Libnet.ro
UNICEF

20:45

Catastrofa nationala: Pesta a ajuns la cea mai mare ferma din Romania

Antena3 Antena3,
Catastrofa nationala: Pesta a ajuns la cea mai mare ferma din Romania

Institutul de Diagnostic si Sanatate Animala Bucuresti a confirmat existenta virusului pestei porcine africane in cea mai mare ferma din Romania, a doua ca marime din Europa, care apartine SC TEBU Consult. continuă pe Antena3

Veste teribila: Pesta porcina a fost confirmata la cea mai mare ferma din Romania. 140.000 de porci vor fi eutanasiati

Virusul pestei porcine africane a fost confirmat la cea mai mare ferma din Romania si a doua ca marime din Europa. Este vorba de SC TEBU Consult Braila, unde exista un efectiv de aproximativ 140. 000 de porci.

Virusul pestei porcine a fost confirmat la cea mai mare ferma din Romania; 140 de mii de porci vor fi sacrificati

Virusul peste porcine africane a fost confirmat sambata si in cea mai mare crescatorie din Romania, de la Gropeni, din judetul Braila, circa 140 de mii de porci urmand a fi sacrificati incepand de luni.

Virusul peste porcine a fost confirmat la cea mai mare ferma din Romania; 140 de mii de porci vor fi sacrificati

Virusul peste porcine africane a fost confirmat sambata si in cea mai mare crescatorie din Romania, de la Gropeni, din judetul Braila, circa 140 de mii de porci urmand a fi sacrificati incepand de luni.

Moldova va obtine in 2018 cea mai mare recolta de mere din ultimii zece ani

In anul 2018, producatorii moldoveni vor obtine cea mai mare recolta de mere din ultimii zece ani. Peste 505 mii de tone de mere sunt prognoze ale Asociatiei Moldova Fruct, transmite IPN.

Cum s-a desfasurat cea mai mare batalie navala din istorie, in care si-au pierdut viata 100.000 de soldati

Batalia de la Stancile Rosii, de pe Fluviul Albastrul, care a avut loc in anul 208, este considerata cea mai mare batalie navala din istorie, ca numar de combatanti. Circa 100. 000 de oameni si-au pierdut viata in aceasta batalie.

in cea mai mare podgorie din judetul Galati a inceput culesul viilor. Recolta e buna, dar e criza mare de muncitori

Fata de anul trecut, culesul incepe cu doua saptamani mai devreme. Dr. ing. Alina Donici, directoarea Statiunii de Cercetare Viti-Vinicola Bujoru cel mai mare producator de vinuri din judet), a facut un apel catre lucratorii interesati chiar si pe propria pagina de pe o retea de socializare.

Cea mai mare tranzactie din istoria fotbalului: Un seic din Abu Dhabi a facut o oferta COLOSALA pentru a cumpara Liverpool

Un seic din Emiratele Arabe unite a incercat sa cumpere clubul de fotbal Liverpool, oferind o suma uriasa. Este vorba Khaled Bin Zayed Al Nahyan din Abu Dhabi, varul proprietarului echipei Manchester City, care.

Pesta porcina, o tragedie nationala: Peste 600 de oameni vor intra in somaj

Virusul pestei porcine a fost confirmat sambata in cea mai mare ferma din Romania unde se afla nu mai putin de 140. 000 de porci care vor incepe sa fie eutanasiati de luni. De altfel, in judetul Braila,.

Pesta porcina africana a ajuns in Braila

Institutul de Diagnostic si Sanatate Animala Bucuresti a confirmat existenta virusului pestei porcine africane in cea mai mare ferma din Romania, a doua ca marime din Europa, care apartine SC TEBU Consult Braila, unde exista aproximativ 140. 000 de porci, potrivit informatiilor furnizate astazi, de directorul DSV Braila, Gicu Dragan, conform Agerpres.

Braila: Pesta porcina, confirmata la a doua ferma ca marime din Europa. 140.000 de porci vor fi eutanasiati

Pesta porcina africana a fost confirmata, sambata, la cea mai mare ferma de porci din Romania si a doua ca marime din Europa, complexul din localitatea Gropeni, judetul Braila, care adaposteste aproape 140. 000 de porci. Toate animalele din ferma vor fi eutanasiate, transmite Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )