Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cate doze de vaccin anti-COVID a primit Romania pana acum

Adevărul Adevărul,
Cate doze de vaccin anti-COVID a primit Romania pana acum

De la inceputul campaniei de imunizare, Romania a primit 1. 949 de doze de vaccin anti-COVID. Este vorba de seruri de laPfizer BioNTech 1. 949 de doze), Moderna 78. 000) si AstraZeneca Oxford 174. Pana in prezent, in Romania s-au administrat970. 967 doze de vaccin. continuă pe Adevărul

Romania a administrat pana acum mai mult de un milion de doze de vaccin anti-COVID-19

Pana acum au fost administrate pe teritoriul tarii noastre 1. 421 doze de vaccin, conform Comitet.

Cate doze din fiecare vaccin anti-COVID au ajuns in Romania de la debutul campaniei de vaccinare si pana acum

Aproape 1,4 milioane de doze de vaccin anti-COVID au ajuns in Romania de la debutul campaniei de vaccinare din 27 decembrie 2020 si pana in prezent, au transmis joi reprezentantii Comitetului de coordonare a vaccinarii. Dintre acestea, marea majoritate sunt doze de vaccin Pfizer-BioNTech. Vezi in articol cum sunt defalcate pana acum dozele de vaccin primite de Romania.

Romania a primit pana acum aproape 1,3 milioane de doze de vaccin anti-COVID

Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghita, a anuntat ca, pana acum, in Romania au ajuns 1. 449 de doze de vaccin, fiind administrate peste 891. in ultimele 24 de ore, au fost imunizate peste 35. 000 de persoane.

Valeriu Gheorghita: Pana acum nu au aparut reactii necunoscute la vaccinul anti-COVID-19. La nivel mondial sunt peste 100 de milioane de persoane vaccinate

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a declarat ca, pana acum, nu s-au inregistrat reactii la vaccin care nu se regasesc in rezumatul caracteristicilor produsului.

Cand ne vom putea alege vaccinul anti-COVID. Ce stim pana acum despre vaccinurile permise in UE

In prezent sunt trei vaccinuri autorizate in Uniunea Europeana, anti-COVID. Este vorba despre vaccinul de la Pfizer BioNTech, primul autorizat si despre cel produs de compania Moderna, cel de-al doilea autorizat. Altreilea vaccin anti-COVID este cel Universitatii Oxford AstraZeneca. Iata cand ne vom putea alege vaccinul anti-COVID. Cand ne vom putea alege vaccinul anti-COVID Cel .

Romania, pe locul 3 in Europa dupa ce a depasit pragul de un milion de doze de vaccin administrate

La aproximativ o luna si jumatate de la administrarea primei doze de vaccin anti-COVID, Romania a depasit pragul simbolic de 1 milion de doze administrate.

A doua transa de vaccin AstraZeneca, care consta in 92.400 de doze, soseste astazi in Romania

Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 CNCAV) anunta ca a doua transa de vaccin AstraZeneca, care consta in 92. 400 de doze, soseste astazi in Romania. Dozele vor fi distribuite in regiunile Brasov si Constanta si la centrele din Bucuresti.

Peste 661.000 de persoane, vaccinate pana acum in Romania: Cate vaccinuri au fost administrate in ultimele 24 de ore, la nivel national

Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 CNCAV)anunta luni seara ca in ultimele 24 de ore, in Romania, au fost vaccinate peste 35. 000 de persoane, astfel c.

SORIN CIMPEANU: Pana acum nu au aparut cazuri de elevi cu simptome sau confirmate

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat miercuri ca pana in prezent nu au fost inregistrate cazuri de elevi cu simptome de coronavirus sau cazuri confirmate.

Ministrul Educatiei: Pana acum nu au aparut cazuri de elevi cu simptome sau confirmate

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat miercuri ca pana in prezent nu au fost inregistrate cazuri de elevi cu simptome de coronavirus sau cazuri confirmate, transmite Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2715 seconds )