Libnet.ro
UNICEF

14:45

O catastrofa este pe cale sa se intample. Acesta va fi cel mai mare dezastru ecologic din toate timpurile

Playtech Playtech,
O catastrofa este pe cale sa se intample. Acesta va fi cel mai mare dezastru ecologic din toate timpurile

Ne confruntam cu poluarea din ce in ce mai puternica, iar ecosistemele marine nu fac exceptie de la mediile care au de suferit din plin din cauza schimbarilor climatice si a incalzirii. continuă pe Playtech

Peste 75% din Anglia intra in cel mai mare nivel de restrictii de Anul Nou

Prim-ministrul britanic Boris Johnson a declarat miercuri seara ca guvernul a fost fortat sa impuna restrictii mai dure in anumite regiuni din Anglia din cauza ritmului abrupt de raspandire a noii variante de coronavirus, relateaza Reuters.

Cel mai mare falsificator de bancnote din plastic din lume, trimis in judecata. InventatorulSuper Leului a aruncat pe piata 22.000 de bancnote

DIICOT a anuntat, miercuri, trimiterea in judecata a trei persoane, intre care si Radu Theodor Croitoru, suspectate ca au pus in circulatie peste 22. 000 de bancnote de 100 de lei falsificate. Falsurile, imposibil de detectat, erau extrem de bine realizate, avand toate elementele de siguranta, iar anchetatorii le-au numit Super leu. Pentru depistarea autorilor s-au coroborat datele din peste 800 de dosare penale.

Un grup german cumpara cel mai mare benzinar particular din Romania

Un grup german cumpara furnizorul de combustibil, rambursare TVA si accize Smart Diesel din Arad, una din cele mai mari afaceri antreprenoriale din Romania, care avea un business de 1,5 miliarde lei, tranzactia asteptand deocamdata si avizul Consiliului Concurentei.

Numarul deceselor din Olanda a inregistrat in 2020 cel mai ridicat ritm de dupa Al Doilea Razboi Mondial, din cauza pandemiei de coronavirus

Numarul deceselor din Olanda a crescut cu cel mai ridicat ritm de dupa Al Doilea Razboi Mondial, din cauza pandemiei de coronavirus, a anuntat marti biroul de statistica CBS) din aceasta tara, transmite Reuters, citata de news. ro. Pana saptamana trecuta, au fost raportate circa 162. 000 de decese, intr-o tara cu 17 milioane de locuitori, cu 13. 000 mai multe fata de un an obisnuit, potrivit CBS. O crestere atat de mare a deceselor nu a fost raportata de la Al Doilea Razboi Mondial, a aratat institutia.

Cel mai surprinzator mesaj al . iti vor da lacrimile

Cum este ultima zi a anului 2020, multe dintre vedete au dorit sa transmita fanilor cateva cuvinte. Printre persoanele publice care au facut asta se numara si care a postat, pe contul de Instagram, un mesaj de-a dreptul surprinzator. Ce mesaj a transmis fanilor Dupa un an greu pentru intreaga lume, .

Dolarul a consemnat joi cea mai mare scadere dupa 2017, punand capat unui an haotic

Dolarul a consemnat, joi, cea mai mare scadere dupa 2017, punand capat unui an haotic, in care moneda a fost folosita ca plasament sigur in martie, cand panica provocata de raspandirea Covid-19 a atins nivelul maxim in Statele Unite, inainte de a scadea in urma masurilor de stimulare fara precedent luate de Rezerva Federala Fed) pentru sustinerea economiei, transmite Reuters.

Ce amenda colosala a primit o soferita din Romania. Politistii au oprit-o si au avut un soc: e cea mai mare din 2020

O soferita din Romania a primit o amenda colosala chiar la final de an. De asemenea, a reusit sa-i socheze si pe oamenii legii. De ce a fost sanctionata aceasta si cum i-a uimit de-a dreptul pe politistii de la rutiera? Cine se afla in masina alaturi de tanara? Amenda colosala pentru o soferita din .

GRAFIC Ilfov, cea mai mare rata de infectare din Romania, dar se mentine trendul descendent Situatia in fiecare judet

Judetul Ilfov inregistreaza cea mai mare rata de infectare din Romania, incidenta cumulata a cazurilor de COVID-19 la mia de locuitori, in ultimele 14 zile, fiind de 4,68, dar in usoara scadere fata de raportarea precedenta 4,84).

Alin Alexuc, desemnat cel mai bun luptator roman din 2020

Alin Alexuc-Ciurariu, campion european la greco-romane, a fost ales cel mai bun luptator roman al an.

Radu Tincu: Cred ca exemplul altor tari va incuraja romanii sa se vaccineze anti-COVID-19 Cel mai probabil, mai avem 7 luni de pandemie (VIDEO)

Dr. Radu Tincu, medic primar ATI la Spitalul Floreasca, a declarat marti, pentru B1 TV, ca vaccinarea anti-COVID-19 in randul populatiei generale se va desfasura, probabil, in lunile aprilie - mai. Acesta a dat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )