ce a fost confirmat cu coronavirus

Donald Trump este bine si va ramane izolat la Casa Alba pentru moment, a declarat medicul presedintelui american.

Joe Biden si-a mentinut avantajul in sondaje in fata lui Donald Trump, dupa prima lor dezbatere

Democratul Joe Biden a intrat in prima dezbatere prezidentiala cuun avantaj in sondajele de opinie fata de Donald Trump. Potrivit reactiei alegatorilor, este probabil sa il pastreze, relateaza CNBC.

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora pentru Donald Trump. Ce i-a transmis presedintelui SUA

Vineri dimineata, Donald Trump a anuntat pe Twitter ca, atat el, cat si sotia lui Melania Trump, au fost testati pozitiv pentru coronavirus. Presedintele Romaniei i-a trimis un mesaj lui Donald Trump. Klaus Iohannis mesaj de ultima ora pentru Donald Trump Dupa ce Donald Trump a facut public faptul ca atat el, cat si Melania .

Vladimir Putin i-a oferit lui Donald Trump vaccinul Sputnik-V, dupa ce presedintele american s-a infectat cu coronavirus

Vladimir Putin sare in ajutorul lui Donald Trump, dupa ce presedintele american a anuntat ca s-a infectat cu coronavirus. Un oficial rus a anuntat ca Rusia se ofera sa il vaccineze pe presedintele american cu Sputnik-V, vaccinul rusesc aflat intr-o faza avansata de testare.

MEDICII, DESPRE STAREA DE SANATATE A LUI DONALD TRUMP: Presedintele se simte foarte bine

Medicii de la spitalul militar Walter Reed, unde a fost internat, vineri, presedintele Donald Trump, diagnosticat cu COVID, au anuntat astazi ca seful Casei Albe se simte foarte bine si nu are nevoie de oxigen, avand o saturatie de 96 la suta.

Informatii de ultima ora despre starea lui Trump. Medicii prezidentiali:Nu este pe oxigen, nu mai are febra si a primit tratament cu anticorpi

Donald Trump, care a fost diagnosticat cu Covid-19, se simte bine, nu are nevoie de oxigen, nu mai are temperatura, poate sa respire, se poate plimba, au declarat, sambata, medicii care ii monitorizeaza starea de sanatate.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )