Libnet.ro
UNICEF

14:30

Catalin Predoiu l-a contrat pe Ludovic Orban in sedinta de Guvern: Avem o problema din punct de vedere constitutional

Antena3 Antena3,
Catalin Predoiu l-a contrat pe Ludovic Orban in sedinta de Guvern: Avem o problema din punct de vedere constitutional

Ministrul Justitiei i-a contrat dur pe Ludovic Orban si pe ministrul Dezvoltarii, in fata colegilor si a jurnalistilor. Catalin Predoiu a afirmat ca deciziile Curtii Constitutionale interzic modificarea legislatiei electorale privind alegerea presedintilor de Consilii Judetene cu mai putin de un an inainte de alegeri. continuă pe Antena3

Liderul deputatilor social-democrati: PSD nu va vota un nou guvern condus de Ludovic Orban

Daca motiunea de cenzura va trece si se va ajunge in situatia de a fi vortat un nou guvern, PSD nu va acorda votul unui executiv condus tot de Ludovic Orban, a anuntat, sambata, liderul deputatilor.

Alfred Simonis, despre Ludovic Orban: De 10 ore s-a inchis in Guvern si da ordonanta dupa ordonanta

Liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis, ii transmite premierului Ludovic Orban sa se opreasca in a mai da ordonante de urgenta, afirmand ca seful Executivului sta de zece ore inchis in sediul Guvernului si ca pana acum a dat nu mai putin de 25 de OUG-uri.

Ce spune Ludovic Orban daca motiunea trece: Daca, dupa ce ne-au dat jos vor vota investirea aceluiasi Guvern, inseamna ca trebuie sa se caute

Premierul Ludovic Orban a precizat, marti seara, ca nu crede ca motiunea de cenzura initiata de PSD si UDMR va trece la votul programat miercuri, in Parlament. Premierul a spus ca PNL nu va vota niciun viitor Guvern, desi va fi unul tot liberal, pentru ca alegerile anticipate sa fie declansate.

LUDOVIC ORBAN: Este necesara o adaptare a legislatiei pentru a avea prevederi concrete in cazul alegerilor anticipate

ACTUALIZARE - in cadrul sedintei de Guvern, Premierul a aprobat marirea numarului de parlamentari in Diaspora. --- Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca exista un proiect de ordonanta de urgenta care sa reglementeze concret situatia in care se ajunge la alegeri parlamentare anticipate.

Orban sustine ca exista un proiect de OUG privind alegerile anticipate (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat ca exista un proiect de Ordonanta de Urgenta care reglementeaza situatia in care se ajunge la alegeri anticipate. impreuna cu Autoritatea Electorala.

Bogdan Licu a fost propus de Catalin Predoiu in functia de prim-adjunct al procurorului general

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, l-a propus luni pe Bogdan Licu pentru functia de prim-adjunct al procurorului general. Tot luni, Predoiu a propus-o pe Maria Magdalena Militaru in functia de adjunct al procurorului general.

Catalin Predoiu: Proiectul pentru desfiintarea Sectiei speciale va fi pus in dezbatere publica in zilele urmatoare

Catalin Predoiu, ministrul Justitiei, a precizat ca proiectul privind desfiintarea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie este in stadiul de finalizare, fiind o chestiune de zile pana cand va.

Catalin Predoiu, despre acuzatiile de plagiat la adresa lui Bogdan Licu: Nu exista niciun verdict oficial al unei autoritati competente

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a argumentat luni ca nu exista niciun verdict oficial al unei autoritati competente in privinta acuzatiilor de plagiere a tezei de doctorat la adresa lui Bogdan Licu, pe care l-a propus in functia de prim-adjunct al procurorului general, astfel incat, pana la proba contrarie, acesta respecta criteriile de integritate solicitate de presedintele Klaus Iohannis pentru numirile la conducerea Parchetelor.

Ciolacu, despre existenta unei intelegeri intre el si Ludovic Orban cu privire la alegeri: Noi vrem sa scapam de el. Orban e o catastrofa

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a negat, luni seara, ca ar exista o intelegere intre el si premierul Ludovic Orban, astfel incat alegerea primarilor sa se faca intr-un singur tur, dar sa existe alegeri anticipate, in iunie. Este o tema falsa, spune Ciolacu, precizand ca PSD vrea sa scape de Ludovic Orban care este o catastrofa.

PREMIERUL LUDOVIC ORBAN: Alegerile anticipate nu sunt obiectivul prioritar al guvernarii PNL

Premierul Ludovic Orban a declarat, ieri, ca principalele obiective ale Guvernului sunt sa respecte programul de guvernare si sa raspunda nevoilor cetatenilor, si nu alegerile anticipate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2157 seconds )