Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cat de pregatite sunt spitalele din Alba pentru o situatie de urgenta. Trei unitati sanitare au ventilatoare si paturi la ATI

Adevărul Adevărul,
Cat de pregatite sunt spitalele din Alba pentru o situatie de urgenta. Trei unitati sanitare au ventilatoare si paturi la ATI

Unitatile sanitare din Alba se pregatesc pentru o posibila nevoie de aparatura si paturi in perspectiva aparitiei cazurilor de imbolnaviri de coronavirus si in judet. continuă pe Adevărul

Cat de pregatite sunt spitalele din Romania sa faca fata la epidemie: anuntul lui Victor Costache

In aceeasi conferinta de la sediul MAI, ministrul interimar al Sanatatii a facut cateva mentiuni legate de raspandirea coronavirus si de nivelul de pregatire al institutiilor de la noi. in conferinta de presa de la sediul MAI, ministrul Sanatatii a confirmat capacitatea institutiilor medicale de la noi de a gazdui bolnavi intr-o stare mai mult .

Spitalele elibereaza spatii pentru bolnavii de coronavirus:Fiecare caz produce alte doua cazuri si atunci exista o crestere in progresie geometrica a numarului de cazuri!

Spitalele din Capitala dar si din marile orase din tara elibereaza spatii pentru bolnavii de coronavirus. Conducerea spitalului Victor Babes din capitala a anuntat luni dimineata ca spitalul are pregatite.

EXCLUSIV Spitalele din Romania au suficiente aparate de ventilatie mecanica pentru a face fata epidemiei de coronavirus? Cum raspunde purtatorul de cuvant al Ministerului Sanatatii

In contextul in care numarul pacientilor confirmati oficial cu noul tip de coronavirus a crescut in Romania in ultimele zile, tot mai multi se intreaba in ce masura spitalele din tara au o dotare.

Coronavirus: Deputat UDMR - Romanii intorsi in tara fara asigurare medicala sa fie obligati sa plateasca 1.338 de lei contributie daca vor sa fie tratati in spitalele din tara

Deputatul UDMR Vass Levente cere autoritatilor competente ale statului sa ii oblige pe romanii din strainatate, la intrarea in Romania, sa achite contributii la asigurarile sociale de sanatate de 1. 338 de lei de persoana daca vor sa fie tratati in spitalele din tara. El sustine ca masura ar trebui sa fie aplicata romanilor intorsi in tara care nu au asigurare medicala.

Un deputat liberal cere BOR sa puna la dispozitie spatiile de cazare din manastiri pentru carantina

Deputatul PNL Lucian Heius, propus si ministru de Finante, a cerut Bisericii sa puna la dispozitie spatiile de cazare din manastiri pentru romanii care se intorc in tara si trebuie sa intre in carantina.

Evenimentul caritabil Kangoo Jumps din Oradea, pentru copiii bolnavi de cancer, este anulat

Evenimentul caritabil Kangoo Jumps pentru Viata, pe care Kinga Sebestyen urma sa il organizeze in Oradea, in data de 14 martie, pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer, este anulat din pricina restrictiilor impuse in aceasta perioada ca urmare a raspandirii Coronavirusului.

Coronavirus in Romania: Sindicatele cer sporuri intre 55% si 85% din salariu pentru personalul medical care trateaza pacienti infectati

Sanitas, cea mai mare federatie sindicala din domeniul sanitar din Romania, cere acordarea de sporuri intre 55% si 85% din salariu pentru personalul medical care trateaza pacienti infectati cu coronavirus. Un document in care se solicita acordarea de astfel de sporuri i-a fost transmis marti ministrului Sanatatii, Victor Costache.

Ionut Gologan nu a scapat de ce este mai rau! Ce au decis acum autoritatile din Malaezia pentru roman

Acum, mai bine de 8 ani, presa romaneasca, si nu numai, scria amplu despre cazul lui Ionut Gologan, romanul arestat pe aeroportul din Kuala Lumpur cu aproape 1,5 kilograme de metamfetamine in bagaje. Ionut, in timpul anchetei, declara ca nu stia ca are droguri intr-un compartiment ascuns al gentii si era pasibil, conform legislatiei, de .

Coronavirus: Ce trebuie sa faca spitalele. LISTA masurilor recomandate de institutia care acrediteaza spitalele din Romania

Spitalele din Romania trebuie sa ia un set de 12 masuri minimale in contextul raspandirii coronavirusului in tara noastra - 25 de cazuri confirmate pana acum. Autoritatea Nationala de Management al Calitatii in Sanatate, institutia care acrediteaza spitalele din Romania in vederea functionarii, a alcatuit o lista de masuri recomandate tuturor spitalelor din tara, document remis HotNews. ro. Printre principalele recomandari se numara asigurarea de sapun si dezinfectant si limitarea vizitelor la pacienti.

Se inchid scolile din Romania incepand cu 11 martie. Cat dureaza masura luata din cauza COVID-19

UPDATE: Premierul Ludovic Orban a anuntat decizia de suspendare a cursurilor tuturor unitatilor preuniversitare, de stat si private, in perioada 11-22 martie, cu posibilitatea de prelungire. Masura a fost luata pentru a-i feri pe copii de orice posibila contaminare. Astazi, 9 martie, in sedinta Comitetului National pentru Situatii de Urgenta s-a decis soarta a catorva .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )