Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cate fete au cazut victime criminalului din Caracal. Ultimele detalii despre ororile din casa lui Gheorghe Dinca

Playtech Playtech,
Cate fete au cazut victime criminalului din Caracal. Ultimele detalii despre ororile din casa lui Gheorghe Dinca

Anchetatorii informeaza presa ca au inceput sa elucideze crimele din Caracal. Pe masura ce se adancesc in acest caz, descopera ca ar putea fi vorba de mult mai multe victime decat s-a crezut initial. Pana acum, se stie ca trei fete au fost ucise, iar Gheorghe Dinca este principalul suspect. Primele rezultate ale testelor ADN . continuă pe Playtech

Avocatul criminalului din Caracal: Dinca recunoaste doua crime. Nu le cunostea pe fete dinainte. Spune ca Luiza l-a insotit de bunavoie, a lovit-o si apoi...

Anchetatorii continua perchezitia la casa lui Gheorghe Dinca din Caracal. Gheorghe Dinca, barbatul care a recunoscut doua crime, a ajuns, sambata, la locuinta sa din Caracal, unde participa, alaturi de.

Noi imagini in exclusivitate care arata traseul criminalului din Caracal chiar in ziua in care a rapit-o pe Alexandra

Avem noi imagini in exclusivitate care arata traseul monstrului din Caracal chiar in ziua in care a rapit-o pe Alexandra. Masina acestuia a fost surprinsa la 10:30 in dimineata de miercuri, 24 iulie, pe.

Descoperire de ultima ora la casa criminalului din Caracal

Anchetatorii au ridicat noi ramasite de oase din curtea lui Gheorghe Dinca, confirma DIICOT. Au fost identificate fragmente osoase ce vor fi analizate. Activitatea se va sista, urmand ca zilele.

Documente explozive cu privire la averea familiei criminalului din Caracal. Fiica criminalului, terenuri de un milion de euro

Antena 3 a prezentat documente explozive cu privire la averea familiei Dinca. Daniela Dinca, care apare cu numele sotului, numele de Balan, are sase propietati in judetul Arad. Ca urmare a cererii.

Ce dezvaluie scrisul criminalului din Caracal? Un grafolog i-a descifrat personalitatea ascunsa a lui Gheorghe Dinca

Planul diabolic pus la cale de Gheorghe Dinca. Traseul criminalului din Caracal in ziua rapirii, pas cu pas

Jurnalistul de investigatie Sorin Ovidiu Balan a refacut drumul crimi .

Descinderi langa casa CRIMINALULUI din Caracal. Vecin: Nu suntem in relatii bune. Eu stiam FATA LUI ADEVARATA. Este un OM VIOLENT. Politistii mi-au verificat PODUL (VIDEO)

Politistii fac descinderi, miercuri, langa casa lui Gheorghe Dinca. Oamenii legii au intrat in casele dimprejur si au verificat boxele si posurile acestora. Unul dintre vecinii sui Dinca spune ca stia.

Ancheta continua in casa criminalului din Caracal. Gheorghe Dinca a fost adus din nou la perchezitii

Ancheta continua, sambata, in Caracal, la casa lui Gheorghe Dinca, dupa ce familia Alexandrei a prim.

Doi italieni, dispusi sa declare ca fiica criminalului din Caracal le-a propus sa le faca rost de fete

Un aradean, fost angajat si partener de afaceri al italianului cu care fiica lui Gheorghe Dinca a avut o relatie de concubinaj si afaceri, sustine ca o stie bine pe femeie, care le-a spus partenerilor sai de afaceri italieni ca, daca vor, le poate face.

Deputatul Mitraliera, teorie cu privire la atrocitatile din Caracal: Poate ca fetele nu sunt omorate, ci sunt traficate intr-o retea de proxenetism

Deputatul PSD Catalin Radulescu considera posibila ipoteza ca cele doua fete din Caracal, nu ar fi fost omorate, ci traficate intr-o retea de proxenetism si crima organizata, protejata de judecatori,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )