Libnet.ro
UNICEF

12:15

Catalin Ivan: Nominalizarea lui Mihai Tudose, la fel de bizara ca motiunea impotriva Guvernului PSD

Antena3 Antena3,
Catalin Ivan: Nominalizarea lui Mihai Tudose, la fel de bizara ca motiunea impotriva Guvernului PSD

Europarlamentarul Catalin Ivan a declarat luni ca pecat de bizara a fost depunerea unei motiuni de cenzura de catre Liviu Dragnea impotriva Guvernului PSD, pe atat de bizara este s. continuă pe Antena3

Catalin Ivan: Pe cat de bizara a fost depunerea unei motiuni de cenzura de catre Liviu Dragnea, pe atat de bizara este si nominalizarea lui Mihai Tudose

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan scrie luni, pe pagina sa de Facebook, ca Pe cat de bizara a fost depunerea unei motiuni de cenzura de catre Liviu Dragnea impotriva Guvernului PSD, pe atat de bizara este si nominalizarea lui Mihai Tudose.

A organizat o mascarada. Traian Basescu, furios pe nominalizarea lui Mihai Tudose: Klaus Iohannis era inteles cu Liviu Dragnea dinainte de consultari (VIDEO)

Decizia presedintelui Klaus Iohannis de a accepta nominalizarea coalitiei PSD-ALDE pentru functia de premier si de a il nominaliza pe Mihai Tudose a atras furia lui Traian Basescu. Fostul presedinte al.

Elena Udrea, despre nominalizarea lui Mihai Tudose in functia de premier: Praf si pulbere

Elena Udrea a reactionat pe pagina sa de Facebook dupa nominalizarea PSD-ALDE in persoana lui Mihai Tudose in functia de premier. Praf si pulbere!!! Asa poate fi descrisa miscarea Dragnea-PSD de.

Se anunta proteste, dupa nominalizarea lui Mihai Tudose ca premier

Comunitatile Uniti Salvam si Neam Trezit anunta luni, pe Facebook, ca vor face un protest dupa ce Klaus Iohannis a anuntat ca il desemneaza pe social-democratul Mihai Tudose ca.

RASCOALA iN PSD! Nu voi vota un Guvern condus de Mihai Tudose. Punct

Revolta in PSD dupa nominalizarea lui Mihai Tudose pentru functia de premier. Parlamentarul PSD Liviu Plesoianu anunta pe Facebook ca nu va vota noul guvern cu Mihai Tudose in.

Radu Banciu, despre nominalizare de premier: Mihai Tudose nu reuseste sa se califice pentru functie in niciunul din cele mai sensibile subiecte ale momentului (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu nominalizarea lui Mihai Tudose ca premier al Romaniei, atragand atentia ca fostul ministru de Economie pica testul tuturor.

Liviu Dragnea, scurtul drum de la nu fac cadou voturile unor institutii la nominalizarea ca premier a lui Mihai Tudose, conferentiar universitar la Academia SRI si doctor al Academiei SRI

11 decembrie 2016. La cateva minute dupa ce sondajele dadeau castigator PSD cu un scor zdrobitor de peste 45%, Liviu Dragnea declara ca nu am de gand sa fac voturile cadou cuiva, unor persoane sau unor institutii, cu referire clara la presupusi lideri de partid cu legaturi cu serviciile secrete. A urmat odiseea propunerii lui Sevil Shhaideh, refuzata de Iohannis, si numirea lui Sorin Grindeanu, cu studii la SRI. Cand l-a dat jos pe Grindeanu din fruntea Guvernului, Dragnea tot la serviciile secrete a facut aluzie. Azi, cand l-a nominalizat pe Mihai Tudose, conferentiar universitar la SRI si cu doctorat luat la SRI, Dragnea a anuntat ca nu a avut niciodata vreo umbra de dovada ca Tudose ar avea dubla comanda.

Prima declaratie a lui Mihai Tudose, nominalizarea PSD la functia de premier

Prima declaratie a lui Mihai Tudose dupa ce a fost propus pentru functia de premier de catre coalitia PSD-ALDE face referire la nominalizarea sa. in contextul celor patru abtineri ale unor importanti.

USR cere PSD si ALDE sa retraga propunerea lui Mihai Tudose pentru functia de premier si sa vina cu un nou candidat: Nominalizarea nu respecta criteriile enuntate de Klaus Iohannis

Partidul Uniunea Salvati Romania considera ca propunerea lui Mihai Tudose din partea coalitiei PSD ALDE pentru functia de Prim-ministru al Romaniei este inacceptabila, intrucat nu respecta criteriile enuntate de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, atat in ceea ce priveste conditia de integritate, dar si in privinta capacitatii de a conduce Guvernul.

Mihai Tudose, prima declaratie dupa desemnarea ca premier: Pana acum va deranjau majoritatile, acum aveti o problema abtinerile din PSD?

Pana acum va deranjau majoritatile, acum aveti o problema abtinerile din PSD?. Aceasta e prima declaratie a lui Mihai Tudose, propus premier de PSD si ALDE, cand a fost intrebat de ziaristi despre cele patru abtineri ale unor importanti lideri PSD fata de nominalizarea sa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )