Libnet.ro
UNICEF

22:00

Casa lui Florin Iordache, vandalizata cu mesaje si afise obscene / Actiunea, mediatizata de Malin Bot

Hotnews Hotnews,
 Casa lui Florin Iordache, vandalizata cu mesaje si afise obscene / Actiunea, mediatizata de Malin Bot

Malin Bot si alte persoane s-au dus la Florin Iordache acasa unde, pe usa garajului, au fost lipite afise in care apare un gest obscen similar cu cel facut de deputatul PSD in Parlament, reiese din imaginile publicate de Bot pe Facebook. in plus, in fotografiile respective se vede si cum pe poarta au fost desenate un semn obscen si un mesaj identic cu cel de pe celebra placuta suedeza anti-PSD din aceasta vara. continuă pe Hotnews

VIDEO Vila lui Florin Iordache, vandalizata de cativa protestatari rezist

Mai multi protestatari rezist au vandalizat sambata vila vicepresedintelui Camerei Deputatilor, Florin Iordache. Protestatarii au scris cu vopsea cuvinte obscene pe poarta vilei deputatului PSD si au limit mai multe afise pe usa garajului. Gestul vine ca raspuns lagestul obscen facut de Iordache, zilele trecute, in plenul Camerei Deputatilor.

Deputatul PSD Florin Iordache nu e singurul ales care a facut gesturi obscene in Parlament. Cine a dat startul?

Presedintele comisiei speciale pentru legile justitiei, Florin Iordache, a facut gesturi obscene la adresa opozitiei, dupa ce a explicat de ce a fost nevoie de adoptarea OUG 90/2018 privind legile.

Florin Iordache, dupa ce a aratat semne obscene pentru Opozitie: Vi s-a parut. Care-i problema? Alta intrebare!

Deputatul PSD Florin Iordache a aratat, miercuri, la finalul discursului din Parlament, semne obscene pentru Opozitie. Acesta a criticat dur raportul MCV si a anuntat de la tribuna plenului ca PSD va merge mai departe in ciuda opozitiei din Romania, dar si in ciuda opozitiei aratata de Comisia Europeana.

Florin Iordache, dupa ce a aratat semne obscene pentru Opozitie: Vi s-a parut. Care-i problema? Alta intrebare!. PNL: E un gest adresat tuturor cetatenilor

Deputatul PSD Florin Iordache a aratat, miercuri, la finalul discursului din Parlament, semne obscene pentru Opozitie. Acesta a criticat dur raportul MCV si a anuntat de la tribuna plenului ca PSD va merge mai departe in ciuda opozitiei din Romania, dar si in ciuda opozitiei aratata de Comisia Europeana. Liberalii i-au cerut demisia.

Sesizare disciplinara facuta de USR impotriva lui Florin Iordache. Un gest similar facut de Marius Ghinea, trecut cu vederea de USR-isti

Deputatii USR au depus, miercuri, dupa ce Florin Iordache a aratat semne obscene in plenul parlamentului, o sesizare disciplinara la conducerea Camerei Deputatilor si la Comisia Juridica. Un gest similar, facut i.

Ce au patit cei care au scris mesaje obscene pe gardul locuintei lui Florin Iordache

Sase persoane care au lipit afise si au scris mesaje obscene sambata pe gardul locuintei si pe usa garajului deputatului PSD Florin Iordache au fost amendate de politisti cu cate 300 de.

Politia a amendat sambata 6 persoane care au scris mesaje obscene pe usa garajului lui Florin Iordache cu cate 300 de lei

Sase persoane care au lipit afise si au scris mesaje obscene sambata pe gardul locuintei si pe usa garajului deputatului PSD Florin Iordache au fost amendate de politisti cu cate 300 de lei, scrie Agerpres.

Florin Iordache are o vila uriasa langa Bucuresti: Cum arata casa PSD-istului care a facut semne obscene in Parlament(FOTO)

Social-democratul Florin Iordache, aflat acum in centrul unui scandal de proportii dupa ce a facut gestuir obscene in Parlament, la adresa opozitiei, locuieste intr-o vila uriasa din localitatea Bragadiru, de.

Ce au patit protestatarii care au vandalizat vila lui Florin Iordache

Protestatarii care au scris sambata mesaje obscene pe gardul si pe garajul locuintei deputatului PSD Florin Iordache au fost amendati de politie cu cate 300 de lei fiecare, amenzile ridicandu-se la valoarea totata de 1. 800 de lei.

Florin Iordache, reactie dupa ce a aratat scene obscene in Parlament: Cu mainile ridicate, care e problema?

Florin Iordache a fost surprins miercuri de camerele de filmare atunci cand, coborand de la tribuna Parlamentului, a aratat semne obscene Opozitiei. Florin Iordache sustine ca nu a aratat semne obscene si ca a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )