Libnet.ro
UNICEF

01:05

Veste teribila: Pesta porcina a fost confirmata la cea mai mare ferma din Romania. 140.000 de porci vor fi eutanasiati

B1 B1,
Veste teribila: Pesta porcina a fost confirmata la cea mai mare ferma din Romania. 140.000 de porci vor fi eutanasiati

Virusul pestei porcine africane a fost confirmat la cea mai mare ferma din Romania si a doua ca marime din Europa. Este vorba de SC TEBU Consult Braila, unde exista un efectiv de aproximativ 140. 000 de porci. continuă pe B1

Pesta porcina africana, confirmata la o mare ferma din Braila. Toti cei 35.000 de porci vor fi sacrificati

In ferma lui Gheorghe Caruz din Tichilesti, judetul Braila, a fost confirmat un focar de pesta porcina africana. Ferma are in acest moment 35. 000 de porci. Toti vor fi sacrificati, informeaza.

Catastrofa nationala: Pesta a ajuns la cea mai mare ferma din Romania

Institutul de Diagnostic si Sanatate Animala Bucuresti a confirmat existenta virusului pestei porcine africane in cea mai mare ferma din Romania, a doua ca marime din Europa, care apartine SC TEBU Consult.

Virusul pestei porcine a fost confirmat la cea mai mare ferma din Romania; 140 de mii de porci vor fi sacrificati

Virusul peste porcine africane a fost confirmat sambata si in cea mai mare crescatorie din Romania, de la Gropeni, din judetul Braila, circa 140 de mii de porci urmand a fi sacrificati incepand de luni.

Virusul peste porcine a fost confirmat la cea mai mare ferma din Romania; 140 de mii de porci vor fi sacrificati

Virusul peste porcine africane a fost confirmat sambata si in cea mai mare crescatorie din Romania, de la Gropeni, din judetul Braila, circa 140 de mii de porci urmand a fi sacrificati incepand de luni.

Pesta porcina, o tragedie nationala: Peste 600 de oameni vor intra in somaj

Virusul pestei porcine a fost confirmat sambata in cea mai mare ferma din Romania unde se afla nu mai putin de 140. 000 de porci care vor incepe sa fie eutanasiati de luni. De altfel, in judetul Braila,.

Pesta porcina africana a ajuns in Braila

Institutul de Diagnostic si Sanatate Animala Bucuresti a confirmat existenta virusului pestei porcine africane in cea mai mare ferma din Romania, a doua ca marime din Europa, care apartine SC TEBU Consult Braila, unde exista aproximativ 140. 000 de porci, potrivit informatiilor furnizate astazi, de directorul DSV Braila, Gicu Dragan, conform Agerpres.

Pesta porcina se intinde amenintator: 725 de focare oficiale

Pesta porcina afecteaza tot mai multe ferme si gospodarii de pe cuprinsul intregii tari. Autoritatile promit multe, dar deocamdata nu reusesc sa stopeze raspandirea focarelor, opozitia politica cere demisii, oamenii de afaceri si taranii se uita lung si fluiera a paguba. Masurile menite sa izoleze focarele, unele extreme - cum ar fi arderea recoltelor pe unde au trecut mistretii, nu sunt agreate de toti cei implicati, fapt ce pune si mai multe paie pe focul acestui scandal.

Taranii din Dambovita, speriati de pesta porcina, chiar daca virusul n-a ajuns in zona. Multi suna sa intrebe daca e voie sa taie porcul

Pesta porcina a bagat spaima in taranii din Dambovita, desi judetul nu este afectat, deocamdata, de raspandirea viruslui. Oamenii suna la Directia Sanitara Veterinara DSV) pentru a intreba daca au voie sa isi taie propriul porc. Medicii ii sfatuiesc insa sa nu ii taie in perioada aceasta, in care virusul se raspandeste rapid.

Dosare PENALE in cazul EPIDEMIEI de pesta porcina. Ministrul Daea recunoaste ca situatia este EXTREM DE GRAVA (VIDEO)

Se iau masuri dure in cazul epidemiei de pesta porcina. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, anunta ca vor fi deschise dosare penale. Dupa intrecederea de joi cu ministrul de Interne, Daea a declarat ca cei c.

Sute de localitati afectate de pesta porcina!Anuntul autoritatilor

Numarul focarelor de pesta porcina africana confirmate pe teritoriul Romaniei a ajuns la 725, acestea fiind active in 10 judete din nord-vestul si sud-estul tarii, respectiv in 156 de localitati, a.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )