Libnet.ro
UNICEF

08:00

Mihai Tudose, prima declaratie dupa desemnarea ca premier: Pana acum va deranjau majoritatile, acum aveti o problema abtinerile din PSD?

Hotnews Hotnews,
 Mihai Tudose, prima declaratie dupa desemnarea ca premier: Pana acum va deranjau majoritatile, acum aveti o problema abtinerile din PSD?

Pana acum va deranjau majoritatile, acum aveti o problema abtinerile din PSD?. Aceasta e prima declaratie a lui Mihai Tudose, propus premier de PSD si ALDE, cand a fost intrebat de ziaristi despre cele patru abtineri ale unor importanti lideri PSD fata de nominalizarea sa. continuă pe Hotnews

VIDEO. Klaus Iohannis: il desemnez pe Mihai Tudose premier. Aceasta criza trebuie terminata cat mai repede. Prima reactie a PSD si PNL. Basescu: Am fost atras intr-o mascarada

Presedintele Klaus Iohannis l-a nominalizat, luni seara, pe social-democratul Mihai Tudose, propunerea PSD-ALDE, ca premier. Seful statului si-a motivat decizia precizand ca Romania este intr-o criza politica, fiind necesara incheierea acesteia cat mai curand.

RASCOALA iN PSD! Nu voi vota un Guvern condus de Mihai Tudose. Punct

Revolta in PSD dupa nominalizarea lui Mihai Tudose pentru functia de premier. Parlamentarul PSD Liviu Plesoianu anunta pe Facebook ca nu va vota noul guvern cu Mihai Tudose in.

VIDEO. Liviu Dragnea, inainte de consultarile de la Cotroceni: Candidatul PSD pentru functia de premier este Mihai Tudose, desi exista o anumita suspiciune in legatura cu el. As fi simtit daca avea dubla comanda

Comitetul Executiv al PSD a discutat si o anumita suspiciune in legatura cu Mihai Tudose, a declarat liderul PSD, Liviu Dragnea. Cu toate acestea, conducerea executiva a PSD a votat, in majoritate, ca Mihai Tudose sa fie propus ca premier, in fata presedintelui Iohannis.

Averea lui Mihai Tudose. Cat de bogat este noul premier desemnat al Romaniei

Mihai Tudose, noul premier desemnat, are, potrivit ultimei declaratii de avere de pe site-ul Camerei Deputatilor, un apartament de 97 de metri patrati in Braila si doua masini Mercedes, dar si o colectie.

Televiziunile de stiri: Mihai Tudose, vehiculat ca propunere de premier. Codrin Stefanescu: Lista PSD de premieri are 8 nume

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, duminica, la Antena 3, ca social-democratii au o lista de opt nume de potentiali premeri, printre care actualul ministru al Economiei, Mihai Tudose, ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, presedintele Comisiei SRI, Adrian Tutuianu, si Viorica Dancila. Toate televiziunile de stiri anunta ca MIhai Tudose va fi propus pentru functia de prim-ministru de catre coalitia PSD-ALDE.

Prima declaratie a lui Mihai Tudose, dupa ce PSD l-a propus ca premier: Aveti o problema cu abtinerile din PSD

In prima lui declaratie dupa ce PSD l-a propus ca premier, Mihai Tudose a sustinut, luni, ca nu trebuie sa existe discutii pe tema acelor lideri PSD care s-au abtinut sa-l voteze.

Prima declaratie a lui Mihai Tudose, nominalizarea PSD la functia de premier

Prima declaratie a lui Mihai Tudose dupa ce a fost propus pentru functia de premier de catre coalitia PSD-ALDE face referire la nominalizarea sa. in contextul celor patru abtineri ale unor importanti.

SRI, reactie dupa desemnarea lui Mihai Tudose ca premier al Romaniei: Respingem categoric orice incercare de a implica Serviciile in dispute politice

Serviciul Roman de Informatii SRI) a reactionat, luni seara, dupa ce in spatiul public au aparut speculatii privind o presupusa implicare a institutiei in desemnarea lui Mihai Tudose ca premier al Romaniei.

Eugen Tomac despre desemnarea lui Mihai Tudose ca premier: Klaus Iohannis a demonstrat ca este un politician slab

Presedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, scrie, luni, pe pagina sa de Facebook, dupa desemnarea lui Mihai Tudose ca premier, ca Iohannis nu a scapat de sindromul USL! Nu cu mult timp in urma, iesea in strada, mimand ca intelege cat rau face PSD tarii. Astazi, a demonstrat ca este un politician slab, care nu este capabil sa lupte cu ciuma rosie.

Desemnarea lui Mihai Tudose ca premier, in atentia presei internationale. Associated Press: Dragnea pierde din popularitate

Desemnarea fostului ministru al Economiei, Mihai Tudose, ca premier al Romaniei, la propunerea coalitiei de guvernare PSD-ALDE, a ajuns in atentia presei internationale, care precizeaza ca decizia presedintelui Iohannis prefigureaza o solutie rapida la criza politica care a izbucnit in urma cu doua saptamani.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )