Libnet.ro
UNICEF

09:17

in cea mai mare podgorie din judetul Galati a inceput culesul viilor. Recolta e buna, dar e criza mare de muncitori

Adevărul Adevărul,
in cea mai mare podgorie din judetul Galati a inceput culesul viilor. Recolta e buna, dar e criza mare de muncitori

Fata de anul trecut, culesul incepe cu doua saptamani mai devreme. Dr. ing. Alina Donici, directoarea Statiunii de Cercetare Viti-Vinicola Bujoru cel mai mare producator de vinuri din judet), a facut un apel catre lucratorii interesati chiar si pe propria pagina de pe o retea de socializare. continuă pe Adevărul

Cea mai mare tranzactie din istoria fotbalului: Un seic din Abu Dhabi a facut o oferta COLOSALA pentru a cumpara Liverpool

Un seic din Emiratele Arabe unite a incercat sa cumpere clubul de fotbal Liverpool, oferind o suma uriasa. Este vorba Khaled Bin Zayed Al Nahyan din Abu Dhabi, varul proprietarului echipei Manchester City, care.

SOC pe piata bancara: BCR nu mai este cea mai mare banca din Romania

Schimbare istorica pe piata bancara autohtona. Banca Transilvania BT) a devenit, in primele sase luni ale anului, cel mai mare si profitabil grup bancar autohton, depasindu-si cel mai puternic rival, Banca.

Moldova va obtine in 2018 cea mai mare recolta de mere din ultimii zece ani

In anul 2018, producatorii moldoveni vor obtine cea mai mare recolta de mere din ultimii zece ani. Peste 505 mii de tone de mere sunt prognoze ale Asociatiei Moldova Fruct, transmite IPN.

Cum s-a desfasurat cea mai mare batalie navala din istorie, in care si-au pierdut viata 100.000 de soldati

Batalia de la Stancile Rosii, de pe Fluviul Albastrul, care a avut loc in anul 208, este considerata cea mai mare batalie navala din istorie, ca numar de combatanti. Circa 100. 000 de oameni si-au pierdut viata in aceasta batalie.

Cand e planificat primul zbor pentru cel mai mare avion din lume

Cel mai mare avion din lume s-ar putea afla la doar cateva luni distanta de primul sau zbor. Stratolaunch reprezinta viziunea cofondatorului Microsoft, Paul Allen. Avionul are o anvergura mai mare decat un teren de fotbal si este echipat cu doua cabine de pilotaj, 28 de roti si sase motoare. in cele din urma, acesta va [].

FOTO Cea mai veche cladire din Brasov a devenit obiectiv turistic si poate fi vizitata gratuit

Biserica Sfantul Bartolomeu are 800 de ani si este oficial cea mai veche cladire din Brasov. Poate fi vizitata de turisti gratuit, iar piesa de rezistenta este un ceas solar care arata ora exacta fara sa aiba vreun mecanism.

Piata auto din Romania a ajuns dupa primele 7 luni la cel mai mare volum din ultimii 10 ani

Piata auto din Romania a ajuns dupa primele 7 luni la 105. 686 unitati, cu 23,8% mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut, acesta fiind si cel mai mare volum al vanzarilor de automobile inregistrat intr-o perioada similara in ultimii 10 ani.

Faze tari: Viitorul e aici! A fost creata prima jacheta din grafen. Ct costa aceasta; Cnd e planificat primul zbor pentru cel mai mare avion din lume; Povestea unui bebelus care a supravietuit fara mncare si apa, timp de doua zile

Telescopul spatial Hubble a suprins o imagine ce contine 15. 000 de galaxii. Telescopul spatial Hubble functioneaza de aproape 30 de ani, recent a reusit sa surprinda 15. 000 de galaxii intr-o singura imagine. De ce vom trai intr-o lume a adevaratelor extreme meteo. Temperaturile din ce in ce mai crescute din zona arctica au incetinit circulatia curentilor de aer, astfel ca fronturile de presiune ridicata sau scazuta.

Un copil de 12 ani a disparut in apele Siretului, in dreptul localitatii Sendreni din judetul Galati

Operatiunile de cautare sunt coordonate de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Galati. Cautarile se desfasoara atat pe apa, cu barcile, cat si pe mal. Copilul era la scaldat in rau impreuna cu cativa prieteni din localitate.

Cea mai neagra zi din mandatul lui Donald Trump

Nori negri peste Casa Alba. Doua stiri dezastruoase pentru Trump au aparut aproape deodata si au transformat ziua de marti, 21 august, in cea mai neagra zi a mandatului sau.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )