Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce se intampla cu parintii daca se suspenda cursurile in toamna. Ludovic Orban a facut anuntul

Playtech Playtech,
Ce se intampla cu parintii daca se suspenda cursurile in toamna. Ludovic Orban a facut anuntul

Luni, prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a afirmat ca in situatia in care intr-o scoala cursurile vor fi suspendate din cauza noului coronavirus, un parinte va primi 75% din salariu ca sa stea cu copilul acasa, noteaza Agerpres. Ce se intampla cu parintii daca se suspenda cursurile in toamna Daca apare un caz intr-o clasa, automat . continuă pe Playtech

Ludovic Orban, decizie finala despre mastile scolarilor. Ce se intampla cu elevii care nu au bani sa isi cumpere

Dupa ce mai multe asociatii de scolari au cerut statului sa le ofere masti de protectie gratuit in cazul in care orele de curs se vor desfasura in scoli, Ludovic Orban a luat o decizie finala. Iata ce se intampla cu elevii care nu au bani sa isi cumpere masti sanitare! Ce se va intampla .

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre restaurante. Ce se va intampla cu cei din HORECA

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a anuntat ca a solicitat analizarea posibilitatii de a redeschide restaurantele, dar o decizie in acest sens, cu calendarul aferent, va fi luata in aceasta saptamana. Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre restaurante Am solicitat grupului de suport tehnico stiintific sa analizeze posibilitatea reluarii activitatii in spatii inchise, in restaurante.

Ludovic Orban, scenariu apocaliptic. Ce s-ar putea intampla cu salariile si pensiile

Premierul Ludovic Orban a afirmat, luni, ca promisiunile Guvernului ca nu vor fi facute cheltuieli publice pentru care nu exista resurse, precum pensii, alocatii si salarii, au salvat Romania de la o eventuala retrogradare a ratingului de tara.

Ludovic Orban il contrazice vehement pe medicul Alexandru Rafila. Asta este o prostie!

Dupa declaratia reprezentantului Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, Alexandru Rafila, cu privire la obligativitatea purtarii mastii de protectie si in familie, premierul Ludovic Orban a declarat ca Guvernul nu poate impune o astfel de regula. Ce se intampla intr-o familie depinde de familia respectiva!.

Ludovic Orban a facut anuntul despre marirea salariilor la profesori. Le va da 25%

Intr-un interviu pentru Digi 24, Ludovic Orban a explicat ca salariile profesorilor nu au crescut din lipsa banilor. Premierul a mai dezvaluit ca se facuse un plan la nivelul anului 2022, cu o crestere de 25%. Ludovic Orban a facut anuntul despre marirea salariilor la profesori Va dati seama ca daca am fi avut bani .

Romanii vor purta masca de protectie si in casa? Anunt de ultima ora al lui Ludovic Orban

Ludovic Orban a declarat, luni, ca Guvernul nu poate impune ca regula purtarea mastii de protectie si in casa, completand ca aceasta este o prostie. Anuntul premierului Ludovic Orban: romanii nu vor purta masca de protectie si in casa Ludovic Orban a fost intrebat daca se va ajunge la purtarea mastii in casa de catre .

Ludovic Orban anunta ca Guvernul va sesiza CCR daca PSD va modifica in Parlament proiectul priuvind rectificarea bugetara in sensul majorarii pensiilor cu 40% (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca Guvernul va sesiza Curtea Constitutionala daca PSD va veni cu amendamente in Parlament a proiectul de lege privind rectificarea bugetara, amendamente care sa prevada.

Ludovic Orban anunta ca reziliaza contractul cu firma care a castigat licitatia pentru masti, daca nu vin luni echipamentele

Premierul Ludovic Orban a declarat ca va fi reziliat contractul cu firma castigatoare pentru achizitia mastilor in vederea distribuirii persoanelor din categoriile defavorizate, daca nu va livra luni mastile respective. Premierul a adaugat ca se va trece la firma clasata pe locul al doilea la licitatatia respectiva ca sa livreze mastile.

Ludovic Orban, investitie de 50 de milioane de euro. in ce va baga banii: Va crea locuri de munca directe

Premierul Ludovic Orban anunta o investitie de 50 de milioane de euro prin care, in prima faza, va crea 200 de locuri de munca directe. Anuntul premierului Ludovic Orban: investitie de 50 de milioane de euro200 de locuri de munca directe Seful Executivului a fost prezent, marti, la inaugurarea lucrarilor pentru realizarea fabricii de asamblare .

Nicusor Dan, dat de gol de Ludovic Orban. Cat are in sondaje, de fapt. Premierul a spus adevarul

Alegerile locale 2020 se apropie iar cursa pentru castigarea postului de primar al Capitalei este una stransa. Cat are Nicusor Dan, de fapt, in sondaje? Ludovic Orban a spus adevarul! Ce spun sondajele despre Nicusor Dan? Nicusor Dan este principalul adversar al Gabrielei Firea in cursa pentru Primaria Bucuresti. Ludovic Orban a declarat ca acesta .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )