Libnet.ro
UNICEF

08:30

LUDOVIC ORBAN: Este necesara o adaptare a legislatiei pentru a avea prevederi concrete in cazul alegerilor anticipate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Este necesara o adaptare a legislatiei pentru a avea prevederi concrete in cazul alegerilor anticipate

ACTUALIZARE - in cadrul sedintei de Guvern, Premierul a aprobat marirea numarului de parlamentari in Diaspora. --- Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca exista un proiect de ordonanta de urgenta care sa reglementeze concret situatia in care se ajunge la alegeri parlamentare anticipate. continuă pe Ziarul Bursa

RARES BOGDAN: Ludovic Orban este un adevarat pompier atomic

Prim-vicepresedintele PNL, europarlamentarul Rares Bogdan, a declarat, dumica, in cadrul Consiliului National al PNL, ca prim-ministrul Ludovic Orban este un adevarat pompier atomic, care comunica de multe ori si pentru alti membri ai Cabinetului, si i-a indemnat pe acestia sa nu considere niciodata ca presa ar fi un dusman.

Ludovic Orban: Trebuie sa lansam Start-Up Nation in domeniul IT, in cercetare, nu pentru pomanageala pe care a gandit-o PSD (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a vorbit despre modul in care pot fi sprijiniti cetatenii capabili de a face performanta si care pot ridica economia. El spune ca programe de tipul Start-Up Nation ar trebui lansate.

Ludovic Orban afirma ca vin vremuri grele pentru PNL, care are o guvernare dificila

Premierul Ludovic Orban le-a transmis duminica liberalilor ca noua sesiune parlamentara va aduce o s.

Catalin Predoiu l-a contrat pe Ludovic Orban in sedinta de Guvern: Avem o problema din punct de vedere constitutional

Ministrul Justitiei i-a contrat dur pe Ludovic Orban si pe ministrul Dezvoltarii, in fata colegilor si a jurnalistilor. Catalin Predoiu a afirmat ca deciziile Curtii Constitutionale interzic modificarea legislatiei electorale privind alegerea presedintilor de Consilii Judetene cu mai putin de un an inainte de alegeri.

Ciolacu, despre existenta unei intelegeri intre el si Ludovic Orban cu privire la alegeri: Noi vrem sa scapam de el. Orban e o catastrofa

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a negat, luni seara, ca ar exista o intelegere intre el si premierul Ludovic Orban, astfel incat alegerea primarilor sa se faca intr-un singur tur, dar sa existe alegeri anticipate, in iunie. Este o tema falsa, spune Ciolacu, precizand ca PSD vrea sa scape de Ludovic Orban care este o catastrofa.

Ludovic Orban: Desfiintarea Sectiei speciale, foarte importanta. Asteptam puncte de vedere de la toti actorii relevanti din domeniu (VIDEO)

Guvernul Orban considera ca desfiintarea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie este foarte importanta, a declarat premierul Ludovic Orban, care a precizat ca Palatul Victoria asteapta .

LUDOVIC ORBAN: PNL nu are nimic de discutat cu PSD

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca este o minciuna gogonata afirmatia ca PNL ar fi facut o intelegere cu PSD pentru ca motiunea de cenzura sa treaca, iar Guvernul sa ramana interimar pana la alegerile anticipate. PNL nu are nimic de discutat cu PSD, a subliniat Premierul.

Ludovic Orban, anunt inainte de motiunea de cenzura: E posibil sa candidez pentru parlamentare

Premierul Ludovic Orban a vorbit, marti, despre strategia pe care o va urma partidul in perioada urmatoare si a anuntat ca este posibil sa candideze la parlamentare: E posibil.

LUDOVIC ORBAN: Sunt foarte multumit de activitatea ministrilor

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca este foarte multumit de activitatea ministrilor si ca acestia sunt oameni corecti, cinstiti si muncitori.

Gabriela Fiea il ataca pe Ludovic Orban cu citate din Camus si il compara cu Dragnea. Ca orice las, musca si fuge

Primarul General al Capitalei Gabriela Firea l-a atacat sambata pe Ludovic Orban spunand despre acesta ca este las pentru ca evita o confruntare cu aceasta intr-o emisiune televizata. Totodata, edilul a amintit si un citat din Albert Camus pentru a-l caracteriza pe premier - Prostia are talentul de a fi insistenta.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )