Libnet.ro
UNICEF

09:45

EXCLUSIV Spitalele din Romania au suficiente aparate de ventilatie mecanica pentru a face fata epidemiei de coronavirus? Cum raspunde purtatorul de cuvant al Ministerului Sanatatii

B1 B1,
EXCLUSIV Spitalele din Romania au suficiente aparate de ventilatie mecanica pentru a face fata epidemiei de coronavirus? Cum raspunde purtatorul de cuvant al Ministerului Sanatatii

In contextul in care numarul pacientilor confirmati oficial cu noul tip de coronavirus a crescut in Romania in ultimele zile, tot mai multi se intreaba in ce masura spitalele din tara au o dotare. continuă pe B1

OMV Petrom contribuie cu 4,6 milioane de euro la o initiativa de impadurire din Romania

OMV Petrom a anuntat, sambata, ca va contribui cu 4,6 milioane de euro la o initiativa de impadurire din Romania finantata din fonduri private, astfel ca 1,5 milioane puieti vor fi plantati in urmatorii trei ani in campania Romania planteaza pentru maine.

Vedete din Romania nominalizate la Premii in America. Cine e cel mai iubit star romanesc?

Pentru prima oara, cativa artisti din Romania sunt nominalizati la Nickelodeon Kids Choice Awards 2020, gala de premiere ce va avea lui in Statele Unite ale Americii.

Se inchid scolile din Romania incepand cu 11 martie. Cat dureaza masura luata din cauza COVID-19

UPDATE: Premierul Ludovic Orban a anuntat decizia de suspendare a cursurilor tuturor unitatilor preuniversitare, de stat si private, in perioada 11-22 martie, cu posibilitatea de prelungire. Masura a fost luata pentru a-i feri pe copii de orice posibila contaminare. Astazi, 9 martie, in sedinta Comitetului National pentru Situatii de Urgenta s-a decis soarta a catorva .

Scolile din Romania se inchid pana pe 22 martie, incepand de miercuri

Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta a decis marti inchiderea tuturor scolilor si gradinitelor din Romania vreme de 11 zile, incepand de miercuri, 11 martie, cu posibilitatea de prelungire a masurii.

Simona Gherghe, despre iNCHIDEREA SCOLILOR din Romania, din cauza CORONAVIRUSULUI: Total lipsita de responsabilitate

Extinderea cazurilor de coronavirus aduce in discutie posibila inchidere a scolilor din Romania. Simona Gherghe, fosta vedeta Antena 1, a avut o reactie uluitoare legata de acest aspect, criticand acesta.

Patronii IMM din Romania cer modificarea Codului muncii, pentru a preveni raspandirea coronavirusului COVID 19

Patronii de firme mici si mijlocii din Romania reuniti in Consiliul National al IMM-urilor solicita luni statului sa modifice Codul muncii pentru a flexibiliza mai mult procedurile care permit lucrul de acasa si munca temporara.

Decizia privind inchiderea scolilor din Romania, sub amenintarea coronavirus, e tot mai aproape

Decizia privind inchiderea scolilor din Romania va fi luata in urmatoarele ore, intr-o noua sedinta a Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta.

Coronavirusul si intrebarea momentului. in ce conditii pot fi inchise scolile si liceele din Romania (DOCUMENT)

Odata cu depistarea celui de-al 14-lea caz de infectie cu coronavirus din Romania si cu noile restrictii impuse adunarilor de oameni, se ridica in aer tot mai tare suspiciunea ca noul coronavirus si efectele sa.

Wizz Air suspenda toate zborurile din Romania catre nordul Italiei, pana in 3 aprilie 2020 (VIDEO)

Compania aeriana Wizz Air a anuntat ca suspenda toate zborurile din Romania catre nordul Italiei pana pe 3 aprilie 2020, in incercarea de a limita raspandirea epidemiei de coronavirus, potrivit B1.

ONRC: 536.562 femei erau actionari sau asociati in firmele din Romania, la finalul lunii ianuarie

Numarul femeilor actionari sau asociati in firmele din Romania era, la finele lunii ianuarie 2020, de 536. 562, acestea avand o pondere de 37,46% in total actionari sau asociati, reiese din datele Oficiului National al Registrului Comertului ONRC).

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )