Libnet.ro
UNICEF

01:05

CASS 2018: Cine este asigurat automat la sanatate, fara sa achite contributie!

Antena3 Antena3,
CASS 2018: Cine este asigurat automat la sanatate, fara sa achite contributie!

Copiii si tinerii care isi continua studiile, gravidele, pensionarii, cei condamnati sau arestati sunt principalele categorii care beneficiaza de asigurare automata la sanatate, desi nu platesc contributie in acest sens. continuă pe Antena3

Vouchere de vacanta 2018: Cine sunt beneficiarii si cum se vor acorda acestea

Voucherele de vacanta se pot acorda de catre orice institutie de stat, incepand cu 1 ianuarie 2018. Indemnizatia de vacanta este de 1. 450 de lei valoarea actuala a salariului minim brut pe economie).

Primul deces din cauza gripei, in acest sezon. Cine este victima

Primul deces din cauza gripei, in sezonul 2017-2018. O femeie in varsta de 69 de ani, din Bucuresti, a murit la Spitalul Victor Babes din Capitala, din cauza gripei. Din.

Cine este cea mai bogata persoana a tuturor timpurilor

Jeff Bezos, CEO-ul Amazon, este cel mai bogat om din toate timpurile, averea lui atingand luni 105,1 miliarde de dolari. Astfel, a reusit sa o depaseasca si pe cea a fondatorului Microsoft, Bill.

De la capitan al Barcelonei si pana la condamnarea din Dosarul Transferurilor - Cine este Gica Popescu, consilierul premierului Mihai Tudose, cel care va coordona pregatirea Romaniei pentru EURO 2020

Nascut pe 9 octombrie 1967, Gica Popescu este unul din cei mai importanti jucatori pe care i-a dat fotbalul romanesc. Cu o viata exemplara din punct de vedere sportiv a fost chiar si capitanul Barcelonei la un moment dat), pe plan personal Popescu a platit tribut prieteniei toxice cu fratii impresari Ioan si Victor Becali, fostul capitan al tricolorilor fiind condamnat la 3 ani, o luna si zece zile de inchisoare cu executare pentru implicarea in Dosarul Transferurilor. A fost eliberat conditionat dupa ce a ispasit 20 de luni din pedeapsa, iar acum a revenit in lumina reflectoarelor: este consilierul premierului Mihai Tudose, urmand sa coordoneze pregatirea Romaniei pentru CE 2020 competitie unde tara noastra va gazdui patru partide).

M-a luat la PUMNI si M-A DAT CU CAPUL de masa pana M-A UMPLUT DE SANGE!. SOC! Cine este sportivul ROMAN DESFIGURAT de antrenor (FOTO)

Sportul romanesc mai este din pacate lovit de episoade violente demne de Evul Mediu. Acest lucru este mai socat, mai ales ca acestea nu au loc doar la nivel de Ligile 4 sau 5 de fotbal, ci chiar si la loturile.

Cine este Alexandru Catalin Ionita, viitorul sef al Politiei Romane

Alexandru Catalin Ionita este propunerea ministrului de Interne, Carmen Dan, pentru functia de sef-interimar al Politiei Romane. in varsta de 41 de ani, Alexandru Catalin Ionita este in .

Cine este Ioan Denes, viitorul ministru al Apelor si Padurilor

Senatorul Ioan Denes este propunerea PSD pentru functia de ministru al Apelor si Padurilor, a anuntat presedintele partidului, Liviu Dragnea, luni seara, dupa sedinta Comitetului Executiv National al.

Horoscop 12 ianuarie 2018. Cine primeste banii si cine se alege cu dragostea

Berbec Pentru unii nativi, ziua le aduce o noua intalnire care ii destabilizeaza. Se pot indragosti de persoane care nu raspund cu adevarat aspiratiilor lor. Taur Acordati o.

Informatii de ultima ora: Care este starea de sanatate a lui Ion Iliescu

Apar noi detalii despre starea de sanatate a lui Ion Iliescu, dupa ce in spatiul public au aparut numeroase intrebari ca urmare a absentei fostului presedinte pentru prima data dupa 1990 de la.

Cine este Catalin Ionita, noul sef al Politiei Romane propus de catre ministrul Carmen Dan

Catalin Ionita, actualul sef al Directiei Generale Anticoruptie, va fi noul sef al Politiei, dupa ce ministrul Carmen Dan a anuntat ca a cerut lui Mihai Tudose schimbarea din functie a sefului Politiei Romane, chestorul-sef Bogdan Despescu. Comisarul-sef Catalin Ionita, in varsta de 41 de ani, conduce Directia Generala Anticoruptie din Ministerul Afacerilor Interne din 2016, anterior fiind la conducerea structurii care se ocupa cu investigarea fraudelor economic.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )