Libnet.ro
UNICEF

17:15

Moldova va obtine in 2018 cea mai mare recolta de mere din ultimii zece ani

Adevărul Adevărul,
Moldova va obtine in 2018 cea mai mare recolta de mere din ultimii zece ani

In anul 2018, producatorii moldoveni vor obtine cea mai mare recolta de mere din ultimii zece ani. Peste 505 mii de tone de mere sunt prognoze ale Asociatiei Moldova Fruct, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Cum s-a desfasurat cea mai mare batalie navala din istorie, in care si-au pierdut viata 100.000 de soldati

Batalia de la Stancile Rosii, de pe Fluviul Albastrul, care a avut loc in anul 208, este considerata cea mai mare batalie navala din istorie, ca numar de combatanti. Circa 100. 000 de oameni si-au pierdut viata in aceasta batalie.

in cea mai mare podgorie din judetul Galati a inceput culesul viilor. Recolta e buna, dar e criza mare de muncitori

Fata de anul trecut, culesul incepe cu doua saptamani mai devreme. Dr. ing. Alina Donici, directoarea Statiunii de Cercetare Viti-Vinicola Bujoru cel mai mare producator de vinuri din judet), a facut un apel catre lucratorii interesati chiar si pe propria pagina de pe o retea de socializare.

SOC pe piata bancara: BCR nu mai este cea mai mare banca din Romania

Schimbare istorica pe piata bancara autohtona. Banca Transilvania BT) a devenit, in primele sase luni ale anului, cel mai mare si profitabil grup bancar autohton, depasindu-si cel mai puternic rival, Banca.

Cea mai mare tranzactie din istoria fotbalului: Un seic din Abu Dhabi a facut o oferta COLOSALA pentru a cumpara Liverpool

Un seic din Emiratele Arabe unite a incercat sa cumpere clubul de fotbal Liverpool, oferind o suma uriasa. Este vorba Khaled Bin Zayed Al Nahyan din Abu Dhabi, varul proprietarului echipei Manchester City, care.

Cand e planificat primul zbor pentru cel mai mare avion din lume

Cel mai mare avion din lume s-ar putea afla la doar cateva luni distanta de primul sau zbor. Stratolaunch reprezinta viziunea cofondatorului Microsoft, Paul Allen. Avionul are o anvergura mai mare decat un teren de fotbal si este echipat cu doua cabine de pilotaj, 28 de roti si sase motoare. in cele din urma, acesta va [].

Forbes: Serena Williams, cea mai bine platita sportiva din lume n 2018; Simona Halep, pe locul 8

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams este cea mai bine platita sportiva din lume in 2018, pentru al treilea an consecutiv, in timp ce Simona Halep, actualul lider al clasamentului WTA, ocupa pozitia a opta, conform datelor prezentate de revista economica americana Forbes.

Forbes: Serena Williams, cea mai bine platita sportiva din lume n ultimul an; Simona Halep, pe locul 8

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams este cea mai bine platita sportiva din lume in perioada 1 iunie 2017 - 1 iunie 2018, pentru al treilea an consecutiv, in timp ce Simona Halep, actualul lider al clasamentului WTA, ocupa pozitia a opta, conform datelor prezentate de revista economica americana Forbes.

Demersuri pentru clasarea ca monument istoric a unei descoperiri senzationale de la Alba Iulia: cea mai veche biserica crestina bizantina din Transilvania

Reprezentantii unei asociatii din Alba Iulia au solicitat Ministerului Culturii clasarea ca monument istoric a unei mari descoperiri ce dateaza din anul 2011, reprezentand cea mai veche biserica crestina bizantina din Transilvania. Ruinele gasite in fata Catedralei Romano-Catolice au fosta coperite cu pamant dupa finalizarea cercetarilor.

DOLIU in Marea Britanie: Cea mai batrana vanzatoare de maci a murit la 103 ani. POVESTEA IMPRESIONANTA a femeii (FOTO)

Rosemary Powell, cea mai batrana vanzatoare de maci din Regatul Unit a trecut in nefiinta la varsta de 103 ani. Femeia primise cu doar noua zile inainte Ordinul Imperiului Britanic pentru cei 97 de ani pe.

Se spune ca e cea mai puternica rugaciune pentru indeplinirea dorintelor. Aprinde o lumanare si pune-te in fata...

Aceasta este cea mai puternica rugaciune pentru indeplinirea dorintelor si ii este dedicata Maicii Domnului. Se rosteste in special atunci cand dorinta se refera la un necaz pe care vrei sa-l depasesti, oricat de mic.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )