Libnet.ro
UNICEF

13:30

Descinderi langa casa CRIMINALULUI din Caracal. Vecin: Nu suntem in relatii bune. Eu stiam FATA LUI ADEVARATA. Este un OM VIOLENT. Politistii mi-au verificat PODUL (VIDEO)

B1 B1,
Descinderi langa casa CRIMINALULUI din Caracal. Vecin: Nu suntem in relatii bune. Eu stiam FATA LUI ADEVARATA. Este un OM VIOLENT. Politistii mi-au verificat PODUL (VIDEO)

Politistii fac descinderi, miercuri, langa casa lui Gheorghe Dinca. Oamenii legii au intrat in casele dimprejur si au verificat boxele si posurile acestora. Unul dintre vecinii sui Dinca spune ca stia. continuă pe B1

Sinteza zilei. Imagini tulburatoare cu casa criminalului din Caracal filmate cu drona

Mihai Gadea a prezentat, luni, la SInteza zilei, imagini aeriene filmate cu drona ale casei principalului suspect in cazul crimelor din Caracal, Gheorghe Dinca. Sunt uluit de cat de multe lucruri am reusit.

Ce se intampla ACUM la casa criminalului din Caracal - VIDEO

Gheorghe Dinca si-a recunoscut, in urma cu putin timp, ambele crime, atat in cazul Alexandrei, cat si al Luizei. Luiza Melencu 18 ani) a disparut in luna aprilie 2019, dupa ce a luat o masina de.

Cati bani incaseaza avocatul criminalului din Caracal ca sa-l apere pe acesta

Criminalul din Caracal, aparat in instanta de un avocat care nu-l doreste. Ce suma primeste cel care trebuie sa-l apere in fata judecatorului? Cati bani incaseaza avocatul criminalului din Caracal? Este inuman sa aperi un criminal, adevarat, dar asa sunt legile, iar pentru avocatii aflati in asemenea postura, alesi de barouei bine, trebuie sa isi .

Detalii noi in cazul criminalului din Caracal. Ce l-a motivat sa o ucida pe Alexandra Macesanu

Criminalul din Caracal este acuzat oficial de omor calificat. El a recunoscut in fata anchetatorilor ca a ucis-o pe Alexandra Macesanu, dupa ce a rapit-o si a violat-o. Procurorii DIICOT au anuntat ca actiunea penala pe numele lui Gheorghe Dinca a fost extinsa, el fiind acuzat initial de viol si trafic de persoane. Detalii noi .

EXCLUSIV Explicatiile unui medic stomatolog despre dintii care ar fi fost descoperiti in casa groazei din Caracal

Cazul de la Caracal este unul mediatizat indelung, iar o intreaga tara priveste revoltata cum toate informatiile ar conduce spre o interventie esuata a autoritatilor. Pe internet circula multe detalii din ancheta si poze cu ramasitele gasite in locuinta lui Gheorghe Dinca, despre care se crede ca ar fi umane. De cateva zile, echipe de .

Traseul criminalului din Caracal in ziua in care a ucis-o pe Alexandra

Gheorghe Dinca, barbatul de 66 de ani din Caracal care a recunoscut ca le-a ucis pe Alexandra si Luiza, a mers la farmacie in dimineata in care a ucis-o pe fata de 15 ani, potrivit raportului Ministerului de Interne, obtinut de Mediafax. Cand a revenit, a prins-o pe Alexandra apeland 112 si a lovit-o cu putere, iar fata ar fi cazut si a ramas inconstienta. Barbatul a parasit apoi locuinta si timp de doua ore s-a plimbat prin oras, fiind surprins de camere video inclusiv cand arunca o parte din bijuterii in curtea unui hotel din Caracal.

Istoricul psihiatric al criminalului din Caracal: cum a obtinut permisul in 2018

Barbatul acuzat de uciderea celor doua fete din Caracal, dupa ce le-ar fi luat cu masina la autostop, si-a preschimbat permisul de conducere in 2018, avand viza unui medic psihiatru, desi in trecut a fost.

Detaliu uluitor in cazul criminalului din Caracal! Ce s-a gasit pe pielea lui Gheorghe Dinca

Gheorghe Dinca a declarat ca nu o cunoaste pe Alexandra Macesanu si neaga acuzatiile aduse. Presupusul criminal s-a intors in cursul serii de 27 iulie in casa din care Alexandra a sunat disperata dupa.

Detaliul din timpul arestarii criminalului din Caracal. De ce purta genunchiere

Anchetatorii primesc noi piste de la localnici si detalii despre cum era Gheorghe Dinca. De altfel, profilul criminalului din Caracal a fost facut de specialisti, iar acum s-a ajuns la o altfel de analiza. De ce purta genunchiere Dinca? Detaliul din timpul arestarii criminalului din Caracal Dinca, poreclit Popicu este un individ cu apucaturi bolnave .

Familia lui Gheorghe Dinca, luata prin surprindere de faptele criminalului din Caracal: A fost un tata exemplar

Bogdan Alexandru, avocatul desemnat de Baroul Dolj sa-l apere din oficiu pe presupusul criminal de la Caracal, le-a declarat la Craiova jurnalistilor ca membrii familiei lui Gheorghe Dinca sunt profund indurerati.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )