Libnet.ro
UNICEF

13:00

Castigatorul Chefi la Cutite a ajuns de urgenta la spital, din cauza unor probleme grave de sanatate. Ionut Belei: Am ramas fara aer

B1 B1,
Castigatorul Chefi la Cutite a ajuns de urgenta la spital, din cauza unor probleme grave de sanatate. Ionut Belei: Am ramas fara aer

Ionut Belei, castigatorul sezonului cu numarul 8 Chefi la Cutite a avut parte de momente de cumpana, imediat dupa marea finala. Tanarul bucatar se confrunta cu probleme gravave de sanatate si a efectuat. continuă pe B1

Castigatorul de la Chefi la Cutite a ajuns la spital. Ce s-a intamplat dupa 12 ore de la castigarea concursului

Ionut Belei si echipa sa au impresionat juratii Chefi la cutite, bucatari de top in Romania, in finala, facandu-i sa le dea un punctaj care sa-i ofere pe tava castigul liderului de grup. Dar astfel suna povestea de cu seara, caci la o zi distanta lucrurile s-au precipitat. Bucatarul a ajuns de urgenta la spital, .

Vreau sa aduc bucataria romaneasca la un alt nivel, a recunoscut castigatorul Chefi la cutite in emisiunea lui Capatos

Declaratia apartine castigatorului Chefi la cutite, sezonul opt, Ionut Belei si a fost facuta in cadrul unei emisiuni emotionante marca Dan Capatos, dupa Marea finala.

Cine este, de fapt, Ionut Belei, castigatorul de la Chefi la cutite. Cum a plecat din tara la doar 19 ani

Fiind impresionat de Ionut Belei, Chef Sorin Bontea i-a oferit acestuia cutitul de aur care l-a trimis direct in echipe. Bontea nu s-a inselat, deoarece Ionut Belei este castigatorul sezonului 8 al emisiunii Chefi la cutite. Cine este, de fapt, Ionut Belei, castigatorul de la Chefi la cutite Desi are o diploma de electrician, Ionut .

Cine este castigatorul Chefi la Cutite, sezonul 8. Surpriza la Antena 1

Este surpriza de proprtii la Antena 1. Emisiunea Chefi la cutite isi anunta castigatorul celui de-al optulea sezon, incepand cu ora 20:30. Sunt trei finalisti care ieri au intrat in marea finala si care isi disputa premiul. UPDATE Pana la urma, Ionut Belei din echipa lui chef Sorin Bontea a castigat a 8-a editie .

Ionut Belei este castigatorul Chefi la cutite, sezonul 8

Cel de-al optulea sezon din Chefi la cutite a ajuns la final. Telespectatorii au avut parte de 44 de editii pline de emotii, povesti de viata dar si preparare speciale pregatite pentru invitati de seama.

Cine este castigatorul Chefi la cutite, sezonul 8

Mai este foarte putin pana cand fanii show-ului Chefi la Cutite vor afla castigatorul marelui premiu, in valoare de 30. 000 de euro, si titlul de cel mai bun bucatar din Romania. Marea finala a se.

Castigatorul Chefi la cutite, acuzat ca a trisat: Nu el trebuia sa castige, ci Roxana! Castiga cine are relatii

Ionut Belei este castigatorul celui de-al 8-lea sezon al emisiunii Chefi la cutitede la Antena 1. Tanarul a castigat competitia sub indrumarea lui Chef Sorin Bontea. La cateva ore dupa ce s-a anuntat.

La varsta de 104 ani, o femeie a invins in lupta cu COVID-19 si a fost externata dintr-un spital din Madrid

Elena este o pacienta spaniola, in varsta de 104 ani, care a reusit sa iasa invingatoare in lupta cu noul coronafirus, fiind externata dintr-un spital din Madrid, dupa ce a fost internata timp de 14 zile,.

Un detinut infectat cu COVID-19 a murit intr-un spital din Capitala

Un detinut de la Penitenciarul Iasi, diagnosticat cu COVID-19, a murit intr-un spital din Capitala. Barbatul, in varsta de peste 80 de ani, suferea de mai multe afectiuni cronice. Dupa cea fost.

Jurnalisti, arestati pe banda rulanta din cauza pandemiei. Care sunt motivele

387 de jurnalisti au fost arestati anul acesta, unii din cauza relatarilor despre pandemie. China i-a inchis pe cei mai multi. Un raport RSF atrage atentia ca este un numar istoric. RSF, bilantul jurnalistilor arestati in 2020 din cauza investigatiilor privind noul coronavirus Secretarul general al organizatiei Reporteri Fara Fontiere Reporters sans frontieres RSF), .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )